Reetuli

Rouva
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Reetuli

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Liikuttavia hetkiä häissämme. Kun tulin hääautosta ulos ja näin äitini itkevän niin purskahdin itseki itkuun. Isän puhe. Kaason puhe.
 2. Kävin tänään 17.8. leikkaamassa ja värjäämässä. Koekampaus ja -meikki on 22.8 ja häät 27.8.
 3. Loin tälläisen http://www.facebook.com/groups/262158517128814/ Tervetuloa kaikki saman kokeneet! Eli kyse on Bridezillas -verkkokaupan yhteisöstä.
 4. Jes saatiinpa se hiljaiseksi! Ja vaikka monilta jäi rahoja saamatta, niin ei ainakaan tule uusia huijattavia... Ja terveydelisten syiden vuoksi.. Voi *****!
 5. Mäkin laitoin eilen Iltalehdelle juttuvinkin. Ei oo pahoitteluviestin jälkeen kuulunut yhtään mitään.. Huomenna poliisille tekemään rikosilmoitusta, vaikkei kysymys isosta summasta olekaan vaan periaattesta ja kuluttaja-asiamiehelle soitin jo alkuviikosta asiasta.
 6. Muutama vieras on, joita toinen ei oo koskaan tavannu, koska toinen osapuolikaan ei ole nähnyt heitä vuosiin.
 7. Meille tulee hääkarkeiksi suklaasydämet hopeisilla kääreellä...
 8. Mäkin tilasin nyt koristeet muualta ja laitoin niille viestiä, että palauttakaa rahat tai otan yhteyttä poliisiin. Ei se satanen niin iso summa ole, mutta kyse on periaatteesta... Kävin äsken niitten sivuilla katselemassa, niin puvut ei kuulemma enää kuulu edes valikoimiin...
 9. Olen todella pahoillani! onneksi itse hoksasin asian kolme viikkoa ennen häitä... Hyviä häitä kuitenkin ja paljon onnea!
 10. Vähän huonolta näyttää täälläkin. Kaksi tilausta tehty, toinen kolme ja toinen neljä viikkoa sitten. Mitään ei ole vielä kuulunut.Kaksi päivää sitten laitoin sähköpostia ja kyselin tilauksen tilannetta, vastausta en ole vielä saanut. Huomenna laitan uuden viestin että jos, tavaroita tai rahoja ei ala kuulua takaisin otan yhteyttä poliisiin. Kyseiset tilaukset sisältävät juhlapaikan pääkoristeet joten siinä mielessä tärkeä tilaus. Häihin aikaa noin kolme viikkoa.
 11. Järvenpäässä siinä betonihirviössä, jos vanhalle puolelle ei pääse. Sinne pääsee kai aika vaivalloisesti pyörätuolilla ja kun kyse ei ole vain minusta, niin kai sinne betonihirvitykseen on mentävä. Oon nimittäin aikoinaan ollut anopin häissä siellä vanhalla puolella ja se oli ihan nätti, mut pyörätuolin kaa piti kulkea takakautta.
 12. Kyllä kihlaus on lupaus avioliitosta.
 13. Meillä maksoi n. 50 € tavalliset hopeiset, jotka sopivat todella hyvin tulevaan valkokultaiseen perintövihkisormukseen.
 14. Järvenpäässä koska nykyisin asumme siellä. Morsian asunut lapsuutensa Rovaniemellä ja sulhanen Järvenpäässä.