hippiäinen

Morsian
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About hippiäinen

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Hei, voiko Merivirta-malliston T-64-sormuksen tilata 18 karaatin kullalla? Paljonko hinta tällöin nousisi? Kiitos!
 2. Kihlauksen ja häiden väliin jää aikaa 10 kuukautta. Olimme sopineet seurusteluaikana, että kun mennään kihloihin, hääpäivä päätetään samalla.
 3. Minäkin olen punastelija. Olen miettinyt meikkaajalla käyntiä, mutta en usko, että parhaatkaan voiteet peittää mun punastumista; oikeastaan violetti on parempi sana sitä kuvaamaan Varsinkin, kun puna leviää hiusrajalle asti, korviin jne. Mulla punastelu liittyy epävarmuuteen, joten yritän tehdä ennen häitä mielikuvaharjoittelua, sitä teen myös esimerkiksi ennen esitelmiä ja muita hankalia tilanteita. Vannotan itselleni, että olen nätti ja fiksu ja päätän olla ylpeä siitä mitä teen tai sanon. Monesti se auttaa, mutta yllättävissä tilanteissa lehahdan kyllä silti punajuureksi. Rauhoittavia lääkkeitä tai muita en omalle kohdalleni edes harkitse, ja kuten sanottua, jos niitä aikoo käyttää, kannattaa kokeilla useita kertoja ennen häitä, miten ne vaikuttavat.
 4. Tuttavapiirissäni on paljon pappeja, joten haluan ehdottomasti "oman" papin meitä vihkimään. Nyt täytyis vaan osata päättää, ketä lähtee ensimmäisenä kysymään, kun vaihtoehtoja on niin paljon. Hyvä puoli on se, että hyvin todennäköisesti ainakin jollekin sopii
 5. Minun kaasoni on yksi parhaista ystävistäni. Valinta oli helppo tehdä, ei tarvinnut asiaa kauaa pähkäillä. Minulla on kolme siskoa, joista en halunnut valita vain yhtä, enkä halua montaa kaasoa.
 6. Meidän häät pidetään sulhasen kotipaikkakunnalla, se on hänelle erittäin tärkeää. Onneksi olemme samoilta seuduilta kotoisin, joten paikkakunta ja kirkko ovat minullekin tuttuja.
 7. Häät on toukokuussa 2011. Silloin mies on 28-vuotias ja vakituisessa työssä, minä taasen olen 25-vuotias ja opinnot silloin noin puolivälissä. Hääpäivänä olemme olleet yhdessä vajaan kolme vuotta ja asuneet yhdessä puolitoista vuotta. Haaveena olisi saada jälkikasvua melko pian häiden jälkeen ja muuttaa pois pääkaupunkiseudulta.
 8. Pariskuntana antaisin varmaan 40 tai 50 euroa. Tämän enempää en myöskään odottaisi itse saavani kavereilta.
 9. Meidän häihin ei missään nimessä tule ohjelmaa, jossa joku joutuu nolatuksi. Ehdoton ei myös bändille ja humaltumiselle.
 10. Meillä kokonaisbudjetti on n. 4000 euroa, josta vanhemmat maksavat osan. Budjetti lienee vähän ylikanttiin laskettu, koska meille tulee hyvin yksinkertaiset ja talkoilla toteutetut juhlat.
 11. Meillä oli vain pienet kahvittelut, jotta vanhemmat tapasivat toisensa. Häiden ja kihlautumisen väliin jää aikaa vain puoli vuotta, joten ei viitsitä järjestää sen kummempia seremonioita.
 12. Me lähetimme viestit äideillemme ja kas kummaa, hyvin pian tuli onnitteluviestejä myös sisaruksilta. Muuten ei olla pidetty suurta numeroa kihlauksesta, ihmiset kuulevat ja huomaavat ajallaan, ehkä viimeistään hääkutsun saadessaan
 13. Olimme puhuneet yleisesti, milloin suunnilleen olisi hyvä mennä naimisiin jne, joten osasin odottaa kosintaa lähiaikoina. Varsinainen ajankohta ja tilanne olivat kuitenkin yllätyksiä. Sulho kyllä tiesi varmasti, että suostun kosintaan, joten sellasta jännitysmomenttia ei kosintaan kuulunut.
 14. Olin sanonut, etten halua kosintaa julkisella paikalla tai missään, missä on muita ihmisiä läsnä. Oli ottanut vinkistä vaarin