Jump to content
Naimisiin.info

aurinkoinen<3

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

aurinkoinen<3's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. 20-30e on ollut keskiarvo, mitä olen ikinä polttareista maksanut. Ja aina on saanut tosi kivat kemut! Riippuu tietenkin siitä, kuinka monta osallistujaa on jakamassa kuluja. Onko muuten reilua perua maksu myös niiltä, jotka ovat etukäteen luvanneet osallistua polttareihin, mutta viime tipassa peruneet?
  2. Minusta jos jotain aikoo sanoa, niin voi yksinkertaisesti kertoa, että olisi kiva kutsua kaikki kaveritkin, mutta että sulhasen ja morsiamen yhteisestä päätöksestä järjestetään vain pienet häät lähipiirille. Piste. En minä ainakaan ole loukkaantunut kun joku vanhoista koulukavereista, joiden kanssa tuli silloin vietettyä paljon aikaa, ei ole kutsunut häihinsä. Ei se ole niin vakavaa ja harva siitä loukkaantuu. Tuntuu vain hääparista pahalle "karsia" kaveripiiristä osa pois häistä..
  3. Itse olin mukana älyttömän kivoissa polttareissa, morsian nautti olostaan ja kanssajuhlijoilla oli todella hauskaa. Parhaita paloja olivat piknik järven rannalla kaikessa rauhassa, hemmotteluhieronnat ja hienot saunatilat täynnä itseleivottuja herkkuja. Vaikka polttariporukasta monikaan ei tuntenut toisiaan, niin meno oli rentoa. Alussa esittelimme nopeasti toisemme, mistä tunnemme morsiammen ym, jonka jälkeen "leikimme" sellaista leikkiä, että olimme kahdessa piirissä, jokaisella selässään post-it lappuja ja jokainen kirjoitti toisesta jotakin, mikä oli toisessa kaunista tai mukavaa, esim. kaunis hymy, ihanat ruskeat silmät ym. Ja piirissä kuljettiin, kunnes jokaisesta oli kirjoitettu 5 lappua kivoja asioita. Selitinköhän tarpeeksi sekavasti:D Mutta idea toimi ja kaikki tuntuivat olevan kaveria toisilleen ja rennoilla mielin alkujäykistelyn sijasta. Se on tärkeää niin polttareiden kuin häidenkin onnistumisen kannalta, että paikalla olevilla on hauskaa keskenään!
×
×
  • Create New...