Jump to content
Naimisiin.info

Pikku Mymmeli

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Pikku Mymmeli's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. En katsoisi hyvällä.. varsinkaan jos puku olisi pitkä...
  2. Pikku Mymmeli

    Kihlat, lupaus avioliitosta

    Yleinen käsitys on nimenomaan se, että kun ihmiset ovat näin tehneet, ovat he myös aikeissa mennä naimisiin. Muuten se ei ole kihlaus, eivätkä sormukset ole kihlasormukset. Sen sijaan itse olen sitä mieltä, ettei hääpäivän tarvitse välttämättä olla päätetty kihlauksen yhteydessä, riittää että pariskunta on yhtä mieltä siitä, että naimisiin mennään. Oli se sitten viikon päästä, kun esteidentutkinta on suoritettu, tai viiden vuoden päästä. Meillä on juurikin tuo tilanne että vaikka mies kosikin niin häät on vasta aikaisintaan kuuden vuoden päästä. Tahdotaan itse maksaa omat häät ja itse olen kahden lapsen kanssa vielä kotona. Kolmatta suunnittelemme kovasti..
  3. Pikku Mymmeli

    Kihlat, lupaus avioliitosta

    Eli tuon avioliittolain mukaan me ollaan oltu miehen kanssa sit jo yli vuos kihloissa.. vaikka vasta muutama viikko sitten mies kosi..
  4. Mies kosi eilen ilman sormusta mutta miehetäni aikaisemmin saatu sormus siirtyi vasempaan nimettömään siksiaikaa että haetaan minulle ihan se oikea sormus.. Ja kyllä tahdon itsekkin olla valitsemassa kihlasormustani.
  5. Pikku Mymmeli

    Miehen sormuskammo

    Me sovittiin miehen kanssa että mies ei ota omasta tahdostaan kihlasormusta, mutta sitten kun häitä juhlitaan tahtoo hän vihkisormukseksi kantasormuksen. Minulle tulee kuitenkin jo kihlasormus.. Tänään siis katelemaan niitä koska eilen (tän päivän puolella) mies kosi!
×
×
  • Create New...