Jump to content
Naimisiin.info

mAU

Morsian
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

mAU's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. ~500€ ja juovia aikuisia ehkä noin 60.
  2. mAU

    Bridezillas-verkkokauppa

    Tilasin syksyllä puvun ja se tuli melkein ajallaan. Kuitenkin se oli hiukan iso, joten palautin sen ja tilasin täysin eri puvun pienempänä.. ja sekin saapui melkein ajallaan. Muutaman viikon myöhästymiset ei juuri häirinneet. Eli ne joilla puku vasta tulollaan, niin vielä on toivoa Negatiivista palautetta olen lukenut nyt kuitenkin sen verran, etten lähtisi enää kyllä tilaamaan tuolta mitään. Nimim. puku onnellisesti kaapissa
  3. mAU

    Bridezillas-verkkokauppa

    Eikä? Voi vitsit. Saanko kysyä minkä kokoisen ostit? Että kannattaako ostaa hieman pienempi, kun mulla on noissa kokojutuissa niin että rinnanympäryksestä menisi tuo 10 mutta vyötäröstä tarttis olla se 12. Pystyisitkö lähettämään mulle jonkun kuvan siitä, niin sais vähän realistisemman kuvan? Ei toki pakko, mutta olisi tosi hienoa jos voisit Olen pakannut jo puvun takaisin laatikkoon huomista takaisin lähetystä varten, mutta voin illemmalla vielä katsoa onko mieheni puhelimessa yhtään kuvaa. Puku on kokoa 16.. mietin juuri että miksi ihmeessä otin isoimman mahdollisen ilman tarkkoja mittauksia. Ajattelin vissiin raskauskiloja olevan enemmän kuin olikaan Mutta kuten jo aikaisemmin tuolla mainitsin häät on vasta ensi kesänä, joten tässä on pelivaraa useampiinkin vaihtoihin. Mutta koosta vielä.. sinuna ottaisin koon 10 koska nyöritys antaa myöten anyway. Ajattelin kokeilla vaihdossa tätä puku: http://www.bridezillas.fi/haapuku-koot-810121416-p-2728.html Ihana tämäkin
  4. mAU

    Bridezillas-verkkokauppa

    Uteliaisuudesta kysyn, minkälaisen puvun tilasit? Olen meinaan jo pitkään katsellut tätä pukua ko. sivuilta http://www.bridezillas.fi/haapuku-koot-810121416-p-2766.html mutta näistä muiden huonoista kokemuksista arvelluttaa tilata puku tuolta. Haluaisin kyllä ja hintakin on todella edullinen Mulla on juurikin sama puku kaapissa tällä hetkellä. Mutta se on hiukan liian iso, niin vaihdan pienempään.. ja samalla ehkä eri pukuunkin. Ihan vain kokeilun vuoksi. Tuo on tosi ihana puku kyllä!
  5. mAU

    Bridezillas-verkkokauppa

    Minä kyllä liputan tämän firman puolesta ihan täysillä! Ei mitään pahaa sanottavaa. Hääni ovat vasta ensikesänä joten en stressaa toimitusajoilla tms. En kyllä ymmärrä kuka jättää tilaukset niin viime tinkaan häistä..
  6. Uutta: Puku, kengät Vanhaa: En vielä tiedä, mutta jotain kyllä keksin Lainattua: Siskolta kaulakoru ja tiara Sinistä: Sukkanauha
  7. mAU

    Lapset ennen avioliittoa

    Meillä lapsi 3kk ja ensi kesänä mennään naimisiin. Kummallekkaa, ei mulle eikä sulholle, ollu mitään väliä, että tuleeko ennen vai jälkeen.
  8. Häiden aikaan minä 22, sulho 24. Budjettia en oo laskenu _yhtään_. Eli ei oo kyllä hajuakaan paljon juhlat kaikkineen maksaa.. Suurimman osan hoidamme itse. Vanhempani kuitenkin ostivat hääpuvun ja kustantavat tarjoilut (ei pitopalvelua).
  9. Häiden aikaan minä 22, sulho 24. Budjettia en oo laskenu _yhtään_. Eli ei oo kyllä hajuakaan paljon juhlat kaikkineen maksaa.. Suurimman osan hoidamme itse. Vanhempani kuitenkin ostivat hääpuvun ja kustantavat tarjoilut (ei pitopalvelua).
  10. mAU

    Oulun seutu

    Me varattiin ensi kesäksi Varjakan Kartano, ihanaa! Nyt voi alkaa kunnolla suunnittelemaan häitä! Ihana paikka, toivottavasti tulee ihanat häätkin.. Ja todella hyvä juttu että paikan saa "haltuunsa" jo perjantaina klo 18 eteenpäin ja luovutus sunnuntaina klo 14 mennessä. Ompahan aikaa koristella ja siivota.
  11. Tuleeko kaikki ruoatkin omasta takaa? Kyllä ruoat 100 hengelle maksaa vaikka itse tekisikin. Pitopalvelu vanhemmilla...... you know
  12. Kun häät kesällä 2011 koittavat olemme olleet yhdessä 7 vuotta ja rapiat, joista 6 vuotta kihloissa. Ja myös kuusi vuotta asuttu yhdessä. Lapsi syntyi nyt kesäkuussa. Mies töissä, minä kotosalla.
×
×
  • Create New...