taigaQ

Morsian
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About taigaQ

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 02/10/84

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Savon mualla
 1. Tähän voin täysin yhtyä, itselläni myös kaikki korut ovat hopeaa. Mitään muuta en tunne "omakseni". Kihlat maksoivat alennuksessa yhteensä n. 70€ ovat meidän näköiset. Itseäni ei hopean kuluminen haittaa, koska eletyn elämän pitää näkyä.
 2. Oliver: Kyllä se siitä! Täältä kovasti paljon tsemppiä ja jaksamista viimeisiin rutistuksiin.
 3. Juu ei mittään sateenkaari "hömppää" vaan meidän näköistä ja oloista. Mielestäni meidän ei seksuaalista suuntautumista tarvitse korostaa millään erikoisella, koska kaikki paikalle tulevat sen tietävät muutenkin.
 4. Rhodos ja Rhodoksen kaupunki. Paikka on pullollaan homo- ja lesbopareja. Omat baarit myös löytyy jos ei halua valtaväestön kans juhlia. Myös omia rantoja löytyy meille vinksahtaneille =)
 5. Meillä on tulossa hyvin ns. normi häät. Haluamme "mennä naimisiin" ihan siinä missä heterotkin. Vihkiminen tapahtuu juhlapaikalla luonnon helmassa, liittoa siunaamaan olen pyytänyt Marja- Sisko Aaltoa. En halunnut paikalle ketään kasvotonta virkamiestä vain virkansa puolesta. Marja-Sisko oli luonteva ja oikeastaan ainut vaihtoehto =) Juhlat ovat lähisukulaisille ja ystäville n. 60 pax. Hääkimppua/sukkanauhan heittoakin varmasti on mutta kyseisten esineiden virkaa toimittavat jotkut muut tavarat.
 6. Meillä vaimoke ottaa minun sukunimen jahka naimisiin asti päästään. Mie en omaa nimeäni halua vaihtaa ja avokki taas haluaa omasta sukunimestään eroon =)
 7. Miehän se otin ja emäntää kosaisin. Aiheesta oltiin puhuttu jo aiemmin mutta sen suurempia suunnitelmia ei vielä ollut. Eräs päivä vaan aamulla auringon nousun aikaan töihin ajellessa tuli tunne että tänään on SE PÄIVÄ! Ruusu ja sormus kourassa kävin kättä pyytämässä =)