Jump to content
Naimisiin.info

Vaahtokarkki2010

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Vaahtokarkki2010 kaikki viestit

  1. Sain puvun jäljitystiedot joka näyttää olleen matkalla jo jonkin aikaa. Eivät vain olleet kerenneet laittaa jäljitystietoja taisin siis hätäillä turhaan. Nyt jännittää, että millainen on ja menikö omat mittaukset oikein. Puvun maksoin paypalilla ja eivät laittaneet kuvia ollenkaan. On sitten ihan yllärinä pakettia avatessa, että kuinka hyvin ymmärsivät kaikki pyydetyt muutokset.
  2. Meillä olisi kahvittelut paikallisessa pappilassa ja nyt mietityttää, että saakohan siellä ottaa edes alkumaljaa hääparin kuuniaksi tai sitten tanssahdella? Onko kenelläkään kokemusta pappilassa vietetyistä juhlista?
  3. Weddingolla on ilmeisesti kiirettä, kun eivät vastaa maileihin enään. Oman puvun kanssa meinaa olla jo hätä, kun meni yliajalle heidän toimitus (tilasinkin kyllä alunperinkin liian tiukalla aikataululla). Heillä näkyy olevan nettisivuilla virheellisesti Faxin kohdalla puhelinnumero, koska sain kyseisestä faxinumerosta weddingon porukan kiinni sanoi, että puku on lähetetty perjantaina, mutta jäljitystietoja ei vielä saanut (miksi, jos se on matkalla)?? Hoh.. meinaa jännittää kerkeääkö puku
×
×
  • Create New...