Jump to content
Naimisiin.info

Becky

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Becky's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ehkä tuo kapasiteetti "vaihtelee" myös meidän varaajien toiveiden mukaan. Meinaan vaan, että jos tulee jo katsellessa puhetta, millaisia toiveita on tanssilattian suhteen tai pöytäjärjestyksen, niin kokemuksensa perusteella vuokraajat ilmoittavat sitten arvion, paljonko mahtuu.. Meille tuo tuntuu jäävän auttamatta pieneksi joka tapauksessa ja esim. itse en haluaisi joutua pöytiä siirtelemään. Olen kerran itse ollut sellaisissa häissä, joissa porukka pistettiin aina hetkeksi pihalle roudaustauon ajaksi ja vaikkei se nyt tunnelmaa lainkaan pilannut, niin en siihen itse haluaisi ryhtyä, sillä oli se nyt vähän tylsää...
  2. Okei. Eli taitaa olla tuhoon tuomittu ajatus mahduttautua tuonne Oulunsuun pirtille. Kun ei voi laskea sen varaan, että porukkaa jäis pois. Onneksi osasin tähän varautua, ja varasin myös Honkapirtin meille alustavasti. Sinne mahtuu myös hyvin 200 (ollut kuulemma isompiakin häitä). Muutenkin kuulosti varustelultaan ja muutenkin jopa paremmalta Oulunsuuhun liittyisi enemmän tunnemuistoja, mutta eipä paikalla muuten niin väliä olekaan. Pääasia, että mahdumme juhlimaan ja järjestelyistä ei tarvitse stressata tilaongelmien vuoksi!
  3. Me suunnittelemme häitä toukokuulle 2011. Olemme varanneet Oulunsuun pirtin, mutta nyt pientä päänvaivaa aiheuttaa sen koko. Riittääkö se sittenkään meille, kun vierasmäärä lienee hieman isompi, kuin varatessa suunnittelimme. Kutsuja olisi näillä näkymin lähdössä n. 185 henkilölle, joista nelisenkymmentä on (pieniä) lapsia. Emme itse ole käyneet tuota tilaa vielä katsastamassa häitä silmällä pitäen, sillä se on muuten tuttu paikka. Asiaan saamme varmaankin selvyyttä käymällä paikan päällä, mutta olisi kiva kuulla käytännönkin kokemuksia tilan riittävyydestä.
×
×
  • Create New...