Jump to content
Naimisiin.info

eneke

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän eneke kaikki viestit

  1. Me vuokrataan tälläinen just Amoriinilta - 15 €. Haetaan torstaina ja palautus maanantaina.
  2. eneke

    Kutsukortteja

    Tässä meidän kutsut
  3. Kävin tänään sovittamassa kyseistä pukua myös Stokkalla ja nyt on maanataihin aikaa vielä miettiä, että laitanko tilaukseen vai en. Edullinenhan se on, mutta toisaalta olen ihastunut myös malliin 08-3145-CR...aaah, ihan älyttömän vaikeaa valita. Tämäkin on tosiaan kaunis..., tiedän tämän valinnan vaikeuden tunteen ;o) Mutta nyt on mieli tyyni kun puku tilauksessa, enkä enää vilkuile muita pukuja ;o)
  4. No nyt sain tämän kuvan tänne ;o)
  5. eneke

    Hääpukunne hinta

    Maksoin Lillyn puvusta 472 € Stockalta kun saa helmikuussa -20 %
  6. Tässä minun ihanat kengät ;o) Puku on valkoinen mutta juhlien teemaväri on tämä fucsia. Samanvärinen laukku on vielä hakusessa jaahas...,en kyllä osaa sitä kuvaa edes lataa...?
  7. Minäkin olin jo jonkun aikaa ihastellut Lillyn pukuja tai erityisesti mallia 08-3135. Kävin sitten maanantaina sitä sovittamassa Stockalla ja oli kyllä täydellinen...., tilaukseen meni ;o)hintakaan ei ollut paha kun kanta-asiakaskortilla saa -20% helmikuussa, eli vielä kerkee. Hinnat muuten samat kun netissä.
  8. Olen nyt tovin lueskellut näitä kommentteja ja surffanut koko viikon kaikissa niissä nettikaupoissa ja melkein tehnyt päätöksen tilata puku. Kävin kattomassa eilen sen Milieu eestiläiset sivut ja aamupäivällä lukenut eestiläistä hääfoorumia missä kyseinen kauppa myös mainitaan. Nekin puvut tulevat Kiinasta mutta ovat melkein tuplasti kallimmat kun ne Kiinalaisten sivujen puvut, suurimmalla osalla oli hyviä kokemuksia kun ovat käyneet hakemassa puvun välittäjältä, siellä on saanut sovitettua yms., mutta oli myös yksi negatiivinen kommentti jossa puku ei vastannut odotuksia ja siihen oli kuulemma ystävällinen ja avulias käytös loppunut..., oli parista muustakin sivusta pari kauhutarina mutta suuremmaksi osaksi oli positiivista palautetta. Sielä bongattu pari sivustoa mitä täällä ei ole mainittu: www.landybridal.com ja www.davidsbridal.com, itse löysin unelmapukuni www.ubrides.com sivulta vuoden 2011 mallistosta, onko tästä paikasta mitään kokemuksia kellään?
×
×
  • Create New...