sucette

Rouva
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sucette

 1. Meillä on huono kokemus ainoastaan yhdestä ompelijasta, jonka palveluksia emme luonnollisestikaan sitten käyttäneet. Onneksi niin, sillä löysimme todella herttaisen vanhemman rouvan, joka valmistaa meille toivomamme puvut. Hän ei ole kertaakaan kohdellut meitä mitenkään "erikoisesti" tai emme ole joutuneet selittelemään esim. naimisiinmenoamme, vaan olemme kerrankin saaneet olla ihan tavallisia asiakkaita Myös juhlapaikkamme väki vaikuttaa mukavalta ja palvelualttiilta. Yllättävän vähän tässä hääsuunnittelussa on saanut nyrpeää kohtelua osakseen. Muissa asiakaspalvelutilanteissa sitten valitettavasti sitäkin enemmän, mutta onneksi jaloillaan voi äänestää.
 2. Hei, täältä löytyy toinen häähössöttäjä Meillä häät 5.2.2011, paikka on varattu, mutta siinäpä se sitten on. Onneksi juhlapaikan puolesta järjestyy ruoka- ja juomatarjoilu, joita suunnitellaan vasta loppuvuodesta. Hääpuvun ajattelin löytää tässä piakkoin ja puoliskollekin sellainen pitäisi teettää. Onneksi meillä on ahkerat kaasot, jotka suunnittelevat ohjelmaa juhlapäivään
 3. Ollaan nyt puoliskon kanssa varmaan viikon verran istuttu monta tuntia koneillamme ja mietitty tulevaa häämatkakohdetta. Helmikuussa tuntuu olevan sadekausi joka puolella Ois ihana lähteä jollekin "paratiisisaarelle" rentoutumaan, nauttimaan hyvästä ruoasta ja viettämään aikaa kaksistaan. Onko kukaan matkustanut Balille tai Malesiaan? Ne vaikuttavat kiehtovilta, mutta olisi kiva kuulla kommentteja, jos joku on kyseisissä maissa käynyt.
 4. Varasimme tänään Maikkulan kartanon päärakennuksen talvihäillemme:) Paikka vaikuttaa aivan ihanalta ja voin vain kuvitella, miten tunnelmallinen se on talvisaikaan lyhtyjen ja kynttilöiden loisteessa.
 5. Tänään varasimme hääpaikan ja olen todella tyytyväinen, että saatiin kyseinen paikka, sillä ainakin kevät-kesäajoiksi se on varattu moneksi vuodeksi eteenpäin. Nyt voi sitten rauhassa keskittyä hääpukujen valintaan ja koristeluasioihin Menuakin mietimme vasta syksyllä.. Kylläpä nyt on helpottunut olo!
 6. Meillä on häät tulossa ensi vuoden helmikuussa ja (vasta) tällä viikolla on aloitettu suunnittelu ihan kunnolla. Kampaus ja meikki on varattu ja paria juhlapaikkaa mennään katsastamaan ensi viikolla. Tällä hetkellä olo tuntuu hieman kaoottiselta ja haluaisin hoitaa järjestelyt mahdollisimman pian siten, ettei enää loppuvaiheessa tarvitsisi niin paljon stressata, vaan voisi keskittyä vaikka suunnittelemaan häämatkaa Pukuasian jätän suosiolla loppukesään, mutta voisihan sitä käydä hieman kaupoissa tutkiskelemassa erilaisia vaihtoehtoja. Luulen kuitenkin, että teetämme asumme, sillä haluaisin sellaisen 50-luvun tyylisen leveähelmaisen ja lyhyen hääpuvun ja puolisoni viihtyy parhaiten vaaleassa housupuvussa häissämme. Hassua, miten sitä onkin näin muutamassa päivässä saanut itsensä ihan häähössöttäjäksi ja tuntuu, ettei osaa oikein muusta puhuakaan
 7. Me pidetään omat sukunimemme, mutta toisaalta mietityttää tuo asia tulevien lasten kannalta.. Jos molemmat meistä synnyttävät ja toinen vanhempi hakee puolisonsa synnyttämään lapseen perheensisäistä adoptiota ja se menee läpi eli hän on virallisesti lapsen vanhempi, niin onnistuukohan lapsen sukunimen vaihtaminen, niin ettei synnyttänyt äiti vaihda omaa nimeään? Olisi kyllä mukavaa, että lapsilla olisi kuitenkin yhteinen sukunimi jomman kumman vanhemman kanssa.