saisai

Morsian
 • Content count

  59
 • Joined

 • Last visited

About saisai

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Oon tehny lähipiiristä havaintoja, että kaikki mun tuntemat muutaman vuoden sisällä naimisiin menneet naiset on vuoden sisällä häistä leikanneet "rouvatukan". Ei siis mitään tiettyä tukkamallia, vaan yksinkertaisesti paljon lyhyemmät hiukset ja usein se malli sitten lyhenee lyhenemistään. Onkos täälläki rouvat ruvenneet häiden jälkeen lyhentämään hiustyylejään? Mäki jostain syystä haluisin nyt lyhyet hiukset, mut en vaan voi leikata, ettei mullaki oo sit rouvatukka!!
 2. Mulla on tosi säännölliset kuukautiset ja piti alkaa just häiden aattona. Mut sit ne alko viikkoo ajoissa, en tajuu!! Mulla oli hommattuna jo keltarauhashormonit. Ei mua menkat hääpäivänä ois haitannu, ku tosiaan kuukupilla ois voinu olla vaikka koko päivän, mut hääyö!
 3. Saatiin lähes 3000€, 400€ käytetty eikä enää keksitä mitä tehtäis lopuilla No ne odottelee säästötilillä, kunnes keksitään. Häämatkaan oltiin säästetty rahat erikseen. Excel-taulukkoon merkataan, mitä on ostettu ja paljon on jäljellä Siks just ei tehty lahjalistaa, eikä toivottu rahaa, ettei oikee koettu olevamme mitään vailla. Ainii, vois varmaan kertoo, mitä ollaan tähän meneessä ostettu, ku sitä tässä kysyttiin! Ollaan siis ostettu blenderi, videokamera, videokameran laukku ja muistikortti ja langaton hiiri. Lahjakorteilla ostetaan Pentikistä puinen tarjotin ja Ikeasta peili
 4. Just tänään sanoin, että "Hei, huomenna ollaan seurusteltu 4 vuotta 8 kuukautta, oltu kihloissa 2 vuotta ja naimisissa kuukausi!" Tää on siis mun laskukaava. Mutta mieheltä sain tähän vastauksen "Ei me olla oltu kihloissa kahta vuotta, ku ei me olla enää kihloissa. Ja seurustellaaks me sun mielestä vielä, no ei? Nyt lasketaan vaan kauan ollaan oltu naimisissa!" Eli meillä ilmeisesti näin Mut mä saan edelleen sanoa, että alettiin seurustella 4 vuotta 8 kuukautta sitten ja mentiin kihloihin kaks vuotta sitten
 5. Me vietettiin hääyö vuokramökissä kallion päällä. Herättiin ilman herätyskelloa jo ysin aikaan, mikä on pienoinen ihme Viivyttiin vielä vähän sängyssä, käytiin saunassa ja syötiin aamupalaa ulkona kalliolla istuskellen (tietysti aamupalajuomana oli kuohuviini!). Sitten lähdettiin käymään Naantalissa. Käveltiin ympäri vanhaa kaupunkia ku mitkäki puluset Sitte palattiin mökille, syötiin hääruokia, käytiin soutelemassa ja loppuilta pelailtiin terassilla korttipelejä Maanantaina sitten varattiin häämatka ja pakattiin laukut ja tiistaina lennettiin Kreikkaan!
 6. Vielä ei oo tullu lainkaan haikee olo, saa nähdä miten käy Uus sukunimi on vaan niin paljon hienompi!
 7. Jotenki omissa häissä tajus, et olennaisinta häissä on se tunnelma, eikä sitä saa mitenkään mihinkään tv-ohjelmiin taltioitua, joten ehkä Satuhäät sun muut menetti vähän loistoaan. Sitten vielä se, että on ihan eri asia kattoa jonku random sulhasen tai sukulaisen vähän hapuilevia esityksiä tai puheita, eihän ne tietenkään tunnu hienolta tai liikuttavalta. Mut jos on kyse omista läheisistä, ni aivan eri asia!
 8. Hymyilin ku jakoavain Oishan se ollu ehkä kivaa näyttää herkältä ja kainolta, mutta ei mitään toivoa
 9. Helpotti elämää kyllä valtavasti! Vertailukohtana on vanhojentanssit, jolloin ei ollut vannetta. Vessassa käyntikin oli näppärää, kun kaaso keräsi taakse vanteen sisään helman ja pääsin helposti pöntölle kykkimään Kaikkien kerrosten suoristaminen sen jälkeen oli kyllä työlästä..
 10. Mä en uskonut, että musta tuntuis tältä häiden jälkeen! Mulla on ihan järkyttävä ikävä sitä päivää ja tahdon sen puvun takas päälle! Nähtiin häämatkalla morsiamia ja olin ihan katkera niille
 11. Mä en tiedä, mistä johtu, mut mua ei jännittäny rahtuakaan koko päivänä. Aamulla varmaan autto, et kampaaja/meikkaaja oli meillä yötä ja sain olla ihan kotona ku puuhattiin ja oltiin tehty kahdesti koemeikki ja -kampaus. Sit luulen, et se vaikutti et otettii juhlapaikalla potrettikuvat ennen vihkimistä, ni näin kaikkia sulhasta, anoppia ja jopa mummua siellä. Ja kuvaaja oli ihan mieletön, sen seurassa ei voinu olla muuta ku rento Ehkä kirkossa sit autto tuttu pappi, jolla oli tosi humoristinen puhe? Voi olla, että hääjuhlassa olisin jännittäny, jos ei ois ollu tollasta bestmania, johon voi niin täysin luottaa. No, voi olla, että rentous johtu myös samppanjalasillisesta, mene ja tiedä Jopa tapauksessa ihan ihmettelin, miten voi kirkossaki olla niin rentoa Voisin vielä lisätä, että etukäteen jännitin häitä tosi paljon ja oon muutenki kova jännittäjä. Viiminen viikko oli tosi jännä. Mutta edellisenä iltana se jännitys katos, eikä palannu. Eikä me muuta tehty ku grillailtiin kaasojen, sulhasen ja bestmanin kanssa illalla, ku oli juhlapaikka valmiina.. Mä oon koko vuoden nähny kaikkia kamalia ja kummallisia hääpainajaisia ja näin niitä vielä häiden jälkeenki jostain kumman syystä, mutta häitä edeltävän yön nukuin ku tukki
 12. Jenny Lewis edustaa sellasta tyyliä, mistä tykkään taustalla Ilosta ja kepeää! Harmi ku neitosella on niin vähän biisejä. Nellie McKay on myös mun makuun.
 13. Miehellä on luonnonvalkonen puku ja kengät aiheuttaa päänvaivaa. Mustat kengät ei mun mielestä millään käy, mutta luonnonvalkoset on ehkä vähän oudot, eikä sellasia ees löydy mistään. Apua.. Voi kakku, pitääks plastronin kanssa olla joku pystykauluspaita? Seki vielä..
 14. Tällainen löytyi Tiimarin sivuilta ja sitä harkitsen 1. Kronologinen esittely: Seremoniamestari käskee niiden nousta ylös, ketkä ovat tunteneet morsiamen jo vauvana, seuraavaksi tarhaikäisenä tutustuneet, kouluaikana tutustuneet, opiskeluaikana ja niin edelleen. Jos vieraita on vähän, jokainen voi kertoa lyhyesti, milloin ja missä ovat ensi kerran tavanneet morsiamen ja sulhasen. Tosin ehkä ei tarvi nousta seisomaan, vaan voi esim. heiluttaa servettiä ilmassa..
 15. Valokuvaajia Turun seudulla:

  Henrik Mikander henrik.mikander[at]gmail.com

  Evi Oey stefanel.oey[at]students.turkuamk.fi (kesäkuu tai elokuun loppu)

  Merja Isokoski merja.isokoski[at]students.turkuamk.fi

  Jaakko Kahilaniemi jaakko.kahilaniemi[at]students.turkuamk.fi