Jump to content
Naimisiin.info

iramanna

Aktiivijäsen
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän iramanna kaikki viestit

  1. iramanna

    Ilonaiheita

    -kutsut lähetetty! -kankaat ostettu mun ja kaasojen mekkoihin, nyt vaan odotellaan että kaveri tekee ensimmäiset lakanaversiot. -palaveri pidetty pitopalvelun kanssa ja vihdoinkin ruoka-asiat on lyöty lukkoon. -kukat vihdoin päätetty
  2. meille tulee tälläinen menu: chili-inkiväärimarinoidut katkaravut marinoituja artisokan sydämia & herkkusieniä vihersalaatticocktail, paahdettuja pinjansiemeniä & balsamicovinaigrette marinoitua fetajuustoa & punasipulia meloni-minttucocktail tomaatti-mozzarellasalaatti & basilikaöljy välimeren perunasalaatti juustoinen soijarouhe-keskurpitsalasagne lohta valkoviini-yrttikastikkeella keitetyt perunat maalaispatonki & pestolevite valkosuklaajuustokakku
  3. Oli kyllä todella kaunis puku, ehdottomasti hienoin mitä on tähän mennessä Satuhäissä nähty!
  4. häihin on 10kk mutta olen nähnyt jo muutaman hääpainajaisen. yhdessä niistä äitini oli sanonut ennen häitä että mitä turhaan mennä kampaajalle laittamaan tukkaa hääpäivänä, menee 100e ihan hukkaan kun hänkin voi laittaa minun hiukset. sitten hääpäivänä äiti laittoi kampauksen ja kun katsoin peiliin niin äiti oli tehnyt sellaisen 80-luku henkisen, puudelin pyllyä muistuttavan permanenttitukan minulle. olin siinä unessa aivan raivona ja huusin vaan että "häät on peruttu!!".
  5. iramanna

    Bridezillas-verkkokauppa

    kävin tämän keskustelun innoittamana vähän vakoilemassa kyseisiä sivuja ja nyt ärsyttää kun siellä olikin semmoiset kaitaliinat mitä olin ajatellut hankkia! uskaltaako sieltä nyt sitten tilata että jos rahat kyllä kelpaa mutta tuotteita ei ikinä tule? häät on kyllä vasta 2011 elokuussa eli kiirehän niillä ei ole mutta ylimääräinen rahanmeno ei kiinnostaisi..
  6. Minna Parikallahan on parikin mallia punaisia saappaita Love-boot ja Brigitte Molemmat upeita mutta ovat kyllä myös upean hintaisia..
  7. kyllä mä molemmat aina katson (ja häähullut ja häät haltuun myös..) mutta kyllä satuhäät on kuitenkin parempi.
  8. iramanna

    "Taustamusiikki" häissä

    meille on tulossa aikalailla samanlaista musiikkia kun Napalmilla! hirveän vaikea yrittää päättää vaan että mitä biisejä valitsisi. meillä soi ainakin kakkahätä-77, johnny cash, social distortion, i walk the line, the heartburns ja the dwyers.
  9. mä aattelin tehä häämeikin itse. haluan kuitenkin aikalailla samanlaisen kun on joka päivä, eli punaiset huulet ja mustat eyelinerit, häissä sitten vaan hieman enemmän irtoripsiä kun normaalisti. eli tämän tyylinen.
  10. me ollaan suunniteltu vegas-häitä elokuulle 2011. tän keskustelun lukemisen jälkeen kyllä alkoi hieman ahdistamaan kaikki se tuleva paperihomma, kun olen niin surkea hoitamaan mitään ajoissa ja ottamaan selvää asioista. ollaan ajateltu että oltaisiin reissussa noin 10päivää ja käytäisiin las vegasissa vaan muutamnan päivän ajan hoitamassa vihkiminen. ja ehdottomasti pitää olla elviksen vihkimässä! suunnitelmissa olisi ettei tästä kerrottaisi vieraille mitään ja sitten 2viikkoa reissun jälkeen pidettävässä hääjuhlassa koko vegashomma ja se että ollaan jo naimisissa tulisi vieraille yllätyksenä. jännittää nyt jo! apua!
  11. ehdottomasti ei kaikelle sille mitä olen tottunut oman sukuni häissä näkemään, eli -kirkossa vihkiminen (emme kuulu kirkkoon) -perus humppabändi soittamassa -ruokana lihapullia (olemme lakto-ovovegetaristeja) -morsiamen/sulhasen ryöstö -häävalssi -hääkarkit joihin on väkerretty viikkokaupalla jotain rakkausrunoja. -tonnin maksava tavallinen pitkä hääpuku jota ei voi käyttää kun vaan kerran. -yhteislaulut/tuttu juttu-leikit jne. sukulaiset tulevat luultavasti vihaamaan meidän häitä, mutta ei voi mitään.
×
×
  • Create New...