Jump to content
Naimisiin.info

eevuska

Rouva
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän eevuska kaikki viestit

  1. Jos haluaa ostaa halvemmalla viinoja niin tosiaan kannattaa lähteä Tallinnan ulkopuolelle, esim.Haapsaluun. Toinen paikka jossa kannattaa mennä käymään(jos rahavarat antavat periksi) on Riika. Puolimakea paikallinen tosi hyvä kuohari 3€!!!! Viinit suurinpiirtein saman verran. Alennuksesta sai kyllä halvemmalla... ;D
  2. Yksi pienten häiden järjestäjä ilmottautuu lisää. Meidän häihin tulee maksimissaan 50 henkilöä, tämä sisältää vanhemmat, isovanhemmat, sisarukset lapsineen, kummit, kummilapsemme ja molemmilta yhdet serkut perheineen. Kirkon jälkeen tarjoamme ruokaa ja kakkua ja kahvia kotona ja illalla olis tarkoitus pyytää kaverit pikku boolipartyihin. Minusta pienet häät eivät ole ollenkaan tylyt vaan tunnelmalliset. Itse en voisi edes kuvitella pitäväni isoja häitä.
  3. Mieheni ehdotti meille vihkisormuksiksi kk:n Muistojen päivä sormuksia ilman kiviä. Minusta kauniit sormukset ja sellaiset meille tuleekin kun mennään naimisiin. Itse en ole "timantti/kivi ihminen"....
  4. Avokkini siskon häät oli Sofiassa ja paikka on todella kaunis ja ruoka aivan mahtavaa! Eikä muistaakseni ollut mitenkään liian kallis.
  5. Itsellä häihin vajaa kaks vuotta ja vielä päällimmäisenä on se miten oma äitini reagoi... Hänet voidaan luokitella jokseenkin hankalaksi! Häätilannetta, kun miettii ainoa huolen aihe on varmaankin sää, meidän häät on tarkoitus pitää meidän mökillä ja suurimmaksi osaksi ulkomallina.
×
×
  • Create New...