Jump to content
Naimisiin.info

Sikkrim

Morsian
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Sikkrim kaikki viestit

  1. Meidän häät on vasta kesällä 2011, mutta hääauto on jo valittu Hyvällä ystävällä kun sattuu olemaan punainen, avomalliksi muutettu kupla <3 Toki sadepäivänä katon saa päänpäälle.
  2. Meille tulossa 2011 kesällä n. 120hlön häät. Pienellä paikkakunnalla onneksi löytyy palvelut ja juhlapaikka melko halvalla. Budjetiksi on pähkäilty n. 5000e, tämä on tosin vasta mietintävaiheessa
  3. Meillä tulossa maalais-/kadettihäät. Maalaisteema näkyy tietenkin paikassa -nuorisoseura järven rannalla, luonnonkukissa ja koristeissa sekä ohjelmassa. Ohjelmaksi meille tulee mm. kruunuhäiden aloitustanssi, pohjalaisia kun olemme ja suvussamme kruunuhäätanssit osaavaa porukkaa vielä löytyy. Jos siis koko hääporukan haluaa tanssimaan oikeasti vanhanajan maalaishäiden tyyliin, niin etsikää jostain kruunuhääpari, joka voi käydä häissä sen aloitustanssin vetämässä. Ei tietenkään sovi kaikkien makuun, mutta meillä se on tosiaan sukuperinne ja isovanhempani kiersivät ennen häissä aloittamassa tansseja, joten haluamme tuon perinteen säilyttää. Saattaapi olla myös useimmille vieraille sellainen asia, mitä ei pääse toiste kokemaan.
  4. Meillä on kaksi vaihtoehtoa : Metallica - Nothing Else Matters tai Nicole Kidman & Ewan McGregor - Come What May. Molemmat ihania vaikkakin todella erilaisia, en osaa päättää. Tämä viimeinen on siis Moulin Rougen sountrackiltä, kannattaa kuunnella jos ei ole tuttu.
  5. Silmäiltyäni tämän ketjun läpi niin voi melkein sanoa, että niin on monta ajattelutapaa kuin on kirjottajaakin! Mielestäni hääpari saa täysin itse valita keitä kutsuu omaa suurta juhlaansa juhlimaan, sanoo etiketti mitä hyvänsä. Kukin näkee asian omasta vinkkelistään, eikä kenenkään kannata toisen ajatuksista ahdistua. Kukin juhlii juhlansa omalla tavallaan. Over and out.
×
×
  • Create New...