Jump to content
Naimisiin.info

-amalia-

Aktiivijäsen
  • Viestit

    24
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Oulu

-amalia-'s Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Pälkähtipä päähäni sellainenkin vaihtoehto, että mitä jos tämä mies olisikin haluunut olla askarteluissa ym. kaasoiluissa mukana, muttei myönnä sitä ja nyt jättäytyy pois kun tuntee itsensä ulkopuoliseksi.
  2. Vaihtaisin sään ;D jotenkin kummasti yrittäisin nukkua enemmän, painottaisin kaasolle leikkien tärkeyttä, hommaisin jonkun muunkin kaason ja bestmanin lisäksi huolehtimaan tarjoilusta tai neuvoisin, miten se tehdään aikatehokkaasti... En pillahtaisi itkemään väärässsä paikassa ja painottaisin äidillenikin, että nyt juhlitaan eikä murehdita huomisesta.
  3. Ihan elämiseen meni varsinaiset lahjarahat, mutta uskaltauduttiin hankkimaan lahjalistahaaveitammekin, jotka jäivät saamatta.
  4. Minä varasin, koska se onnistui kätevästi työpaikalla (työaikana) kyseessä siis työkirkkoni, vaikken seurakunnan työntekijä ollutkaan.
  5. Mun porukat maksaa, muuten ei mitään häitä oliskaan vielä vuosiin, koska olemme työtön ja opiskelija. Sulhasenki vanhemmat haluais osallistua...
  6. Ei rahankeruuta ja mun ryöstöä tai kenenkään muunkaan! Toiveenani oli myös, ettei pukuni olisi täysin valkoinen. Ei erikoisuuden tavoittelua (eli kunnioitetaan perinteitä, esim. järjestetään tanssihäät leikeillä höystettynä, vaikkei niin tanssi-ihmisiä ollakkaan) Huntu ei sovi mulle. Tämän keskustelun luettuani älysin laittaa häitä koskevalle nettisivulle riisi ym. heiteltävä-kiellon. (puhkoisi saippuakuplat?) Kimppuja ja sukkanauhojakaan ei heitellä. Ei mennä hotelliin yöksi, koska elämme muutenkin kapsäkinkaivuu-elämää noin kerran kuussa vieraillessamma jomman kumman kotona. Mitäs vielä? Toi rahankeruu koskee myös molempien polttareita. Jos ei oo varaa järjestää juhlia muuten kuin rahastamalla, niin saa jäädä juhlimatta.
  7. Näytän aina "pahimmat" ja henkilökohtaisimmat jutut, mitä kirjoitan ja kerron saamistani ideoista. Kokeilen vähän, että missä menee raja, että mitä ei saa kertoa. Yksityisyyden rajat ovat kuitenkin olleet tähän asti samoilla linjoilla. Tietää nimimerkkini, eikä ole itse ainakaan vielä kiinnostunut foorumille rekisteröitymään. Kukista ja kynsistä ja muista sanoo kyllä mielipiteensä kun kuvia täältä esittelen.
  8. No olemme panostaneet ruokaan ja juomaan. Meistähän nyt päällekkin päin näkee, että miten ne liittyvät... ;D Molemmet ollaan jonkitasosia tietokonenörttejä, niin nettisivut tehdään häihin liittyvästä infosta yhdessä. Mies ohjelmoi ja mä mietin visuaalista ilmettä sivuille, kutsuihin jne. Vesiteema näkyy ja kotonamme on akvaario ja molemmat tykätään uimisesta.
  9. Kyllä se ottaa pattiin kun saa oikean nimisiä, mutta eri ihmiselle tarkoitettuja kirjeitä toistuvasti... Nimi menee vaihtoon. Varsinkin kun sen mukana siirryn kuuden tuhannen joukosta vajaan kahdensadan nimenhaltijan porukkaan. Hieman ärsyttää, jos ja kun sitä uutta nimeä joutuu selittelemään enemmän, jotta se osattaisiin kirjoittaa oikein.
  10. -amalia-

    Teemana Suomi

    Riisin sijasta koivunlehtien heittelyä, perinneruokia ja ei kylttejä englanniksi!
  11. Jos bestmania saa kommentoida, niin kaasoakin. Aatteleppa ite omalle kohalle! Meillä meni, ainakin näillä näkymin, kivasti. Valittiin kaaso ja BM yhdessä. Kaaso on minun ystävä ja BM miehen, mutta molemmat avustajat tuntevat molemmat juhlakalut hyvin. Olisi hankalampaa, jos jompikumpi avustajista ei tuntisi morsianta tai sulhasta molempia. Sitä paitsi BM ja kaaso ovat kuin yö ja päivä, joten hommat jakautuivat luontevasti, vaikkakaan eivät perinteisesti.
  12. Kiitos tästä tiedosta. Pitää siis varautua AIVAN kaikkeen... (vaikka se on mahdotonta)
  13. Oi kiitos ketjun aloittaja ja flaming! En olisi tullut edes ajatelleeksi jotain askartelukuvia.
  14. Silinteri ja sikari sulhaselle voisivat olla hauskat varsinkin mustavalkokuvissa.
  15. Tuli vaan mieleen, et mua harmitti yo-kuvassa, kun olin laittanut juuri oikean sävyistä huulikiiltoa kuvaan, niin valokuvaaja halusi puuteroida huulet vähemmän kiiltäviksi. Nenän olinkin jo itse puuteroinut. Se oli sitä aikaa, kun otettiin vielä filmillä kuvat. (Ja jopa minusta sai yo-kuvissa hyvännäköisen joten annettakoon "väärä" huulten väri anteeksi.) Eli kuvaan ei superkiiltäviä huulia! Mulle on koulussa opetettu (pari eri valokuvaajaa), että säädöt, meikit ym. pitäs olla kunnossa digikuvassakin vaikka kuinka olisi käsittelymahdollisuus. Käsittely vie aikaa ja aika on rahaa. Ja käsittelyllä ei taitavinkaan voi kaikkia virheitä korjata, en tiedä puuteroinnista.
×
×
  • Create New...