suzc

Morsian
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About suzc

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 03/25/88

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Kaaso, hyvä ystävä, on mua 13 vuotta vanhempi, eli juhlien aikaan 37v.
 2. Oon nyt alustavasti miettinyt että olisi kiva jos pysyttäisi alle 10 000€. Enemmänkin olen valmis laittamaan jos juhlat sillä oleellisesti paranee. Meille kuitenkin tulossa suht yksinkertaiset bileet, joissa ruoka ja juoma (+baarimikko) tulevat maksamaan eniten ja juhlapaikkakin kahmaisee jo lähemmäs 2000€.
 3. Mua kosittiin vain 6kk seurustelun jälkeen ja ilmoitin, että suostun kyllä mutta haluan kahden vuoden harkinta-ajan Päätettiin sitten, että samalla päivämäärällä vuonna 2012 mennään hoitamaan rekkaroinnit maistraatissa ja kos kys. päivä on keskiviikko, niin seuraavana lauantaina sitten juhlat.
 4. ...morsian ja sulhanen kaksi morsianta ...morsiamella valkoinen, pitkä hääpuku ja oheistuotteet (kuten kengät, laukku, viitta yms.) varmasti tulee olemaan kengät ja jonkunlainen laukku tarkkaa suunnitelmaa vaatteista ei ole, mutta kummallekaan ei tule valkoista, eikä varsinkaan pitkää mekkoa ...sulhasella tumma puku/saketti/frakki tms. ...vihkiminen kirkossa lauantaina parisuhteen rekisteröinti maistraatissa keskiviikkona ...hääjuhla sen jälkeen lauantaina juhlat ...juhlassa ruokailu ja kakkukahvit ...hääkakun leikkaus ja ehkä se polkaisu ...häävalssi/häätanssi ...kaasojen/bestmanien/ystävien/sukulaisten kehittelemää ohjelmaa tästä en osaa sanoa.. vapaat kädet olen kaasolle antanut jos jotain haluaa suunnitella ...hääparin hääyö jossain kahdestaan, yleensä jotain spesiaalia järjestettynä joko hääparin tai kaasojen/bestmanien/ystävien/sukulaisten taholta - morsiamen huntu - isän saattaminen - ruusukimppu - hääkarkit karkkibuffa - hääauto - hääparia esittävä hääkakunkoriste - kimpun ja sukkanauhan heitto - häävalokuvaus ulkopuolisen kuvaajan ystävän toimesta? - itse väkerretyt askartelut - bändi -maljapuheita jos joku haluaa, saa puhua, emme pakota -riisin tms. viskomista -istumapaikkoja/pöytäjärjestystä -tienvierus kylttejä -ylikoristeellista hörpellystä -kirjallista hääohjelmaa