Jump to content
Naimisiin.info

Emilia01

Morsian
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Emilia01

  1. Me istumme kaason ja BM:n sekä heidän puolisoidensa kanssa samassa pöydässä siten, että kaikki häävieraat näkevät meidät ja kanssamme on helppo tulla juttelemaan. Kohtisuoraan meistä on sitten perheen pitkä pöytä ja sen ympärillä kaveri- ja sukulaispöydät. Vierastan jotenkin ajatusta siitä, että kököttäisimme kahdestaan jossain salin nurkassa, vaikka hääpari olemmekin :D Läheiset ystävämme ovat kuin osa perhettämme, joten tuntuu luontevalta istua heidän kanssaan :girl_smile:

  2. Mauritiukselle matkaaja ilmoittautuu! :girl_smile: Varasimme juuri häämatkan Mauritiukselle syyskuun lopulle Helin Matkojen kautta. Olemme paikan päällä 10 yötä, joista 6 Le Canonnierissä ja 4 Le Victoriassa. Kiva nähdä kaksi eri hotellia, varsinkin kun meillä on All Inclusive molemmissa paikoissa. Lähdemme siis matkaan pari päivää häiden jälkeen, joten päästään toipumaan kunnolla häähumusta! Mauritiukseen päädyimme, koska halusimme paratiisimaisuutta ja rantalomaa mutta kuitenkin myös aktiviteettejä. Ah, en malta odottaa! :-X

  3. Aluksi ajattelimme ainoastaan häälahjalistaa stokkalle, niin "voi sitten pyytää kaikkea ihanaa tavaraa lahjaksi" (Minäkö materialisti? ;) ). Noh, eilen, kun olimme listaa sitten vihdoin tekemässä, emme "keksineetkään" listalle kuin muutamia tuotteita, koska monta vuotta yhdessä asuneena pariskuntana meillä on jo kippoja ja kuppeja ja muutakin kodintarviketta joka lähtöön. Päätimme siis häälahjalistan lisäksi perustaa myös häämatkatilin :)

  4. Meillä tärkeimmät kriteerit juhlapaikan valinnalle olivat:

    -sijainti pääkaupunkiseudulla

    -yhtenäinen tila, johon n.60-70 vierasta mahtuu syömään ja tanssimaan

    -juhlia saa aamuun asti, eikä tarvitse hätyytellä ihmisiä pois kun bileet ovat parhaimmillaan

    -saa tuoda omat alkoholijuomat

    -ei jumppasalimaisuutta, ei työväentaloa tms.

    Häitämme tanssitaan siis Salmi-salissa Helsingissä :)

  5. Hei Untuvikko,

    saako tiedustella mikä päivä teillä oli alunperin varattu Kulosaaren Casinolla? Tykästyimme paikkaan kovasti ja olisimme halunneet siellä naimisiin jo ensi vuonna, ei vasta kahden vuoden päästä... :)

    Viittasit varmaan minuun, oletan? :) Meillä oli alustava varaus lauantaille 17.9.2011, ja varaus raukesi pari päivää sitten. Jos tuo ajankohta miellyttää, kannattaa olla sinne yhteydessä :)

  6. Olen syyskuun 2011 morsian, ja syksy/syksyn värit eivät tule näkymään häissämme mitenkään. Ainoa syksyinen asia, joka meille tulee, taitaa olla kynttilät, jotka ovat ihania pimenevässä illassa. Mutta siis ei ruskan värejä meille, kiitos! Teemaväreinämme tulevat todennäköisesti olemaan shampanja, hopea ja vanha roosa/vaaleanpunainen.

×
×
  • Create New...