Jennynen

Aktiivijäsen
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

About Jennynen

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Hannah81: minä kävin Cameleonissa laittamassa kampauksen ja meikin häihimme ja erittäin tyytyväinen olin lopputulokseen! Vieraatkin sanoivat että loistin kun prinsessa 8) Mutta kyllä ihme käytöstä Vannin tapauksessa, olisi kyllä voinut ilmoittaa! > Myös siitä Manskusta olen kuullut pelkkää hyvää, siellä on suhteellisen edullista esim. meikkaus.
 2. Olen liian ujo uskaltakseni osallistua tommoseen kokoontumiseen mutta en tiedä huolisitteko mut edes sinne kun naimisiin mentiin jo tän vuoden elokuussa :-/ ;D
 3. Onpas siitä kauan kun täällä on käyty Menomesta on varmaan Giggling, vaikka nyt perjantaina siellä on niin kuollutta ja huonoa musiikkia :-/ Lempi syömisravintola on varmaan kiinalainen tai thaimaalainen, nami
 4. KIITOS KIITOS Vanni ja Hannah! Ootte niin ihania! Saatiin Marcelin kuvat sunnuntaina ja ne on kyllä upeat! Niitäkin laitan sitten tänne kunhan saamme ne cd-levylle. Loistavaa ja ihanaa päivänjatkoa molemmille, pitää jatkaa töitä :
 5. Mä voin kyllä auttaa sua Vanni, oon aina välillä kova "tyrkyttää" ideoita muille Hieno idea ainakin ne jäälyhdyt ja roihutulet. Boolin tms sijasta voisi just tarjoilla kuumaa maustettua glögiä, minttukaakaota ym lämpimiä drinkkejä. Meinaatko hankkia ihan hääpuvun vai sen sijasta iltapuvun? Tarjoillaanko teillä ruokaa vai ainoastaan kakkukahvit? kauheesti kysymyksiä! *utelias* Entäs miten Hannah:n suunnittelut etenee?
 6. Onneksi olkoon Vanni!! Olin niin synkkis viimeksi kun kävin etten edes onnitellut :-/ Mutta nyt on parempi mieli, niin voin jakaa "viisauteni" kanssanne Paljonko tulee Vannille vieraita, ootko vieraslistaa jo miettinyt? Oliko Vanha Laamanni sun mieleen? Täytyy myöntää etten ole ikinä käynyt siellä, vaikka oon asunut Porvoossa koko elämäni. Ja tosi ihanaa kun sulla on talvihäät, jotenkin niin romanttista kun on kireä pakkanen ja saa juhlia sisällä lämpimässä Tehän voitte tarjota vaikka lämmittäviä kahvidrinkkejä ja kaakaota ym (Nyt mä rupeen jo suunnittelee muidenkin häitä, hui apua)
 7. Meidänkään pappi ei sanonut että "saat suudella morsianta", mutta hän kyllä kertoi harjoituksissa että hän ei näin tee, ja sanoi myös että yleensä hääpari tekee sen sormuksen antamisen yhteydessä. Niinpä sitten mekin. Mua kyllä harmittaisi myös, niinkuin sua, jos ei oltais näin tehty. Mutta saattehan suudella rutkasti nyt avioparina!
 8. Täällä oon taas! Kärsin häiden jälkeisestä masennuksesta, en voi uskoa että se on jo ohi, eikä tuu takaisin ihana oma hääpäiväni. Häät oli kaikin puolin onnistuneet ja vieraat viihtyivät ja kyyneleet virtasi, mutta olisi saaneet kestää kauemmin. Tuntuu niin oudolta että en enää ikinä saa käyttää ihanan kaunista pukuani ja huntua ja tiaraa... :'(
 9. Täällä mä oon _taas_! ;D Eilen oli kyllä semmonen täyshulinapäivä että lopulta istuin vaan ja nauroin niin että itkin...olin niin väsynyt. Menin töistä 12-aikaan kampaajalle koekampaukseen ja -meikkiin. Alussa olin ihan kauhistunut, näytti siltä että tulisi sellanen kampaus mitä en todellakaan halunnut, mietin vaan että apua, päästäkää mut pois. Mutta kun se oli valmis ja mulle oli myös laitettu erittäin kaunis meikki, niin sehän näyti erittäin hyvältä! Ja kotiin tullessa se näytti vaan paremmalta ja paremmalta, kaikkien muidenkin mielestä, jihuu!! Mulla on se vielä tänäänkin päässä, nukuin sen kanssa (onnistu ihmeen hyvin) ja en raaski ottaa sitä pois 8) kampaajan jälkeen suoraan juhlapaikalle juttelemaan pitoemännän kanssa ja otin sieltä paljon kuvia että mun "kukka-suunnittelija" tietää miltä siellä näyttää. Lopulta eilen illalla askarteltiin kaason kanssa tieviittoja ja paikkakarttaa juhlapaikalle, vielä on ohjelma-lehtiset tekemättä, apua, mutta kyllä tässä vielä ehtii Mutta jos tää sade ei lopu ens lauantaihin mennessä, saan hepulin, murr! > Ja nyt taas kirjotin niin paljon että ette jaksa ees lukea kaikki Ja Vanni, varaa kirkko mieluisalle päivälle ja kato mitä se sulhos sanoo siihen :
 10. Meillä tulee olemaan n. 3 yhteislaulua, 1 suomeksi ja 2 ruotsiksi joissakin häissä niitä on mun mielestä ollu vähän liikaakin, sopiva on aina sopiva. Laulut keventää muutenkin vähän tunnelmaa, jos on tarvis.
 11. Vanni kyl se on Pony-Foto joka siellä on. Ja nyt löytyi hinnasto jonka sain sieltä ku kyselin täs keväällä. Elikkä: 245 € on ulkona näpsittynä ja oliko siinä jotai mun mielestä 3 suurennuskuvaa. Sit ne muut maksaa: 12*15 koko - 10 € 14*18 koko - 12 € jne. Emmä kyl tiä selvensikö tää yhtään mitään, mut ;D
 12. Mä taas muistan Pony-Foton hinnaksi 170 € ja saisi sillä 3 suurennosta, kun mä sieltä alussa kyselin ??? Pitää kyl kotona tarkistaa kun mulla on se hintalista minkä sain sieltä. Lindellin hinnoista en kyl tiä yhtään, yleensä vähän kalliimpi kun muut.
 13. Täällä me vaa hihitetään Hannah:lle ;D Kyllä niitä kuvia kai tulee...vaikka en oo hirveen innostunu ikinä omista kuvista ilmottelen sitten, nii saatte arvailla täällä ;D
 14. Meillä on Marcel Hägglund valokuvaajana, muita dokumentaarisia en kyl tiä ees ottaa kivasti 990 €, mutta tuleehan niitä kuviakin paljon. Seremoniamestari on mun tädin mies ja kun ei kerta menny nää meiän suunnitelmat nii kun hän halusi niin otti ja peru, melko itsekästä touhua! Oma ego nähtävästi tärkeempi, ja että saa päättää kaikesta Vessöön Svenskborg, hieno paikka kyl entäs tuleeko pitopalvelu? Ai niin, ja Vanni, se virtuaali hiusstudio on varmaa aika näppärä ku kampausta suunnittelee!
 15. Hannah - Kyllähän tässä jo alkaa pikkuhiljaa hermoilee vaikkakin ihmiset ihmettelee miten oon nii rauhallinen, aatellen että seremoniamestari perui 2vkoa ennen häitä, ja ihana pukuni oli liian pieni (tiedän vasta 3pvää ennen häitä että onko sopiva nyt kun ne ottaa sen auki). Mutta sinnitellään Meillä on semmonen "epätavallisempi" valokuvaaja, nimittäin dokumentaarinen. Tarkottaa siis sitä että hän on meiän kanssa 12h ja napsii kuvia kaikista tilanteista. Kauheen kallis (!) mutta saapahan niitä kuvia sit 150-200kpl eipähän tarvii miettiä juhlissa että "ottaahan joku nyt niitä kuvia kans?!" Missäs Hannahilla jhääuhlat?