Jump to content
Naimisiin.info

TiCa

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

TiCa's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meidän häät oli Soutupaviljongissa viime kesänä eli 2010. Omilla koristeilla / paikasta saatavilla koristeluilla voi aika paljon vaikuttaa siihen miltä paikassa näyttää ja niillä myös voi luoda haluamansa laista tunnelmaa. Meillä vieraita oli yhteensä 76 ja se on kyllä ehdoton maksimi, yhtään enempää ei olisi mahtunut. Laskimme kuitenkin sen varaan, että kesällä voi viettää aikaa myös ulkona, minkä lisäksi ruokailun jälkeen siirsimme osan pöydistä reunoille, jolloin tilaa jäi tanssille. Sweet pepperin ruuat olivat todella hyvät, eivät todellakaan arkisia. Kaikki vieraat kehuivat ruokia! Mielestäni paikka sopii todella hyvin rentojen häiden viettoon!
  2. Mä ehdottomasti halusin koekampauksen. Ei ole tuttua kampaajaa, joka kampauksen tekee, joten halusin et voin kertoo mitä oon aatellu ja voidaan keskustella siitä. No, täydellinen koekampaus tuli tänään!
  3. Mulla oli koemeikki ja koekampaus tänään, ja häät on perjantaina. Vähän hirvitti (kolme päivää aikaa häihin) kun tuntu ettei itekään osaa selittää kunnolla mitä haluaa ja sitten jos meikki ookaan niin hyvä kuin ois toivonut. Mutta turhaan olin peloissani: meikistä tuli täydellinen, vaikka pohjaa ei tehtykään "kunnolla" tähän versioon. Lisäksi olin tosi tyytyväinen hiuksiin. En ollut aikasempaa tavannut kyseistä kampaaja-meikkajaa, kuin ajanvarauksen yhteydessä, jolloin vähän kerroin ideoita mitä haluaisin. Lisäksi minulla oli kannettava tietokoneeni mukana tänään, josta näytin jotain kampauskuvia mistä tykkään. Oli kyllä huippu kampaaja-meikkaaja!
  4. Helsingissä koekampaus ja -meikki + hääpäivän kampaus ja meikki kaikki yhteensä 180€. Hinta on mielestäni kohdallaan ja tänään kun kävin koekampauksessa ja -meikissä, niin aivan mahtava lopputulos! Nyt voi hyvillä mielin odottaa perjantain juhlaa !
  5. TiCa

    Montako menu/ohjelmaa

    Meillä pöydät tulee olemaan 12 hengelle, joten ajattelin tehdä 2 menu/ohjelmakorttia per pöytä. Toivottavasti riittää, sillä kortteja ei olla vielä edes tehty ja häät on 5 päivän päästä!
  6. TiCa

    Paikkakortit (kuvia)

    Meillekin tulee puusydämistä, tummanpunaisista, paikkakortit. Äiti halusi "tehdä", lähinnä siis kirjoittaa nimet, joten pakkohan se oli jotain antaa tehtäväksi, vaikka muuten olenkin yrittänyt tehdä kaiken itse, jotta tulee juuri sellaista kuin haluan.
  7. TiCa

    Mitä kirkko-ohjelmaan?

    Olen juuri väsännyt näitä kirkko-ohjelmia. Nyt alkaa olla valmista. Hieman haastetta oli kun vihkiminen tapahtuu kahdella kielellä niin, että kaikkea ei kuitenkaan toisteta molemmilla kielillä. Eli laitoin nyt kaikkeen perään, millä kielellä mikäkin kohta tapahtuu. Pakkohan se kirkko-ohjelma oli tehdä, että vieraat pysyvät edes jotenkuten kärryillä
  8. Meillä häät kuukauden päästä ja pitäisi alkaa päättämään näitä kieliasioita, miten ne hoidetaan. Eli kirkossa ilmeisesti suomi-espanja-englanti linjalla. Haluan, että molempien äidinkielet ovat pääasiassa, mutta ajattelin että laulu tai raamatunluku englanniksi (on myös meidän yhteinen kieli) niin silloin ne vieraat jotka eivät ymmärrä muuten toimituksesta mitään pääsevät hieman mukaan. Ohjelma hääjuhlassa tulee olemaan suomeksi ja engalanniksi. Olisi kiva kuulla mitä ohjelmaa kaksikielisissä häissä on järjestetty, puheiden, musiikin, sukkanauhan ja hääkimpun heiton lisäksi! Lisäksi miten vieraat on esitelty.
×
×
  • Create New...