Mileana

Rouva
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

About Mileana

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 02/26/88

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Meinasi muutamaankin otteeseen tulla kyyneleet poskille, mutta sain joka kerta pidettyä ne aisoissa. Muista sitten en tiedäkään, tosin tuolla mussukalla ei muutenkan ole tapana vetistellä.
 2. Meillä ei ollu pyyntönä rahaa, oikeastaan ei varsinaisesti pyydetty mitään, mutta pieni lahjalista oli olemassa. Vieraita oli n. 50 mut rahaa tuli silti yli 2000,- ja lahjakortteja oli eri liikkeisiin 400,- arvosta.
 3. Suurin osa rahoista on vielä käyttämättä, mutta pienen osan käytimme pienimuotoiseen häämatkaamme. Pari yötä vietimme hotellissa, käytiin kylpylässä ja syötiin hyvin. Teimme myös pieniä ostoksia, osan henkilökohtaisesti jommallekummalle tai sitten yleiseen viihtymiseen. Ostoslistalla kuitenkin olisi seuraavana paljon kaivattu astianpesukone ja sähkögrilli. ^^ Ja loput pistetään sitten säästöön joko taloa tai jonkinmoista lomamatkaa varten.
 4. Juuh, no.. Vaikka meillekin paketti tuli juuri ja juuri ajoissa,niin sisältö ei ollut ihan tasan sitä mitä tilattiin. Tilasimme 4 sellaista tummanpunaista kertakäyttökameraa. Sähköpostissa, missä tuli paketin seurantakoodi, luki että pistivät tulemaan kaksi semmoista mitä tilattiin ja kaksi vaaleanpunaiset ruusut-kuosilla. Avattin paketti niin olivat kaikki neljä ihan eri mitä tilattiin.. Pakko ne oli kelpuuttaa kun niin myöhään tulivat, katsotaan millasia kuvia niillä tuli, sitten kun saadaan ne kehitettyä.
 5. Jee tämä tarina sai onnellisen päätöksen. Tänään tuli viestiä kaupasta, jossa oli mukana seurantakoodi paketille, joka jopa toimi!! ^^ Tänään illalla oli lähtenyt paketti Hesasta kohti kotia. En usko että olis näinkin "nopeesti" tulossa, jos en olis pariin otteeseen kyselly paketin perään. Loppu hyvin kaikki hyvin. ^^
 6. Juu ei täälläkään näy vielä tavaroita. Sanoivat kans tuota että sesonkiaikana on pidemmät toimitusajat ja arvioivat että jos saavat maanantaina pistettyä postiin niin tavaroitten olisi pitänyt eilen olla perillä.. Eipä ole näkynyt. Pistin nyt asteen verran vihaisempaa viestiä takaisin että jos ei pakettia ala kuulumaan niin ei kyllä tarvitse lähettää ollenkaan, eli rahat takaisin kiitos. Pari päivää tässä aikaa, eli tuskimpa saan ajoissa.
 7. Todella harvoin on tullu oltua. Viimeksi oli serkun häät joskus 6-7 vuotta sitten. Sitä aikasemmin oon ollu vaan kolmissa häissä, joista tuskin muistan yhtään mitään kun ollu niin nuori niihin aikoihin. Ei viel kaveripiiristäkään kukaan menny naimisiin, paitsi yksi kenen kanssa ei olla oltu yhteyksissä enää pitkään aikaan.
 8. Me päädyttiin menemään kotiin hääyöksi, kun sattuu olemaan nuo Sauna open air festivalit samana viikonloppuna ja kaikki hotellit on joko ihan tupaten täynnää tai hinnat taivaissa. Seuraavana päivänä lähdetään sitten pienelle häämatkalle pääkaupunkiseudulle.
 9. Juuh, niin se vaan oli menoa tälle morsiolle viime lauantaina. En varmaan jaksa koko stooria tähän kirjoittaa, koska päivään mahtui vain niin paljon kaikkea. Päivä alkoi aamulla kymmeneltä, kun kaaso ja kaverini tulivat ovelle koputtelemaan. Itse olin vielä aamutakki päällä ja hiukset ihan sekaisin, ja siitä lookista tuliki varmaan hieno päivän ensimmäinen kuva. Päivän tarina meni jotenkin sillai, että jotkut pahat noita-akat (kaaso ja kaverini) juonivat kaikenlaisia vitsauksia minun ja mieheni liittoa vastaan, ja minun tehtävänä oli estää nää pahat juonet ja pelastaa meidän liitto. Päivä alkoi sitten kunnolla intialaisella päähierojalla, joka päivän juonen mukaan oli "aivopesua", jonka tarkoituksena oli mut saada pahojen puolelle. Mutta sitten tuli loput polttariseurueesta mukaan juoneen ja taikajuomaa juomalla me kolme käännyttiin takaisin hyvisten puolelle. Mun päälle oli kuitenkin langetettu ne vitsaukset joista nyt piti päästä eroon, ja ainoa keino siihen oli suorittaa kaikenlaisia kivoja tehtäviä. Eli pientä nöyryytystä oli luvassa Tampereen keskustassa ja sen lisäksi ennustelin viattomien vastaantulijoiden käsistä pientä maksua vastaan. Se ennustaminen oli kyllä vähän liikaa, mutta huumorintajulla siitäkin selvittiin kunnialla. Päivällä käytiin syömässä hyvin Amarillossa ja sieltä matka jatkui sitten Hatanpään Arboretumiin missä odotti yhden mun siskon koulukaveri, joka tulkitsi mulle tähtikarttoja. Se oli laatinu mulle, mun miehelle ja meille viel yhteisen tähtikartan. Sit suoritettiin viel yks vitsaus ja lähdettiin kohti Ruovettä, mun vanhempien kesämökille. Sielki oli viel pientä ohjelmaa, ja sit morsiussauna ja grillausta. Illalla lähdettiin sit viel baariin bilettään ja ihan loppuun asti jaksettiin, vaikka pitkä päivä oli takana. Ihmeen kautta seuraavana päivänä ei ollu juuri minkäänlaista krapulaa vaikka juotua tuli jostain kahdestatoista asti. En kyl mitenkään osannut odottaa näin mahtavia polttareita. Ikimuistettava päivä oli kyl. Häissä saattaa hieman nolottaa, kun kuvia ja videomateriaalia näytetään polttareista.
 10. Voiha hitsi.. Itse tilasin n. pari viikkoa sitten sieltä tavaraa. (onneksi vain muutaman kympin arvosta) Olis kuitenki kiva jos tulis ennen hääpäivää tuotteet perille.
 11. Meillä annetaan ruususuolaa sellofaanipussukoissa. Teemana ruusut niin jotenkin tuntui sopivalta. Pussit suljetaan sit punaisella nauhalla, ja jonkinlainen kortti siihen mukaan mihin morsiusparin nimet, päivämäärä ja jokin runonpätkä. ^^
 12. Huomenna polttarit ja ei mitään hajua mitä tuleman pitää, mutta toivon ettei olis: - mitään liian extremeä (kuten kuulemma yksi kaveri oli ehdottanut, että mulle tehtäis joku hurja stuntti yleisellä paikalla, missä mut sytytettäis tuleen. Ihan ammattilaisten valvomana toki.. ) - stripparille en sano täysin Ei, mutta enpä nyt niin välittäiskää.. Muuten olen avoin ihan mille vain, toiveissa on hauska ilta ihanien likkojen kesken.
 13. Täällä ei vieläkään päinajaisia, vaikka häihin aikaa pikkusen päälle 2 viikkoa. Muuten kyllä alkaa jänskättään, kun ei oikein ole arkisin enää muuta puuhaa ku viimeiset järjestelyt. Työt pitäis ajatukset ihan muualla, mut eipä sitä kai näin lomalla viitsi töihinkään mennä.
 14. Mulle ei olla kerrottu juurikaan mitään. Vieraslistan toimitin kaason pyynnöstä hänelle, koska hän ei tunne mun vanhempia ystäviäni juuti ollenkaan. Muuten on koko polttaripäivä pidetty visusti salaisuutena. Nyt vaan eilen sain pieniä murusia tietää sulholta, kun kaaso on hänelle ilmoittanut jotain mun polttareista, että varmasti oon kotona kans sillo. Tosin päivämäärän oon osannu arvata jo hetken aikaa, kun ei tässä olekaan ku kaksi viikonloppua ennen häitä, ja ilmeisesti ylihuomenna olisi sitten menoa.
 15. 3 viikkoa h-hetkeen!! :o