Jump to content
Naimisiin.info

MäHaluunNaimisiin

Morsian
  • Viestit

    39
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä MäHaluunNaimisiin

  • Syntymäpäivä 05/13/1983

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Jyväskylä

MäHaluunNaimisiin's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. MäHaluunNaimisiin

    Toinen laulu?

    Tosin juuri löysin paremman, sori! Memories, Elvistä kuinkas muuten!
  2. MäHaluunNaimisiin

    Toinen laulu?

    Tuo Seal voisi olla aika hyvä! Kiitos! Nothing else matters ja when a man loves a woman soi meillä vähän myöhemmin. Yö ja Jari sillanpää ei sitten soi ollenkaan.
  3. Kauhean ongelman juuri keksin: häävalssi on ihan selvä juttu (Presley: Can't Help Falling in Love) mutta mikä olisi se toinen valssitempoinen laulu? Musiikki tulee levyiltä joten mikä vain on mahdollista mutta sanat ei saisi olla ihan liian romanttiset kun se tanssitaan vanhempien kanssa. Elviksen lisäksi meillä soi Michael Bolton, Bruno Mars, Prince, Semmarit, Robbie Williams, Metallica, Abba, Nickelback, Crowded House ja Maija Vilkkumaa eli skaala on aika laaja... Ehdotuksia?
  4. Olisikohan jollain tarjota tähän kysymykseen vastaus (muistelisin että jo kerran olen kahlannut keskusteluja läpi enkä löytänyt etsimääni): Millä pankeilla on tarjota sellainen häälahjatili jossa tilinomistaja ei näe kuka on lahjoittanut mitä vaan näkyvissä olisi vain tilin saldo? Vai onko tällainen palvelu kaikilla pankeilla?
  5. Meillä ei ole varaa pistää häämatkaan kuin alle 3000 euroa yhteensä. Tai näin optimistina ajattelen. Tämä sisältäisi siis lennot ja hotellin (aamiainenkin riittäisi, ei ole pakko olla puolihoito). Haaveilen sellaisista paikoista kuin St. Maarten, Puerto Rico tai Seychellit mutta onko mitään mahkuja päästä niin eksoottiseen kohteeseen?!?! Portugali tai Kreikkakin käyvät paremman puutteessa mutta harmikseni olen kummassakin matkustellut joten jotain eksoottisempaa haluaisin. Aasiaan päin pelkään että lentomatkat kasvavat sietämättömän pitkiksi (minulla on jonkun asteinen lentopelko) mutta saatan toki vain kuvitella että ne ovat pienemmät toiseen suuntaan (eli Väli-Amerikkaan). Niin ja häämatka siis heinäkuussa.
  6. Meilläkin on sama tilanne! Paitsi että kun kirkkoa ei ole niin ei tule tuota eri puolille jakautumisongelmaa. Mutta meidän vieraat siis koostuvat molempien perheistä ja minun kavereista. Sulhon suuren suvun takia karsittiin kylmän rauhallisesti sukulaiset pois. Ja tuntuisi hassulta kutsua sulhon sukulaisia vaan saadaksemme vieraita siltäkin puolelta. eikä sulholla ole ketään kaveria jonka haluaisi kutsua... Varmaan ne kaverit stten viimeistään häissä huomaavat olevansa enemmän "minun" kavereita. Koitan olla stressaamatta näin tyhmästä asiasta mutta vähnhän se välillä tuntuu siltä kuin morsiamelle oltaisiin järjestämässä häitä. Sulho taisi sanoa veljelleenkin että "Morsian haluaa sinne kavereitaan" joka kalskahti minun korvaan ihan siltä kuin minä en haluaisiniitä sulhasen kavereita sinne...
  7. Sulhasen kanssa kävellään kaksistaan. Maistraattihäät kun on niin ei ole mitään pitkää käytävää kuljettavana ja nähdään myös toisiamme sinä päivänä (mm. kuvauksessa). Ja jotenkin kun yhdessä asutaan ja kaikkea niin musta olisi hölmöä jos isä saattaisi vaikka läheisiä ollaankin. Tulee sitä toivottavasti sentään tanssittua isän kanssa ja ehkä appiukonkin.
  8. Koska lähes kaikki meidän vieraat tulevat häihin muista kaupungeista niin ajattelin varata heille tietyn määrän huoneita hotellista X. Vielä senkin takia että onnistuttiin nyt sitten kuitenkin päättämään hääpäivä päällekkäin Jyväskylän kesän takia. Sen takia ajattelin että tuskin saan hyviä tarjouksia mistään koska hotellit nyt täyttyvät ilman meidänkin vieraita (plus että huoneita tarvitaan vain n. 10-12 kpl eli ei mikään lottovoitto hotellille). No niinhän siinä kävi että se ainoa hotelli jossa mekin olisimme voineet kuvitella viettävämme hääyömme vastasi kertomalla listahintansa (alustavasti ollaan ajateltu mennä kotiin yöksi mutta tuo hotelli voisi olla kiva kokea). Pöh...
  9. lingonberry: No se toinen valokuvaaja jota me (tai minä, kun sulhasen mielestä yksi on ihan tarpeeksi XD) mietitään sanoo heti sivujen hinnastossa että hintaan kuuluu 10 käsiteltyä kuvaa!!! Pieni ero... Meidän häät kuvaa tod. näk. sulhasen veli ja morsiamen siskon mies, kummatkin hyviä joskaan ei ammattilaisia. Sen täytyy nyt vaan riittää. Jos morsian menisi itsekseen naimisiin niin silloin tulisi koko päiväksi ammattikuvaaja mutta kun pitää kuunnella sitä sulhastakin.
  10. maimai09: Jussi Salomaallahan on ihan törkeän hyvät hinnat!!! Kiitos todella paljon, minäkin pistin hänelle postia.
  11. Me ei aiota ottaa kuvaajaa koko juhlan ajaksi vaan vain miljööpotretit. Olen ollut yhteydessä Valokuvaamo Lehtiseen ja täytyy myöntää että olen himpun järkyttynyt siitä että heidän miljööpakettiin kuuluu vain yksi käsitelty kuva! Itse haluaisin nimittäin yhden rennon hääkuvan, yhden leikkisän, yhden yltiöromanttisen ja yhden pönötyskuvan... Vielä kun saisin sulhasen ymmärtämään että tämä oikeasti on tärkeää ja siitä voi maksaa vaikka 70 euroa enemmän. Ja siis ei tämä ole mikään haukku, olen saanut todella informatiivisia ja avuliaita sähköposteja kyseisestä valokuvaamosta ja heidän kuvat on tosi hienoja mutta kun mulle ei riitä vain yksi. ;D
  12. Sain eilen vastauksen kysymykseeni kun kyselin eräästä valokuvaamosta hintoja ja varaustilannetta meidän hääpäivälle. Heillä miljöökuvaus tehdään eri päivänä kuin häät jotta siihen voidaan varata pari tuntia aikaa jolloin ei tarvitse katsella kelloa ja jolloin voidaan odottaa että auringon eteen tullut pilvi väistyy.
  13. Lingonberry: Kiitos todella paljon vastauksesta. Melkein kivi vierähti pois kun en ole vielä uskaltanut kysyä Vesilinnasta noutopöytä-vaihtoehtoa. Nyt siis uskallan reilusti kysäistä sitä.
  14. No juuri varmaan tuota ajattelinkin että kuvaaja sanoo: "Hei se teidän hääjuhlapaikka on tuossa mäen päällä, mennään sinne ja otetaan sitten siellä tosi hienot kuvat ja siltikään kuviin ei tule sitä kuvaamon harmaat taustaa"... Tai sitten että "Hypätään autoon ja etsitään parempi paikka".
  15. Voi olla että töiden takia pitää lähteä suht sukkelaan häiden jälkeen että ehtii. Minulle kelpaisi pidempikin odottelu mutta tajusin että kun häät on heinäkuun puolivälissä niin tarkkaan saa aikatauluttaa. Mieluiten siis häitä seuraavan viikon alussa (juhla perjantaina). Toki riippuu ihan siitä minne mennään ja milloin sinne lähtee lentoja. Pari päivää olisi kuitenkin kiva olla palautumiseen ja pakkailuun.
×
×
  • Create New...