OliverTwist

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About OliverTwist

 • Rank
  Untuvikko
 1. .. ja vain vahvistuu.. Hengityskoneet valmiuteen.. ja minä kun luulin ottavani asiat ihan coolisti
 2. Aiemmin ei, mutta tänä aamuna huomasin oudon tunteen.. En tiedä onko se jännitystä itse juhlan-juhlan takia vain sen takia, että saammeko kaiken puutarhassa kuntoon. 25 yötä ja miljoona asiaa tekemättä. Olen niin kovasti luottanut siihen, että saamme kaiken ajoissa kuntoon, mutta tällä hetkellä en enää ole niinkään varma. Täytyykin varmaan miettiä, mikä on oikea kohta sanoa "nyt mennään näillä eikä kurkoteta yhtään ylemmäs.."? Eilinen yö meni pyöriessä, kun mietin koristeluja ja miten ne sitten toimii. Samalla huomaan jättäneeni aivan liikaa itseni varaan - `osaan parhaiten` ajatuksella. Ehkä tästä on jotain hyötyäkin, huomaan olevani kaikkein tehokkain pienen stressin kolkutellessa takaraivoa. Huokaus.. Kait tämä tästä.
 3. Meilläkin ihan "normi"häät. Joskin kaksi sulhasta saa aikaan sen, ettei meillä ihan kaikkia kohtia voi olla. Koska meidän häistä puuttuu morsian, ei meillä ole mm. morsiuskimppua eikä morsiammen ryöstöä jne. Luin kyllä eilen jonkun julkaisun, jossa toinen sulhasista oli ryöstetty, mutta itse emme hae pakolla sellaisia elementtejä, että saataisiin kaikki näyttämään samalta kuin mitä miehen ja naisen välisessä ns. normaalissa hääjuhlassa. Jokaisella lienee kumminkin omat ajatukset tämänkin suhteen.
 4. Kuulostaa tutulta.. En tiedä onko kyseessä "aina ei mee ihan tasan" vai jotain muuta ) Minulle teetetään sormus, keltakultaa ja smaragdi - toinen osapuoli tyytyi sileään perussormukseen, kuten normaalisti. Minä pidän vieressä kihlasormuksen ja puoliso ei. Toinen on harakka, joka kerää kaiken kiiltävän ja toinen ei....
 5. Meillä sama juttu, joskin taisin sen jo jonnekin kirjoittaa. Meidän parisuhteen siunaus tapahtuu meidän omalla pihalla, kuten juhlatkin.
 6. On olemassa monia paikkoja, joissa nais- tai miespareja ei katsota yhtään pahalla silmällä. Kait se on enemmin kiinni siitä, miten itse käyttäytyy ja mitä hakee. Jos haluaa kävellä käsi kädessä, halia ja pussailla, niin kannattanee valita joku "varma" kohde. Onhan niitä olemassa kaikenlaisia, ainakin jenkeistä lähteviä, pelkästään seksuaalivähemmistöille suunnattuja risteilyitä sun muita. Amsterdamissa kukaan ei katso perään, vaikka tekisit kadulla mitä, samoin New York. Thaimaassa kuuluisat ladyboyt ovat saaneet aikaa sen, ettei siellä katsota lähes ketään "poikkeavaa", mutta tässäkin yhteydessä kannanee muistaa suurkaupungin ja maalaiskaupungin erot. Itse voin suositella eksoottisena kohteena ainakin Balia (hotellikokemus seuraavasta) http://www.nusaduahotel.com/whats-news/leading-hotels/ Malesiaa (hotellikokemus seuraavasta) http://www.ritzcarlton.com/en/Properties/KualaLumpur/Default.htm (huom täytyy muistaa Malesian eri alueiden erot)tai sitten Karibianristeilyä http://www.royalcaribbean.fi/ Lisäksi on olemassa jopa seksuaalivähemmistöille suunnattuja matkatoimistoja, kuten http://www.rainbowtravel.com/ ja http://www.rainbowtraveler.com/ , joista saa kaikenlaisia vinkkejä.
 7. 4 kk tapaamisen jälkeen, yllätyksenä minulle Ateenassa. Ja kyllä polvistuttiin, vaikka tasavertaisia kaikin tavoin olemmekin. Ja nyt reilu 12 vuotta myöhemmin suhteen rekisteröinti.
 8. Meillä kaksi bestkaasoa
 9. Me löydettiin juurikin tuolta yhteys-sivuilta meidän parisuhteen siunaavan papin tiedot. Minä en hoitanut asiaa, joten en osaa antaa tarkempia tietoja. Ensin oltiin suoraan yhteydessä Vantaan seurakuntaa, mutta sen verran oli hiljaista yhteydenpito sieltä suunnasta, että päädyttiin sitten etsiä pappi toista kautta. Lohjan suunnalta on tulossa naispappi, jonka nimeä en kyllä nyt muista.
 10. Heinäkuun lopulla, eikä stressiä (vielä).
 11. No olipas kiva löytää tällainen keskustelu, tätä asioiden jakoa kun ei liiemmin ole tarjolla. Me ollaan rekisteröitymässä (vaikka itse puhunkin häistä)tämän vuoden heinäkuun lopussa. Aikaa ei siis ihan kauheasti enää ole, mutta järjestelyt ovat hyvässä jamassa. Rekisteröidytään pe ja la järjestetään juhlat ystäville. Halutaan muistaa myös sukulaisia (tai siis perhettä), joten päädyimme lounastaa heidän kanssaa heti rekisteröitymisen jälkeen. Onhan tässä tullut yllätyksiäkin matkassa, mutta ei kovin pahasti. Nyt on hankittuna musiikki, marssit päätetty, sormukset lähes valmiit, puvut teetätyksessä, ohjelma ja ruokatilaukset vahvistettu sekä papin puheilla käyty (pappi tulee siunaamaan liittomme lauantaiseen juhlaan. Onhan kaikenlaista pikkujuttua vielä tekemättä, mutta eiköhän tämä tästä.