Jump to content
Naimisiin.info

saralene

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

saralene's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. saralene

    Bridezillas-verkkokauppa

    Sain melkein kaikki tilaamani tavarat(siinä meni n. 3 kk) Mutta kertakäyttökameroita ei koskaan tullut koska niissä oli "huono päiväys". Pyysin sitten rahat takaisin niistä. Rahojani en ole vieläkään saanut... Siitä on nyt kuukausi, ja olen lähettänyt sen jälkeen ainakin 3 s-postia. Näin sitten vasta tänään sen s-postijutun täällä ja lähetin uuden viestin siihen... saas nähdäy tuleeko vastausta. Tai jos edes koskaan saan rahojani takaisin! Jos niitä ei tällä viikolla ala näkymään teen aivan varmasti rikosilmoituksen!
  2. saralene

    Bridezillas-verkkokauppa

    Minua nyt todellakin ärsyttää että näin tän ketjun vasta tänään! Silloin kun päätin tilata pakettini ko firmasta, yritin kylläkin googlettaa, mutta en silloin löytänyt tätä ketjua! Harmittaa! Tilasin 5.2. 26.2 (eli kolme viikkoa tilauksesta) lähetin s-postia heille, koska olisin todellakin tarvinut satiniinauhaa kutsuihin. 28.2 sain vastauksen että "toimitus on vielä tämän viikon aikana; kaksi tuotetta puuttuu toimituksesta." (Copy/paste s-postista) Ajattelin silloin vain että; hyvä, voimme tehdä valmiiksi kutsut viikonloppuna tai viimestään ensi viikolla! En ajateullt asiaa sitten enempää, ja jäin odottelemaan pakettia. Paketti ei sitten koskaan tullut sillä viikolla, eikä sen jälkeisellä viikolla. En sitten enää jaksanut odottaa satiininauhaa, kävin ostamassa Anttilasta. Olimme jo aikataulustamme myöhssä, ja kutsut piti saada tehtyä. Koska en silloin enää tarvinnut paketiska mitään kiireisesti, (häät ovat vasta heinäkuussa), en ajatellut asiaa niin kovasti. No, lähetin sitten tänään s-postia heille, ja sen jälkeen googletin taas yritystä ja löyisin tämän ketjun!! Eli nyt "vasta" 6 viikkoa tilauksesta. Odottelen vielä. Mutta todellakin ärsyttää. En olisi tilannut jos olisin tämän ketjun silloin löytänyt.
  3. Kiitos, tuo on kyllä hyvä ehdoitus! Olemme itse kutsujina, eli jätän tuon tyttäremme pois. Olin itsekin miettinyt sitä että laittaisinko sen smart casualin, koska sitä arkipukua en oikeen haluaisi laittaa. "Pelkään" kuitenkin että jotkut eivät ymmärrä mitä se tarkoittaa, eivätkä jaksa googlettaa ja silloin ehkä tuo tumma puku olisi parempi, koska siitä ainakin kunnolla kaikki ymmärtäisi että pitäisi olla vähän juhlavammat vaatteet Tuleeko se muuten kutsuun oikein "pukukoodi: tumma puku". Vai pelkkä "tummu puku" kutsun kulmaan? Ruotsinkielisissä kuitsuissa meillä on "klädsel: kavaj".
×
×
  • Create New...