Fanttinen

Morsian
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Fanttinen

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Meillä on omiakin lapsia joten lasten ohjelma olis aika tärkeetä. Pomppulinna vuokrataan pihalle ja jotain pelivälineitä. Mä luulisin, että osaa lapsista pelottaisi olmapallojen poksuttelu, varsinkin pikkuisia.
 2. Yhden ystävän häissä oli tehty kivat vihot pöytiin missä oli morsiusparin "facebook" Morsiammesta ja sulhasesta oli molemmista sivun mittaiset esittelyt perinteiseen lapsuuden ystäväkirja tyyliin ja jokaisesta vieraasta kuva ja pieni esittelyteksti mistä tuntee morsiusparin. Tyyliin " Morsiammen veljen aurinkoinen avovaimo joka laittaa naiset kauniiksi kampaamossan ja viihtyy puutarhatöissä vapaa-aikana." Tällaisen haluan omiin häihini myös. (tosin noissa häissä musta oli kaamea kuva siinä mutta onneksi en ollut turhan tosikko:P)
 3. Mä olen ollut kaksissa häissä vieraana. Ensimmäisissä kesäkuun häissä mieleen jäi meriteema, sinisiä koristeluja, kivoja pieniä helmiaskarteluja, halvan näköiset pilttipurkkituikkukupit, liian pientä pöytäkoristelua, kiva tila, ruoka ihan hyvää, juomat loppui kesken mutta saatiin haettua lisää (olin raskaana ja en juonut), morsiammella tylsä puku mielestäni, dj soittamassa hääparin tyylistä musiikkia, morsiamen ja sulhasen isät pitivät muka viroksi hääparille puheen, hienot polttarikansiot. Toiset olivat syksyhäät mieleen jäi syksyteeman koristeluja vaahteranlehdillä, oikea orkesteri, juomajääkaapit, pöydissä mielenkiintoiset vihot missä oli jokaisesta vieraasta jotain, morsiammen täti piti pitkän sekavan puheen sukulaisuussuhteista (naton serkku ja kälyn lanko jne.)
 4. Me ollaan oltu nyt yhdessä n. 8vuotta. Lapsia on, n.4v poika ja n.1v tyttö. Kihlauduttiin tänä kesänä ja suunnitellaan häät ensi kesälle. Yhteinen elämä siis jo hyvin käynnissä, että johan on aikakin avioliitolle.
 5. Meillä olis toiveissa juhlapaikalla vihkiminen ensivuoden heinäkuussa Joutsassa. Soitin Jyväskylän maistraattiin ja sieltä pyydettiin ottamaan uudestaan yhteyttä ensi vuoden alussa, mutta sanoivat, että varmasti onnistuu. Jos vihkijä ei suostuisi puhumaan muuta kun pakollisen vihkikaavan, ei musta maksaisi vaivaa.
 6. Satuhäissä kerrotaan myös pariskunnasta muutakin, kun vaan hääjärjestelyistä. Satuhäissä on myös hyvä "rikoskertoja"
 7. Meillä oli juhannushäät mielessä aluksi mutta hääpäivän palveluiden kannalta se olisi ollut liian hankala. Haluaisimme siviilivihkimisen juhlapaikalla ym. Vieraiden kannalta en usko, että olisi ollut ihmeempi ongelma. Päädyttiin kuitenkin lopuksi seuraavaan viikonloppuun.