Jump to content
Naimisiin.info

oonuska

Morsian
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

oonuska's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä on häät ensi kesänä. Oma tyttöni, häiden aikaan viisivuotias on innokas laulamaan ja esiintymään. Siis ainakin tällä hetkellä. Toki vuosi voi muuttaa tilannetta ja mihinkään ei tyttöä pyydetä, jos hän ei halua. Tänä kesänä olimme häissä, joissa oli livekaraokea. Tällä hetkellä neljävuotias prinsessani oli sitten itse sopinut bändin poikien kanssa laulavansa ensimmäisenä. Siinä tyttö sitten lauloi sadan ihmisen edessä reippaasti ja hienosti koko kappaleen. Äitinä oli ylpeä, kun salissa kuului "kevät sää lämmittää, luonnon kaiken herättää jne". Olisikohan ideoita häihin sopivasta laulusta, joka sopii myös viisivuotiaan laulettavaksi ja on myös kohtuullisen helppo. Yhtenä vaihtoehtona olisi "lintu lensi oksalle" -laulu. Laulan joka ilta unilaulun, joten voisin aloittaa laulamaan sopivaa laulua, jotta on tuttu ja turvallinen häissä esittää. Toivottavasti tulee ideoita!
  2. Olen aivan yllättynyt, että häissä voitaisiin pyytää "almuja" vierailta. Itse en todellakaan vieraana enkä morsiamena näin haluaisi tehtävän. Ja päinvastoin, käteisen rahan jätän varta vasten pois painamasta ja pieneen laukkuun vain pankkikortti, joten itse vieraana kokisin myös nolon tilanteen.
  3. oonuska

    Ilotulitus

    Ystävälläni oli myös tarkoituksena ilotulitus kesähäissään kuusi vuotta sitten. Ilotulitteilla hintaa tuolloin n. 400 euroa. Valitettavasti häät osuivat ilotulituksen kannalta liian kuivaan aikaan, joten ilotulitusta ei voinut toteuttaa. Idea siis erinomainen, mutta kannattaa hyväksyä myös, jos suunniteltua ilotulitusta ei voidakaan toteuttaa.
×
×
  • Create New...