Saippuakuplanen

Morsian
 • Content count

  71
 • Joined

 • Last visited

About Saippuakuplanen

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Ihana ketju! Redrikalla todella osuvia ehdotuksia. Oon selanu läpi ketjua ja saanutkin ideoita. Pukuni on valkoinen, muuten aika simppeli, mutta rinnuksissa on "juju". Olen kimpuksi (ei siis roikkuva, mutta luonnollinen) ajatellut ensisijaisesti valkoista ruusua ja valkoliljaa + erilaisia vihreitä, mutta nyt kun tätä ketjua on selannut, niin yllättäen vaaleanpunainen on alkaunut miellyttämään. Onko liikaa, jos kimpussa on valkoista ruusua, valkoliljaa ja muutama (nupussa oleva) pioni. Ja mikähän voisi olla pionin tilalla, jos ei sitä enää elokuun lopussa saa.. Tyyli on tarkoitus olla suht simppeli.
 2. Pheebon puku nro 1 saa täältä äänen. Puku on ihana sun päällä + yläosasta extra pointsit:) (Tosin molemmat näyttää hyvältä, että kumpaan vaan päädyt niin kaunis on!)
 3. Vihkiminen: Seurasaaressa Karunan kirkossa Jatkot: Ravintola Seurasaari Vihkiminen tapahtuu elokuussa 2011
 4. Lisään nou nou-listaan: - sukkanauhan heitto + polkaseminen kakkua leikatessa - bändi (DJ=yes yes) - askartelu Näillä mennään.
 5. Light In The Boxista: Mä sain eilen paketin, jonka olin tilannu 18.1. Toimitus tuli UPSin kautta ja totesin, että heillä loistava palvelu. (Mulla oli häikkää osotteen kanssa, mutta selvis yhellä puhelinsoitolla ja toivat paketin työpaikalleni) Mä otin sen nopeimman toimituksen (makso n. 15eur), mutta mm. lentojen peruuntumisen takia sain tilaamani tavarat normaalia hitaammin. Ko. firmassa oli hyvä asiakaspalvelu, vastasivat nopeasti kysymyksiini. Jäi ihan positiivinen kuva. Tilasin kengät ja laukun, jotka oli siistit ja sellaset kuten luvattukin, mutta silti näkyy etteivät ihan huippulaatua ole. Mä en oo vielä päättäny onko noi mun lopulliset kengät, kun Stillissimassa näin tosi iiihanat sklobot
 6. Edellinen viesti tuli kahteen kertaan, woops. Miten sattuikaan, tänään tuli ilmoitus LightInTheBoxilta, että paketti on lähetetty. MUTTA mulla oli väärä postiosoite. Varmaan oon sen ite laittanu, koska postiosoite on työpaikan.. Tarkistin tietysti miljoonaan kertaan, että osoitteet on oikeat + oon seuraillu lähetyksen edistymistä lähes päivittäin, niin mun osoite on ollu kokoajan näkyvissä. SILTI vasta nyt, kun ko. firmalta tuli viesti sähköpostiin, että "tilaamasi tavarat on lähetetty NN osoitteeseen" huomaan että tuo postiosote on väärä!! Kaippa se perille tulee, vähän myöhässä vaan.. Onko muille käyny näin?!
 7. WhiteLion, kuinka nopeesti lähetys tuli LightInTheBoxilta? Mä tilasin 18.1. ja otin nopeimman toimituksen, eikä yyhtään mitään oo kuulunu. -Paitsi et "arvioitu lähetyspäivä" oli siirtyny 19.:sta 20. päivään (tieto oli päivittyny 20. pvän jälkeen.) Ei tässä vielä oo kauaa menny aikaa, mutta haluisin jo tavarat
 8. WhiteLion, kuinka nopeesti lähetys tuli LightInTheBoxilta? Mä tilasin 18.1. ja otin nopeimman toimituksen, eikä yyhtään mitään oo kuulunu. -Paitsi et "arvioitu lähetyspäivä" oli siirtyny 19.:sta 20. päivään (tieto oli päivittyny 20. pvän jälkeen.) Ei tässä vielä oo kauaa menny aikaa, mutta haluisin jo tavarat
 9. Ihmissuhteita on niin erilaisia. Mä (niinku tietysti kaikki täällä) luotan sulhaseeni, kaasoihin ja bestmaneihin 100%:sti. Sulhasen bestmanit ovat lapsuuden kavereita, tuntevat toisensa aiiika hyvin Itse en aio mitenkään puuttua polttareihin, "tehkööt mitä huvittaa". Stripparit polttareissa ei mielestäni ole mikään paha juttu. Jos sulhasta jostain syystä hyvittaisi pettäminen (tai muu liika "hölmöily", mitä ei arjessakaan hyväksytä) polttareissa, niin erohan siitä samantien tulee, se on selvä. Mutta toisaalta, jos hän voisi pettää niin parempi ennen häitä kuin häiden jälkeen Vähän on kärjistettyä tekstiä, mutta tarkotan sitä, että en halua alkaa määräilemään mitä mieheni polttareissa saa tehdä ja mitä ei. Polttarit on tarkoitettu juhliksi ystäviltä sulhaselle. Tätä mieltä en luonnollisesti olisi, jos kokisin jonkun bestmaneista epäluotettavaksi. Se tässä ei ole mahdollisuus että kokisin sulhasen epäluotettavaksi, koska muuten ei edes olisi tulossa häitä eikä näitä polttareita (Rakastan sua rakas :* )
 10. Mä tuun todennäkösesti ottamaan miehen nimen. Kaikki vaihtoehdot on käyty läpi ja mies oli valmis ottamaan mun sukunimen, mutta se ei tosiaankaan sovi hänen etunimen kanssa. "Erikoinen" etunimi+ junttisukunimi= ei hyvä Jos (hyvin todennäköisesti kun)otan miehen nimen, ni oon sitte ainoo sen niminen suomessa. En ihan niin erikoista olis halunu.. heh. No, ihan muut asiat on tärkeempiä kun nimet Eikä ainakaan nyt tunnu yhtään haikealta luopua omasta sukunimestä.
 11. No hyvä et tulee pitopalvelu, heh. Kesällä tuolla on muuten tosi kuuma. Löysin ihan pari kuvaa, jossa (koristelu keskeneräinen) pöydät on laitettu silleen pitkittäin saliin, buffa on "keittiönseinää vasten". Joku häikkä kuvissa, kun en saa niitä tänne. Voisin laittaa vaik sähköpostilla?
 12. Ehdoton EI on vadelma-kermatäytekakku! Se vaan, että ravintolasta eka sanottiin, että kakun voi suunnitella kondiittorin kanssa ja kakku voi olla "minkälainen tahansa". Nyt sit yhtäkkiä kakku onkin "peruskakku". Mitähän se mahtaa tarkottaa :/
 13. Heippa Emmyli, Mä tunnen sitä paikkaa jonkun verran ja multa saattaa löytyä jotain kuvia sieltä. Yritän laittaa tänne tai sit yksärillä. Paikkahan ei oo mikään mieluisa keittiön kannalta --> 2 pientä jääkaappia ja tavallinen huonosti toimiva uuni+liesi. Olisko ollu joku pieni kahvinkeitin, toimivuudesta en tiedä Astiat siellä on ihan eriparia, et ne kannattaa varmaan vuokrata tms. Ite juhlatilan saa ihan kivan näköseks kun vaan koristelee.
 14. Tilasinpa extempore kengät ja laukun Light In The Boxista. Ennen en ole firmasta kuullutkaan, että riskillä mennään. Näytti olevan alennusmyynti huomiseen asti. Tai liekö ikuiset alet... Noh katotaan tuleeko perille, parissa viikossa pitäis tulla. Toivotaan että tulee http://www.lightinthebox.com/wholesale-Weddings---Events_c1180
 15. Me oltiin yhteydessä yhteen tahoon, jonka kanssa asiat suju tosi hyvin, vastaili kaikkiin kysymyksiin nopeasti ja asiantuntevasti. Sit kun oltiin varausvaiheessa, niin yhtäkkiä sieltä ei vastatakaan mitään Pari kertaa soitettu perään et sanoit laittavas sähköpostia. Vastapuoli kovasti ihmetteli ettei viestit muka ole tullut perille (annettu 2 eri sp). No, oli miten oli me siirrytään metsästämään seuraavaa dj'tä Kokopaketti mekin halutaan, valot (savukone mietinnässä) kunnon laitteet jne. Tuutko Murkeli kertomaan toukokuussa miten käytännössä toimi DJ hommelit??