Jump to content
Naimisiin.info

Piano81

Rouva
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Piano81's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meille tulee naispappi. Oma ääneensanomaton toiveeni oli saada nuori naispappi vihkimään meidät, jo ihan sen takia, että toivon kirkon uudistuvan hieman ja siihen kuuluvat myös naispapit. Tämä oli minulle vähän sellainen periaatekysymys ei mikään sukulaisten ärsytysasia (vaikka tiedänkin, ettei osa sukulaisista hyväksy naispappeutta) ja sulhollekin sopi mainiosti. Pappimme varmistui muutama viikko sitten ja kuin tilauksesta saimme erittäin mukavan nuoren naispapin! :-)
  2. Mekin valitsimme kilpatanssiseuran (www.merenque.net) häätanssien opetteluun. Häät ovat ensi talvena. Koko viime vuosi opeteltiin ja kyllä vuodessa kaksi puujalkaista oppii oikeasti jo aika paljon tanssista. Me opettelimme valssia (norm. sekä hidas), sambaa, cha cha, jiveä, foxia, tangoa, humppaa, rumbaa ja jenkkaa. Ja tästä taidettiin vielä saada meille yhteinen harrastus :-)
  3. 150907: Itse ostin merkit pääkaupunkiseudun Prismasta (ostin 12 vihkoa eli 72 kpl). Niillä oli merkkejä jäljellä kymmeniä vihkoja, eli aika iso postarivarasto näytti olevan ainakin ko. kaupalla. Sama juttu on varmaankin kaikkien esim. tavaratalojen kanssa. Näissä merkeissähän on se hyvä puoli, että kun ovat 1. luokan merkkejä, niin ei ole vaaraa hinnankorotuksista.
  4. Jos haluat postittaa kutsut/kiitoskortit Viivi ja Wagner -merkeillä varustettuna, kipikapi ostamaan merkkejä. Ko. merkit on lopetettu (taas) ja "oikeissa" Posteissa niitä ei enää ole, mutta saattaapi vielä löytää esim. kauppojen infotiskeiltä, Ärrältä, Tiimarista yms. Postin täti kertoi, että heidän on pitänyt palauttaa merkit pois, mutta siis muissa paikoissa niitä saattaapi löytyä. Itse löysin omani Prismasta.
  5. meidän menu: ********* Limemarinoitu lämminsavulohi pehmeässä jogurttikastikkeessa Kylmäsavulohimousseveneet Tulisen makeat chilimarinoidut tiikeriravut itämaisella salaattipedillä Kananpoika-caesarsalaatti grillatusta kananpojanrinnasta Marinoidut herkkusienet Pororieskarullat Vihersalaatti, tumma balsamicokastike Minimozzarella-kirsikkatomaattisalaatti ********** Luomuhärän rose paahtofile Marsalaviinikastike Luomulihapullat, kermakastike Peruna-bataattigratiini kermajuustosta Hunaja-inkivääriporkkanat *********** Maalaispatonkia, ruislimppua, saaristolaisleipää, voiruusut, tuorejuusto *********** mansikkamoussekakku geishakakku valkosuklaajuustokakku Kahvi, haudutettu tee *********** hinta: 28,50 erikseen tulee juomat (alkuun shampanja, ruoan kanssa viinit, ja illaksi nyt vähän kaikkea ;D ). Lisäksi hankimme kakkupöytään esim. Kultasuklaalta suklaakonvehteja (koska morsian on hieman perso suklaalle). Lopuksi iltapalalla vielä ainakin noiden em. ruokien loput ja sitten ehkä jotain texmex-tyylistä ja tuoreita hedelmiä.
  6. Me ollaan vuosi tahkottu tanssikurssilla ja kivaa on ollut. Häät on ensi talvena ja tanssikurssia jatketaan kyllä vielä häidenkin jälkeen. Mukava yhteinen harrastus ja ollaan opeteltu myös sambaa, cha chaata ja kaikkea muutakin kuin valssia :-) Mutta koko juttu lähti siis halusta oppia tanssimaan häävalssi kunnolla.
  7. Piano81

    Kaitaliinat

    Liimakangas tai -nauha on ihan hyvä idea, jos inhoaa ompelua, mutta mielestäni melkein ehkä jopa työläämpi kuin ompelu. Hidasta hommaa, taittaa sitä liinan reunaa ja laittaa sitä nauhaa sinne väliin. Se ompelu nyt ei kaiken kaikkiaan ole iso juttu, jos nyt vaan osaa langoittaa koneen. Suoraa ommelta vaan (metritolkulla kylläkin) ;-)
  8. Piano81

    Panama

    Me matkaamme Panamaan 3 kohteen matkalle 21.12. Emme silloin matkamyynnin alkaessa saaneet matkaa, kun kaikki matkat oli jo puolen tunnin päästä menneet ko. lähtöpäivällä. Siinä sitten melkein itkua väännettiin (tai lähinnä minä), kun tahdoin niiiin paljon tuonne. Onneksi tuo toinen puolisko oli aktiivinen ja onnistui tällä viikolla nappaamaan peruutuspaikan ko. päiville, ei saatu Radisson jne. hotelleja, mutta eiköhän se crowne plaza jne. hotellit ole ihan hyvät. Tahtoo niin paljon matkalle!
×
×
  • Create New...