Adalemina

Morsian
  • Viestit

    22
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Adalemina

  • Taso
    Juniori

Contact Methods

  • Website URL
    http://silivimpsis.blogspot.com/

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Me ei aiota tehdä istumajärjestystä. Kaikki on tuttuja keskenään ja varmasti jokaisella juttu luistaa yhdessä. Perheiden paikat sijoitetaan lähistölle, jonne samalla laitetaan kaaso ja bestmankin istumaan.
  2. Bestman.
  3. Tämä minullekin uusi tieto, mutta hyödyllinen sellainen. Pistetään siis muistiin
  4. Meillä on häät syyskuun viimeisenä lauantaina. Väreinä meillä tulee olemaan helmenvalkoinen - hopea - (joku)punainen. Ensi viikolla menemme kukkaliikkeisiin vähän katselemaan ja suunnittelemaan. Ja tekemään vähän hintavertailuja tottakai. Oikeastaan koko kukka-asia on vielä ihan auki - tarkoitan siis lähinnä, että millaisia kukkia halutaan ja mihin niitä kaikkialle tarvitaankaan. (Meille on tulossa todella pienet häät, pienessä mökissä)
  5. Täällähän on paljon tietoa just niihin asioihin mitä olen mietiskellytkin. Meillä vihkiminen tulee olemaan lähimmän kaupungin maistraatin vihkihuoneessa, jonne kutsutaan bestmanin ja kaason lisäksi omat vanhempamme. Tarkoituksena olisi, jos vihkimisen toimittava henkilö suostuu lisätä omaa pikkulisää kaavaan kuten musiikki, kun tulemme odotustilasta ja pieni runo, jonka lukee kaaso vihkimisen jälkeen. Varaamme ravintolasta pöydän vihkimisen jälkeen. Kuohuvat juodaan siellä. Varsinainen hääjuhla ja siunaaminen avioliittoon on parin kuukauden päästä siitä eli 25.7. mieheni kotipaikkakunnalla. Näitä pitää nyt siis ajatuksella lukea ja hahmotella oma juttu.
  6. Jollain tapaa yritetään sisällyttää miehen ammatti (kuljetuspuolella hommissa) ja minun tuleva ammattini hoitoalalla. Se, että miten - ei hajuakaan, mutta ans nyt kattoo.
  7. Kihloissa ollaan oltu 4,5v. ja häitä on pikkuhiljaa suunniteltu nyt reippaasti yli vuosi.
  8. Olen itse ollut 70 -> 100 vieraan häissä ja ne tuntui jo isoilta häiltä. Samoin kuin esim. 40-50. Meidän häihin tulee vain lähimmäiset ihmiset ja vieraiden määrä on max. 30 vierasta. Ne ovat meille just soppelit pienet häät.
  9. Kyllä mä luulen, ettei se voi olla erossa häiden valmisteluista. Rahallisia avunantoja emme ota myöskään vastaan.
  10. Miehen kotipaikkakunnalla.
  11. Oikeastaan minulla on sellainen aika sekainen blogi, mutta ajanmittaan nyt, kun alamme kunnolla toteutella suunnitelmia sinne tulee varmasti paljon hääjuttuja vaikka tällä hetkellä olen pitänyt vielä visusti häiden suunnittelun kaikessa hiljaisuudessa täällä netissä. Osoitetta voi pyytää yksityisviestin kautta!
  12. Meidän tilanne näin häiden alla on, että kaksi lasta, mies on vakityössä ja itse opiskelen vielä. Omakotitalossa asustellaan ja kihloissa olemme olleet aika tarkalleen 4,5 vuotta.
  13. Oma huone/nurkkaus tulee olemaan lapsille. Tämä toimi hyvin jo siskoni häissä, joten hieman "varastan" ideaa häneltä samalla.
  14. Kunniatehtävä.