Jump to content
Naimisiin.info

kesaheina

Morsian
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

kesaheina's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Heips. En millään kerkeä koko ketjua lukemaan, enkä kyllä ole varma, kuuluuko tämä edes tänne, mutta kysytään kumminkin.. Onko kukaan täällä pitänyt häitään missään ravintolassa? Ja jos on niin missä? Kokemuksia kiitos. Meillä häät on niin pienet (vieraita näillä näkymin max. 10 hnekeä), joten minkään juhlapaikan vuokrauksessa ei ole mitään järkeä, mutta kotonakaan ei haluttaisi alkaa mitään syöminkejä tai kahvituksia järjestämään. Joten vinkkejä, missä juhlia näin pienellä porukalla. Ja ajankohtana joulu, ei siis pyhät vaan joko 23. tai sit 27.12, riippuen miten saadaan aikataulut järjestymään.
  2. Meillä häiden aikaan yhdessä ollaan oltu n. kolme ja puoli vuotta. Yhdessä asuttu niistä melkein kolme vuotta, ja kihloissa oltu 2 ja puoli. Yhteinen paritalon puolikas löytyy, ja miehellä siihen lainaa. Suurin sitoumus taitaa kuitenkin olla yhteinen yritys, joka perustettiin vuodenvaihteessa. Lapsia ei ole, eikä luultavasti koskaan tule. Iloa arkeen tuomassa tällä hetkellä kaksi kissaa, mutta niiden lukumäärä kyllä todennäköisesti kasvaa tulevaisuudessa.
  3. Juu kyllä tuo Wien tai se Salzburg vois olla se meidän paikka. Ainakin romanttiset elementit on kohdallaan. Tykätään kumpikin just vanhoista historiallisista rakennuksista ja kaupungeista, ja siihen yhdistettynä kauniit talvimaisemat niin ei enempää voi vaatia. Tuo Egypti ja Dubai ei oikein ole sellaisia meidän tyyppisiä etelän lomakohteita. Mua jotenkin häiritsee se paikallisten miesten käytös vaaleita suomalais- (ja kaikkia heillä eksoottisemman näköisiä) naisia kohtaan. Ollaan liian tyrkkyjä, tullaan liian iholle jne. Turkissa oon käynyt pariin otteeseen, ja saanut kerta kaikkiaan tarpeekseni näistä ällötyksistä. Siitäkin ollaan jo puhuttu, että jos ei nyt töitten takia päästä häämatkalle ollenkaan nyt joulun jälkeen, niin ehkä keväällä sitten suunnataan esim. Italiaan. Siitäkin haaveiltu vuosia. Sisilia tai se Gardajärvi houkuttelis. Mutta saas nähä, aikaa vielä miettiä, kun töitten takia ei pysty etukäteen varauksia kovin hyvissä ajoin tekemään.
  4. morsmaikku86; Ihan mielenkiinnosta, mitä teillä tarkoitetaan tuolla "pienen budjetin häämatkalla"? Meilläkin haaveiltiin Lappiin suuntautuvasta häämatkasta alunperin, mutta kun konkreettisesti alettiin netistä katselemaan majoituksia (ei haluttu mitään mökkiä, vaan hotelli aamupaloineen yms), ja siihen päälle sitten aktiviteetteja, syömisiä, matkat sinne ja takaisin.. alkoi olla kahden hengen ulkomaanmatkan hinnoissa (siis joku viikon äkkilähtö n. 300-400 e hengeltä, ei mitään luksuslomaa), niin alettiin miettimään että onko mitään järkeä maksaa itseään niin kipeäksi. Joten kerro toki, jos on hyviä vinkkejä edullisesta reissusta.
  5. Kyllä me ollaan miehen kanssa sitä mieltä, että häämatka ei vaan ole häämatka, jos ei sille pääse lähtemään heti häiden jälkeen. Eli heti seuraavana päivänä viimeistään (mieluummin vaikka jo hääpäivänäkin kun ei tule mitään isoja juhlia vaan ainoastaan syömistä ja rentoa ajanviettoa lähimpien kesken)pitäisi matkalle päästä lähtemään. Saas nyt nähdä, toteutuuko tää haave edes muutaman päivän matkasta. Työt kun tuppaa kummasti pistämään kapuloita rattaisiin.
  6. Nojoo, niin itsekin arvelin, että ei mihinkään lämpimään päästä silloin. Ei tuollainenkaan kaupunkiloma tietenkään huono ole, esim. Budapest ja Praha on valtavan hienoja paikkoja, kummassakin käyneenä suosittelen! Täytynee miettiä itsekin jotain tuon suuntaista, keksis vain jonkin kivan kohteen. Wien vois olla ihana, kehuttu ainakin romanttiseksi paikaksi. Tai sitten saksaan jonnekin talvilomakohteeseen, Salzbruckiin esim.
  7. Elikkäs tilanne on sellainen, että häämatkalle haluttais heti häiden jälkeen, jos vain töitten puolesta mahdollista (kiireisiä yrittäjiä kun ollaan). Ja naimisiin on tarkoitus mennä joulun pyhien jälkeen, ja siitä suoraan sitten häämatkalle (lyhyelle sellaiselle, takaisin pitäisi ehtiä vuoden vaihteessa, eli n. 5 pvän matka olis hakusessa. Ja kun aikaa vain noin rajallisesti, ei haluta istua nököttää kovin pitkään lentokoneessakaan, joten johonkin eurooppaan siis. Mutta, ei olisi kiva ihan toppavaatteissakaan olla, joten hyviä ideoita otetaan vastaan?
  8. Itse maksamme, ei sillä että olisi kukaan tarjoutunut kustannuksissa auttamaankaan. Pienet ja intiimit häät tiedossa, vihkiminen maistraatissa ja paikalla vain ne kaikkeista lähimmät, joten suht pienellä budjetilla päästään. Häämatkasta tulee sitten toivottavasti vähän laadukkaampi.
×
×
  • Create New...