Jump to content
Naimisiin.info

Darya

Rouva
  • Viestit

    25
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Darya

  1. Itse kyselin aikaisemmin kokemuksia Jaakko Leimiosta mutta nyt pääsen itse kertomaan kokemukseni,

    kun häät on juhlittu ja kuvat saatu :)

    Jaakon kanssa on helppo tulla toimeen, rento ja mukava. Vieraiden joukkoon sopeutui hyvin :)

    Pidettiin ennen häitä suunnittelupalaveri, jossa käytiin läpi meidän toiveita kuvaukseen liittyen.

    Saatiin juuri sellaiset meidän toivomat erilaiset vihkipotretit, jossa käveltiin ympäri kaupunkia.

    Jaakko toteutti tämän tosi hyvin, ja kuvat oli hienosti käsiteltyjä.

    Saatiin monta sataa kuvaa koko päivästä, kuvauksen kokonaisajan suhteenkaan ei ollut niin tarkkaa laskemista - huomasi, että kuvaajalle oli tärkeintä, että saadaan juuri ne meidän haaveiden kuvat.

    Ainoa ikävämpi juttu oli se, että kuvien saamisessa dvd:llä kesti useita viikkoja, mutta meillä ei niiden kanssa ollut mikään erityinen kiire. Uskon, että toimittaa kuvat nopeammin jos asiaa painottaa. Dvd:n ulkoasu ja kannet olivat kauniit, meidän kuvilla koristellut.

    Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen valintaamme ja suosittelen kyseistä kuvaajaa muillekin!

  2. Pitääpäs tulla nyt kirjottamaan ajantasaisia suosituksia, kun häistä on toivuttu :P

    Me juhlittiin häitä elokuussa Tampereella ja meillä oli soittamassa Beatwave Jyväskylästä.

    Täytyy antaa kovasti kehuja kyseiselle bändille, soittivat ihan mielettömän hyvin!!

    Solistilla on upea, kirkas ääni. Biisilistoilta löytyy laidasta laitaan musiikkia niin että viralliset valssitkin ym. voidaan hoitaa. Me oltiin tosi tyytyväisiä ja vieraatkin nauttivat, meininki oli tosi hyvä!

    Meillä oli aluksi pieniä kommelluksia kommunikaation kanssa, johtuu varmaan siitä että en itse oo ennen tilaillut bändejä soittamaan enkä tiennyt miten esim. biisien/settien valinta toimii. Kuitenkin, kun kerroin selkeästi toiveistani ja asioista, mistä olin epävarma, niin osasivat vastata hyvin ja tekivät meidän toiveiden mukaan.

    Bändi oli myös joustava tavaroiden roudaamisessa, toivat ennen juhlien alkua tavarat ja palasivat illalla soittamaan.

    Suosittelen Beatwavea ihan kaikille häitään järjestäville, aivan taatusti nostaa juhlan arvoa kun tää bändi on soittamassa!

  3. Noniin. Omat häät vietetty elokuun alussa musiikkiopistolla ja vähitellen aletaan toipumaan prosessista :D

    Piti tulla kertomaan omista kokemuksista. Ei voi oikeen muuta sanoa kun että tyytyväisiä oltiin.

    Kerron nyt jotain mieleen tulevia asioita random-järjestyksessä. Voi kysyäkin, jos joku asia kiinnostaa.

    Juhlatilassa oli upea tunnelma, kun siellä on kauniit valot tolpissa, puun väri tuo pehmeyttä. Meillä oli aika paljon koristelua, vähempikin olis riittänyt.

    Meidän n. 60 vierasta mahtui oikein hyvin istumaan alas, ja enemmänkin pöytiä olis saanut mahtumaan. Ainoa huono puoli oli siinä,

    että pöydät jouduttiin joissain kohdin laittamaan tiiviisti toistensa lähelle, ja näytti siltä että oli aika ahdasta, varsinkin isommilla ihmisillä.

    Tuolla porukalla kuitenkin jäi tosi paljon tanssilattiatilaa.

    Hääparin pöytä oli sopivassa kohdassa (mulla olikin toi pöytäkartta jo postattu), tuntui että nähtiin vieraat ja ne näki meidät.

    Bändi mahtui oikein hyvin soittamaan portaiden alla. Sitten siinä portaiden alla oleva yksi wc oli sopivasti meidän pöydän ja bändin "takana" siten,

    että pystyttiin pitää se ihan vaan meidän käytössä.

    Siinä kakkostilassa järjestettiin tarjoilu, oli tilaa tosi isolle buffet-pöydälle. Siellä huoneessa oli myös juomapöytä ja karkkibuffet.

    Ihmiset mahtui hyvin kaikki siihen pienempään tilaan katsomaan kakun leikkaustakin.

    Juhlapaikkaa järjestämään mennessä perjantai-iltana oli aika paljon hommaa, kun pöydät piti roudata yläkerrasta (niitä piti takaisinkin viedä sunnuntaina),

    eli oli tosi tärkeetä että oli paljon porukkaa paikalla kantamassa, kun oli paljon koristeltavaakin pöydissä.

    Musiikkiopistolla on arkkupakastin, oli hyvä että saatiin viedä sinne paljon jäitä juomien viilentämistä varten.

    Jääkaappeja oli varmaan 4, pitopalvelun ruoat + kakut mahtui hyvin ja sitten yks kaappi jäi melkeen kokonaan kaljoille, siidereille yms, jotka laitettiin jo

    edellisenä iltana viilenemään.

    Meidän hääpäivänä satoi, niin pääovesta sisään tulon jälkeen oli hyvänkokoinen eteinen, jossa jonossa ihmiset käveli sisään onnittelemaan ja suoraan saliin, jossa alkujuoma tarjoiltiin.

    Illemmalla oli huonompi juttu se, että oli tosi kuuma (eikä edes ollu mikään erityisen kova hellepäivä). Ihmiset valui ruokailun jälkeen etupihalle viilentymään. Tää oli muuten ihan ok, mutta kun bändi soitti, niin ensimmäisen setin aikana ei ollut lähes ketään kuuntelemassa. Ehdottaisin että heti kun juhlat alkaa niin sekä sivuovi että etuovi pidetään auki ja etupihalle suuntaavat ikkunatkin pidetään avoinna. Kovin moni ei myöskään jaksanut kävellä sivupihalle, jossa oli virallinen tupakointipaikka ja meillä paviljonki, loppuillasta jäätiin ihan pääoven eteen. Siinä on hyvä varmistaa, että on tuhkiksia. Tumpit joutuu muuten varmaan ite siivoamaan sunnuntaina.

    Valvoja oli ihan asiallinen nuori mies. Hänestä oli kyllä myös ihan hyötyä, auttoi kantamaan juttuja ja kertoi esim. mihin ne isot kukat siitä ikkunalta voi raijata :D Juhlapäivänä en nähnyt valvojaa ollenkaan, pysytteli siellä opettajanhuoneessa ja sulki sitten vaan ovet ja ikkunat kun sanottiin että nyt loppui juhlat.

    Jos käyttää itse äänentoistolaitteita, eli siis vie läppärin + spotifyn ja stereot tms, niin ne "hallintalaitteet" saa aika kivasti sinne nurkkaan, jossa on iso kopiokone. Tehtiin siihen eteen sellainen "sermin tapainen", jolloin sen takana oli piilossa ruma kopiokone ja oli myös helppo käydä "säätämässä" musiikkeja salaa.

    Siivoaminen tehtiin sunnuntaina. Kirjallisessa sopimuksessa lukee, että pitää olla siisti klo 12, mutta me saatiin kyllä sopia se niin että mentiin sinne vähän ennen klo 12 ja oltiin valmiita vasta joskus klo 13. Se ei ollut niin tarkkaa (samoin perjantaina sai sopia valvojan kanssa. Jos ei musiikkiopistolla ollut mitään ohjelmaa pe-iltana, sai mennä ihan silloin kun valvojalle sopi).

  4. Ei ollutkaan lupa-asia ihan niin yksinkertainen kun oli ajatellut. Meidän kylttien paikat on suunniteltu Tampereen "katuverkkoon" (sana ei siis kertonut mulle mitään) ja tiehallinto ei pysty myöntää lupaa, vaan sitä pitää kysyä Tampereen kaupungilta. Eikä niillä tuolla asiakaspalvelussa ollu kertoa, miten se täällä sitten haetaan, eikä kaupungin sivut anna oikeen mitään infoa.

    Eli noille keskusta-alueille ei vissiin oikeen helposti saa kylttejä laitettua ellei sitten ilman lupaa lykkää ja hae äkkiä pois.

  5. Mun mielestä oli niin, että kun varauksen teki ja allekirjoitti sopimuksen, niin antoivat mukaan sen varausmaksun laskulomakkeen. Tuolla ovat vissiin aika joustavia sen kanssa, mutta jotenkin epäilen, että kaikissa tilanvuokrauksissa haluavat varausmaksun tai muuten eivät pidä sitä varattuna (jos päätätkin ettet ota niin vähemmän aikaa saada uus vuokraaja). Mutta kuten se Myllymäki joskus sanoikin, että toi on niille vaan ylimääräistä rahantienaamistoimintaa, ovat pääasiassa kuitenkin musiikkiopisto. Eli ei kai siinä mitään häviä jos kysyy.

    Meillä kuitenkin oli niin, että sain alustavasti varata paikan, mennä katsomaan sitä (kun olivat palanneet kesälomalta) ja sitten kirjotin sopimuksen ja maksoin varausmaksun, aikaväli muutamia viikkoja. Ja tällä hetkellä taitaa koko musiikkiopisto olla lomalla, silloin viime kesänäkin jouduin odottamaan loman jälkeiseen aikaan että siellä olis ollu ylipäätään ketään paikalla. Mulle on kerrottu, että palaavat lomalta 1.8. Onhan tuolla nettisivuilla Myllymäen puhelinnumero mutta en tiiä onko työpuhelin vai oma puhelin..

    Hinnaston muuttumisesta en tiedä, tai siis että ainakin on meidän varaukseen asti ollut sama kuin tuossa 6.1.2009 kirjoitetussa kommentissa. Uusista muutoksista ens vuodelle en sitten tiedä jos sellasia on.

  6. Meillä mies osti aikanaan kihlasormukset (mun oli jopa aika kallis, n 4x kalliimpi kun miehen kihla).

    Nyt maksettiin sormukset yhteiseltä häätililtä, johon on ollut tarkoitus säästää yhtä paljon rahaa.

    Sitten mies tajusikin (muistutettuna), että mies perinteisesti hankkii vihkisormuksen, niin se sanoikin että laittaa häätilille sen tonnin enemmän kun minä :)

  7. Tiikeli: Käytiin ottamassa mitat, mutta itellä jäi sellanen olo että kahden metrin mitalla noin isossa tilassa otetut mittaukset on lähinnä suuntaa-antavia. Eikä mitattu tarkkaan esim. tota portaiden aluetta ja sitä aukkoa siellä alla jne. Mutta siis kyllä, meillä on mitat olemassa. Vois kai joskus laittaa tollasen samanlaisen kartan missä olis niitä mittoja merkitty seinien viereen, kun vaan loppukiriltä ehtis.. :unsure:

    Katsottiin pöytäkarttaa suunnitellessa, että kahden pöydän tai pöydän ja seinän väliin jää se minimi 70cm.

    Tossa suunnitelmassa seinän ja pöydän 1 välissä on tilaa just se 70cm, eli ei mikään järin tilava varsinkaan isokokoisille ihmisille.

    Sitten seuraava väli on pikkasen reilu 80cm, seuraava 105cm. Eli nyt kun tota kattoo niin tuo pöytä nro 2 vois olla vähän "ylempänä" kuvassa eli lähempänä pöytää 3,

    niin niihin pöytävälit 1-2 sekä 2-3 olis about 90cm molemmat. Mut kyl noi 1,2,3 pöydät pikkasen ahtaasti joutuu laittamaan, kun

    tuossa on toi inhottava tolppa. Pöytä 4 sitten taas sopii tohon ihan heittämällä.

    Ja toki vois tulla kertomaan kunhan häämatkalta kotiutuu, lähdetään melkeen heti häiden jälkeen viikoksi. Koska teidän juhlat on?

  8. Me juhlitaan musiikkiopistolla elokuussa. Käytiin mittailemassa ja tehtiin suurinpiirtein mittakaavassa pöytäkarttaa/suunnitelmaa.

    Jos siitä vaikka muillekin olis hyötyä. Me ei tarvita yläkertaa ollenkaan, kun tulee vaan n.65 vierasta.post-29094-1308766700,3463_thumb.jpg

    Niin ja pistokkeiden paikat on merkitty kuvaan, kaikissa pistokekohdissa oli muistaakseni 4 paikkaa. Tuo portaiden kohdalla oleva on siis siinä portaiden alla.

  9. Mä kävin kokeilemassa ton suihkurusketuksen, kun ajattelin että kävisin siinä sitten ennen häitä.

    Onneks kävin kokeilemassa, kun mulle tuli siitä rusketusaineesta ihottumaa, pientä kutisevaa näppylää erityisesti käsivarsiin koko matkalta. Nyt mietin, että pitäiskö käydä kokeilemassa joku toinen liike jossa käytettäis eri rusketusainetta.. Tetrasykliinikuurin takia ei voi käydä solariumissakaan pariin viikkoon ennen häitä :/

    Tai sitten pitää alkaa testaamaan nyt noita itseruskettavia.

  10. Elmukka: Kiitos kehuista! Kanteen on leimasin+kohopulveritekniikalla tehty tuo koriste.

    Tuo koukero oli Sinellin valmis leimasin, ja ollaan se leimattu kanteen värittömällä leimasinvärillä,

    kaadettu kultaista kohopulveria päälle (tarttuu kiinni leimasinväriin) ja kuumailmapuhaltimella kiinnitetty se.

    Jää tollaseks kimaltavaksi kohokuvioksi.

    Miehen kanssa tehtiin liukuhihnatyötä. Ei oo vaikeeta ollenkaan, mut tarvikkeet oli aika arvokkaat.

  11. Kiitos kehuista Little J ja nipsis.

    Kaikille kutsuntekijöille neuvoksi, että jos aikoo laittaa tuohon taskuun useita papereita/ohjeita,

    kannattaa maltilla testata paperitaittelujen paksuutta ja taskun venyvyyttä, koska meillä nuo kaksi paperia taiteltuna taskuun saivat aikaan sen, että tasku irtoili reunoiltaan. Olisi ehkä pitänyt tehdä taskun teippaukset siten, että paperi jää löysäksi ja taskussa on oikeasti tilaa sekä juhlaohjesäännölle että kartalle. Nyt hartaasti askarrellut kutsut pitää laittaa kuoreen niin, että ei tiedä onko tasku jo irronnut kun kutsu saavuttaa juhlavieraan, ikävää :/

  12. Meillä on turkoosi, kulta (+valkoinen) teemaväreinä. Kukat meillä on aika paljon varmaan valkoista ruusua, kun en oo myöskään löytänyt oikean sävyistä sinistä/turkoosia kukista. Esim. mun kimppu on valkonen ruusukimppu (omin varsin), varret sidotaan satiininauhalla, jonka värin voi päättää sit teemavärien mukaan..

  13. Meidän pitopalvelu ehdotti iltapalaksi (heiltä usein tilattuja ja tykättyjä) valmiiksi rullattuja lämpimiä tortilloja liha-, kana- tai kasvistäytteellä. Päällä juustoinen kuorrutekastike. Tarjoiltaisi sitten salaatin, patongin ja tuorejuuston kanssa. Hinnaksi vaan tulisi 7e/hlö, joka kuulostaa hintavalta. Onkohan muilla ollut samaa hintaluokkaa? Tuohon hintaan tietty sisältyy se, että pitopalvelu on paikanpäällä siihen asti, että iltapala on syöty, kun ne pitää lämmittää..

  14. Meidän menu elokuussa on tällainen:

    Katkaraputäytteiset kananmunanpuolikkaat (Oliskohan noille helpompaa nimeä? :D)

    Lämminsavulohi, talonkastike

    Tomaatti-mozzarellasalaatti

    Savukinkku-pastasalaatti

    Hedelmäinen vihersalaatti

    Porsaan sisäfilee, kermakastike

    Varhaisperunoita (vieläkö noita saa elokuussa?)

    Hunajaiset uunijuurekset

    Lihapyörykät

    Kotikalja, maito, mehu ja vesi

    Ciapattaleipä, tuorejuusto, voi

    Prinsessakakku

    Kahvi, tee ja mehu

    28e/hlö on hinta.

  15. Itse otan karvojen poiston sokeroinnilla jo tiistaina, siksi että sokeroinnin jälkeisenä päivänä (eikä vissiin edellisenäkään päivänä) saa kuoria ihoa, kun taas suihkurusketusta varten on hyvä kuoria iho huolellisesti. Eli tiistaina sokerointi, keskiviikko välipäivä, rusketus torstaina, ja väri saa "kypsyä" kauniiksi yhden välipäivän avulla, kun häät lauantaina. Kysyin rusketuksesta, niin sanoivat että on parhaimmillaan kuitenkin ehkä vasta toisena päivänä sen laittamisesta.

  16. Samoja asioita oon ite pohtinut, mutta mitään valmista vastausta kai siihen järjestykseen ei oo.. Mun mielestä sun suunnitelma näyttää ihan hyvältä.

    Mua jäi kiinnostamaan tosta sun kirjotuksesta, että käytkö itse hääpäivänä meikkauksessa ja kampauksessa? Mulle tehdään hääpäivänä tuossa yhteydessä myös kynnet, koska otan myöskin lakkaukset omiin kynsiin ja haluan varmistaa että ne on parhaimmillaan häissä. Että sekin on toisaalta vaihtoehto.

    Suihkurusketuksesta olen kuullut että sen aineen pystyy ihan nätisti pyyhkimään lakatun kynnen päältä pois. En tätä oo kuitenkaan ite kokeillut.

    Lisäks jäi kiinnostamaan, että miksi kaksi suihkurusketushoitoa? En oo koskaan ite käynyt niin ehkä siksi en ymmärrä miksi useampi kerta pitää käydä, haluatko niin tumman rusketuksen?

    Itse jouduin tuohon palettiin vielä miettimään karvanpoiston. Haluan kädet, sääret ja kainalot sokeroinnilla siistittävän, niin siihen liittyy sitten se kuorintakielto, jolloin sokeroinnin ja rusketuksen välissä pitää olla ainakin yks päivä.

  17. Ite käytän nykyään Bionin ihonhoitotuotteita. Oli ennen finniongelmaa, mm. aina kun oli stressiä niin oli finnejäkin. Antibacterial cleanserillä puhdistan ihon vähintään kerran päivässä ja finnejä ei tuu oikeestaan ollenkaan, ja jos unohtaa/ei jaksa vaikka joinakin päivinä puhdistaa ja finnejä tulee niin se puhdistusaine hajottaa muutamassa pesussa ne syntyneet finnit, ilman että jää mitään jälkiä/arpia. Kosteusvoiteena saman firman Moisture complex, imeytyy tosi hyvin. Sit kerran viikossa/kerran kahdessa viikossa näin talvella laitan puhdistavan Green tea maskin. Tuota viimeistä tuotetta laitan myös yöksi finnin päälle, ja se yön aikana aika hyvin parantaa sitä tulehdusta siinä finnissä.

    En olis ite ennen ostanu tällasia arvokkaampia tuotteita, mut nyt kun huomaa miten ne pitää ihon koko ajan hyvänä niin en enää vaihtais marketin tuotteisiin. Ja ne purkit on tosi riittoisia, mulla on ollu useamman kuukauden toi puhdistusaine ja siitä on vielä yli puolet jäljellä. Eli ihan oman kokemuksen pohjalta suosittelen näitä tuotteita niin sais muutkin hyvän ihon vielä ennen häitä :)

    Niin ja kun netistä kattoo ne jälleenmyyjät niin kannattaa tietty kysyä ammattilaisilta mikä niistä tuotteista on itelle paras. Mun iholle noi aineet oli aluks niin kovin tehokkaita, että vähän kuivatti ihoa. Nyt se ongelma on kuitenkin jo loppunut, kun iho kai tottunut siihen, ja kevätkin tulossa.

×
×
  • Create New...