Jump to content
Naimisiin.info

MoonaK

Morsian
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

MoonaK's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kämp oli ihan loistava, mutta kaveri oli KlausK:ssa, ja kehui sitä todella paljon myöskin.
  2. Välillä kyynelehdin ja välillä hymyilin leveästi. Mies hymyili, vaikka vaikuttikin olevan hieman jännittynyt. Ihanaa se kävely oli joka tapauksessa!
  3. Ei tunnu turhalta. Häät ovat kuitenkin se yksittäinen tärkein päivä mun elämässä tähän mennessä. Lisäksi se, että se on ainoa kerta kun kaikki sukulaiset ja kaverit kohtaavat, niin halusin ehdottomasti, että kaikki on ihan viimeisen päälle niin kuin haluan.
  4. MoonaK

    Suuteloittako kirkossa?

    Me suudeltiin heti sormustenvaihdon jälkeen, siunauksen jälkeen sekä kirkosta ulos tullessa.
  5. Janne kuvasi myös meidän hääkuvamme ja ne ovat aivan ihania!! Meillä oli pitkä dokumentaarinen kuvaus, eli valmistautumisista lähtien aina bändin viimeiseen settiin asti. Kaikki ihanat ja meille tärkeät hetket löytyvät kuvista ja kuvat ovat todella kauniita!! Nettigalleriaa katsoessa tunteet nousevat pintaan, sillä häidemme tunnelma välittyy kuvista niin vahasti. Varasimme Jannen hänen nettisivuillaan olevien kuvien ja tämän palstan suositteluiden perusteella ja parempaa valintaa emme varmaankaan olisi voineet tehdä. Hääkuvaaja on kuitenkin mukana koko hääpäivän ajan, joten ihan ketä tahansa en haluaisi ottaa mukaan. Janne on todella mukava ja ystävällinen tyyppi, ja kaikki meni erittäin hienosti myös käytännön järjestelyiden osalta. Valmistelupalaverissa hän antoi hyviä vinkkejä hääpäivän osalta ja myös osasi vastata kaikkiin kysymyksiimme, jotka meitä siinä vaiheessa vielä askarruttivat. Voin itsekin lämpimästi suositella Jannea muille naikkareille, sillä kuvamme ovat juuri niin upeita, kuin mitä osasimmekin odottaa!
  6. Vieraita n. 140 ja budjetti on about 15 000 - 20 000 euroa. Me maksetaan 1/3 ja molempien vanhemmat se puuttuva 2/3. Suurin osa vieraista on sukulaisia, joten siinäkin mielessä vanhempien osallistuminen on ihan luonnollista.
  7. MoonaK

    New York

    Me harkittiin Nykkiä häämatkakohteeksi, mutta tultiin sitten toisiin aatoksiin. Kaupunki on vähän liian hektinen häämatkakohteeksi, sillä me kaivataan rauhaa ja lepoa siihen väliin. Jenkeissä on tsiljoona muutakin mahtavaa kohdetta, joten sekin helpotti Nykin sivuuttamisessa.
  8. Lyhyt kiitospuhe - ehkä juuri ennen kuin bändi aloittaa. Jotain muutakin saatan sanoa, mutten ole vielä keksinyt mitä.
  9. ^Munavoi riittää varmasti ihan hyvin. Meille tulee iltapalaksi paellaa sekä salaattia.
  10. Kunniatehtävä tietysti! Ei voi antaa liikaa hommia tietenkään, jottei mene ihan työnteoksi...
  11. Luultavasti pari lasia skumppaa tulee otettua aamupäivän aikana. Rentouttaa mukavasti ja poistaa pahimman jännityksen.
  12. Jos vihkiminen kestää pidempään kuin 5 minuuttia, niin ehdottomasti olisi hyvä olla istumapaikat kaikille. Näin ollen vihkiminen voi kestää kuinka pitkään tahansa, ja sekaan voi heittää vaikka musiikkiesityksen tms. ihanaa.
  13. 4 kaasoa ja 3 bestmania. Ihan sopiva määrä, niin kenellekään heistä ei tulee liikaa stressiä.
  14. Mun vanhemmat kolmasosa, sulhasen vanhemmat kolmasosa ja me kolmasosa. Budjetti on noin 11 000 euroa. Sukulaisia tulee paljon, joten siksi on ihan kohtuullista, että vanhemmatkin osallistuvat kustannuksiin. Ja ihan mielellään osallistuvatkin, kun sitä itse ihan ehdottivatkin.
×
×
  • Create New...