Kaarinainen

Aktiivijäsen
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Kaarinainen

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Villan ja muiden vuokrattavien tilojen hinnat ym tiedot löytyvät netistä sivulta www.vaasa.fi ja sitten sieltä kansalaisinfo ja sieltä vuorattavat tilat. Pitopalveluista voi kysyä myös terveysaseman kahvilasta ja Maipin cafeesta. ;D
 2. Aina kuolemaan asti. Oltas haluttu se latinaksi myös mun vihkisormukseen, muttei mahtunut kaivertaan.
 3. Päivä oli niin ihana, että mies totesi jo seuraavana aamuna, että eikö voitaisi mennä uudestaan naimisiin ............. Just noin meni meilkläkin. Jännitettiin niin hirveesti molemmat, ja kaikki meni niin ihanasti kun olla voi. Tämmösenä kesänä voikin saada päivän jolloin aurinko paistaa lämpimästi aamusta iltaan. Itte juhlissa ei enää jännittänyt ja kaikki meni ihan nappiin. Ruokaa riitti, juomaa riitti ja vieraat kaikki lähti vasta kun paikka suljettiin. Lahjat olivat ihania, vaikka toivottiinkin, ettei kukaan hankkisi mitään (ei siis rahakaan) vaan juhlittaisiin vain meidän onnea. Kaikkein ihaninta on nyt katsoa rauhassa videolta häitä oman miehen kainalostaö
 4. Mulla ehti maistraatti ensin - avioehdon kirjaaminen, sitten seuraavana päivänä se perinteinen Kela-kortti ja parin päivän päästä siitä tiliote ja Plussakortti.
 5. Meille ehdottomasti naispappi - ja varsin mukava sellainen. Pyydettiin häntä heti aluksi ja onneksi saimme. Sulho vähän nikotteli, mutta sanoi että saan päättää kun mulle tuo juttu on niin paljon tärkeempi.
 6. Mulla on kampaaja tilattuna Mixtosta, ne tuntee mun tyylin. Kukat on vielä avoinna, Vetokannaksella on ainakin hyvä ja idearikas kukkkauppa, mutta jotenkin tekis mieli kokeilla sitä uutta koulukadulta. Vaikutti niin kiinnostuneelta ja taitavalta lehti haastattelussa. Meikit laittaa onneksi tuttu. Hääauto on avoinna kun se eilen peruutti jonka piti tulla, nyt saa sitten pähkäillä, että mista?
 7. Häätanssi meillekkin. Valssi jäi tanssikurssista huolimatta sulhon taitojen ulkopuolelle. Oppimisesta ja yrittämisestä meinas tulla jo ero ennen häitä. Silloin vasta hokasin, että miksi se pitäis olla valssi kun sitä ei muutenkaan koskaan tanssita. Nyt valittiin oma kappaleemme ja sulholta tipahti raskas kivi sydämmeltä(ja jaloista). Toiset saa tanssii sit valssit meidän kappaleen jälkeen.
 8. Lidlissä oli kameroita tarjouksena 5 €. Me kanssa halutaan kuvia, mutta ajateltiin, että laitetaan kamerat vasta esiin ruuan jälkeen, tai ehkä vasta häävalssien jälkeen.. oliskohan sitten vasta vähän liian myöhäistä ? Yks kamera laitetaan ianakin booliastian viereen !!!!! ;D
 9. Meillä on pienet häät ja tilattuna yksityiskäyttöön Fjärdskärin kahvila. Sieltä tulee ruuat ym. Ihanaa kun sinne saa viedä omat juomat. Meillä oli tilattuna Stramppenin kabinetti ja siellä olisi ollut toisetkin häät samaan aikaan, joten tää oli kyllä meille aivan ihanteellinen ratkaisu. Varsinkin kun samana viikonloppuna soi rokit Vaskiluodossa ja silloin Hoviskan ranta on vähän levoton.
 10. Mä halusin naispapin ja sulho anto periksi. Eli Outi Klapuri vihkii. ;D
 11. Heippa Vaasan morsiammet. Saitteko tahtomanne papin, Meitä onnisti! Enää alle 3 kk ja sitten viedään...
 12. Kiva, että löytyi toinenkin morsian. Me harjoittelemme viikkoa ennen teitä ja paljon pienemmissä puitteissa. Villa on kyllä ykkös valinta noin isoille häille.
 13. Eikö ole muita morsiammia Vaasasta. Olisi kiva vaihtaa mielipiteitä paikoista