Jump to content
Naimisiin.info

Frangipani74

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Turku

Frangipani74's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Frangipani74

    Teemana oranssi

    Moi, meillä oli marrashäissä pääväreinä oranssi ja suklaanruskea. Niitä täydennettiin poltetulla (?) keltaisella, kultaisella ja metsänvihreällä. Vaahteranlehtiä ei kuitenkaan käytetty, että sikäli oranssit juttumme voisi mennä hyvin jonakin muunakin vuodenaikana. Paljon käytimme oransseja paperiterälehtiä (kutsuissa, ohjelmissa, paikkakorteissa yms tehosteena, kirkossa morsiuslapset heitteli niitä eteeni)ja sisalia (kukkakaupoista tilaustavarana); kimput ja vieheet oli rakennettu erilaisista oransseista kukista, hääkarkkeina lätkäliigoja (teemaväri ja rakas harrastus - loistava yhdistelmä!), kynttilät ja servetit toistivat samoja sävyjä, jopa hääautossamme oli oranssit vauhtiraidat ihan sattumalta! Johtoajatuksena meillä oli se, että sävyiltään näiden eri oranssien tulisi olla lähellä toisiaan, mutta myös, että tuota muuta värimaailmaa olisi tasapainoisesti myös messissä. Mulla olis jonkin verran kuviakin, mutta ovat sen verran isoja, etten saa niitä tänne läpi (enkä omista kuvankäsittelyohjelmaa). Voin laittaa privaatisti, jos kiinnostaa. Kummasti oranssista tuli lempivärini ja tein meille jopa oranssin joulunkin. Uskomatonta energiaa väristä saakin!
  2. Frangipani74

    Häämatka Cap Verdeen?

    Aivan ihan paikka! Tosin Kap Verden saaret on keskenään kovin erilaisia. Mindelo on kaikista kivoin! Santiagon saaren pääkaupunki Praia on pieni ja suht' vaarallinen turisteille - päivittäin lähtee rahat ja kameroita niitä enemmän tarvitseville. Turismi on saarilla vielä lapsenkengissään, joten palvelut on sitä luokkaa. Kannattaa siis miettiä etukäteen, mitä lomaltaan haluaa ja saako siihen vastinetta. Näkemistä Kap Verdellä kyllä riittää - tekemistä on vähemmän. Ihmiset on kauniita ja ystävällisiä, aurinko paistaa täydeltä terältä ja merivesi on kuin linnunmaitoa. Suosittelen lämpimästi, -F-
  3. Ruususella sisään ja Mendelssohnilla ulos. Häävalssina aivan ihana :-XMaijan ja Jannen häävalssi "Vie minut vietellen viereesi sun... "
  4. Ei silmäystäkään Kaasojen kanssa saunottiin mökillä ja askarreltiin jotain viime hetken juttuja. Sitten ei vaan tullut uni. Aamulla silmät oli valmiiksi jo ihan j-ä-r-k-y-t-t-ä-v-i-l-l-ä pusseilla. Kaason vinkistä teepusseja silmille ja toinen antoi jalkapohjahierontaa. Taisi siinä vielä pieni annos Cliniquen ihmegeeliä kulua myös. Ihme kyllä, ihan ihmisen näköinen morsian myöhemmin asteli alttarille ja jaksoi bilettääkin aamukolmeen 8-)
  5. Jos olisin ollut daamina noissa häissä, ja oma mies olisi siellä iloisena lauleskellut joukossa, olisin kyllä vetänyt herneet nenuun aika outoa!
×
×
  • Create New...