Jump to content
Naimisiin.info

Nippon82

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Nippon82's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Sattuu myös toisinpäi Soitin aikoinaan perinteisessä humppabändissä ja meillä juuri hääkeikkoja riitti. Kuitenkin turhan monella keikalla hääväki - usein jopa meidät tilannut hääpari itse - tuli meille pauhaamaan miten pitäisi kuulla enemmän rokkia. Lopulta viisastuimme ja opettelimme pari "rokki"biisiä joilla sai porukan vähäksi aikaa hiljaiseksi.. Edelleen myimme kuitenkin humppamusaa ja sitä meiltä aina ennen häitä tilattiinkin.
  2. Minä ajattelin pitää puheen häissäni, sillä tiedän että isäni ei puhetta pidä (ei sillä etteikö varmasti olisi sanottavaa ja haluaisi mutta ei vain pysty avaamaan suutaan yleisön edessä.. ja mitä sitä suotta toista kiusaamaan). Silläpä arvelinkin että osoitan puheeni isälleni ja tulevalle miehelleni Meidän häissä ei muutenkaan kovin perinteisellä kaavalla mennä joten sopii hyvin tyyliin. Ainoa ongelma on vaan se, että olen ihan kamala pillittäjä!
  3. Minulle ei tule polttareita, sillä aion kertoa häistä muille vasta kutsukorttien muodossa. Ei tule siis kaasoakaan
  4. Nippon82

    Rauma

    Joo meille ei tule tanssia niin mahtuu 110. Mutta tosiaan jos tanssia haluaa. Meilläkin tulee paljon musiikkia, mutta luultavimmin "house-bändinä" on pelkästään akustinen- ja sähkökitara, niin ei vie tilaa hurjasti. Vastaus vanhaan viestiin mutta voi tästä jollekin olla vielä hyötyä.. Häissä soittaneena muusikkona voin kertoa, että meidän bändi on Aarnkarissa ainakin ollut siellä "orrella" soittamassa eli yläkerrasta pääsee pienehköön tilaan, jonne mahtuu hyvin ainakin kolmen hengen bändi. Ei vie tällöin tilaa vierailta ja bändikin saa olla omassa rauhassaan Tunnelmaltaan Aarnkari on ollut ehdottomasti yksi parhaita hääjuhlapaikkoja, missä olen Raumalla ollut soittamassa.
×
×
  • Create New...