Jump to content
Naimisiin.info

sansu86

Morsian
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

sansu86's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. sansu86

    Mistä löytäisin...

    hei kysysyisin onko joku törmännyt muovikukista niin liljoihin, gerbera, auringonkukka? keltanen/oranssi väritys olisi hakusessa
  2. Minäkin haluaisin tietää onko jollain kokemusta www.fashionlande.com löysin sieltä unelmapuvun ja edullisesti ainoa vaan etten tiedä kuinka luotettava se on. en ole huomannut et joku muu olis sitä käyttänyt. Kiitos jos joku tietää ja kommentoi.
  3. miehellä on kaks bestmania ja minulla kolme kaasoa. niitä oli tarkoitus olla vain kaks mut kun sekosin kahdessa ihmisessä kerran ja sit tuo yks tuli vahingossa kaasoksi. tämä vahinko kaaso lyttää kaikki suunnitelmat niin häistä kuin muustakin elämästä. Tosin se voi osin olla kateuttakin itse kun puhuu ettei 10 vuoteen edes kihloihin pääse. Mut nämä kaks muuta kaasoa on mitä ihanampia joten menee se yks huonompi kaaso siin sillai omalla painolla. Olemme sulhasen kans murehtinuthäitä rahallisesti. toinen kaasoista on järjestänyt meille hääauton jostaei tarvii maksaa ja vissiin juhlapaikankin. tai niin se sanoo. minulle kun ei oikein ole kerrottu. on kulema meille yllätys. kaason mies on auttanut kun sillä on suhteita eri paikkoihin.. Jännällä odotamme mitä tuleman pitää.. jotkut ekstra kivat lahjat tarvii heille sitten hankkia. On ne sen verran ihania ihmisiä.
  4. meillä on alustava suunnitelma sellainen että: Aluksi olisi kahta salaattia -vihersalaatti -makaroni-kinkku salaatti ruuaksi meinasin Aikuisille -broilerkiusausta ja lapsille -lihapullia ja ranskalaisia juomana olisi ihan -maito -vesi -piimä -kotikalja -mehu -sitten kahvitus -tee -kahvi -mehu -unelmatorttua (poismenneen mummin reseptillä) -keksiä -tiikerikakkua -lapsille vaikka hiukan namia ja kakkuna miettisimme tälläistä onko huono idea http://www.kinuskikissa.fi/liljaputous/ kertokaa mielipiteenne
  5. minä jännitän enemmän sitä tuleeko sulhasen äiti paikalle. sen kun mielestä menemme liian pian naimisiin. en tiedä mikä siin on ettei osata olla onnellisia toisten puolest vaan pitäää jotenkin asia yrtittää pysäyttää alkuunsa.
  6. naimisiin mennessä minä olen 25 ja mies 24-vuotiaita. lapsia ei ole vielä. haaveissa kyylä. vuokralla tällä hetkellä. minä olen juuri valmistunut toiseen ammattiin ja mies toivottavasti töissä tai kursseilla.yhdessä ollaan oltu silloin 2,5 joista kihloissa 1v 8kk. miehen äitin mielest liian vähän aikaa yhdes avioon mennes.
  7. meillä sit sulhasen äiti oli et mikä kiire ja kun raha tilanne teil ei ole paras mahdollinen. isäni mielestä lapset ja aviolitto on ihan turhia ja rahan kulumista.(sain viime kuus tietää että isäni ei minua ole edes tunnustanut lapsekseen) sulhasen isälle ei asiasta ole vielä ilmoitettu ja minun äitini asian otti hyvin.. eräiltä ihmisiltä on erinnäisiä kommentteja tullut kans mut olen niitten antanut olla omassa arvossaan. Meillä kun puhetta häistä oli jo keväällä päätös tehtiin hiljattain lopuullisesti ettei me olla asiaa hätiköity vaan mietitty ihan rauhassa asiaa. Hiukan nuo epäilykset häiritsee mutta olkoon. meidän juhla. jollei osata iloita niin pysyyköt sitten poissa juhlista
  8. meillä minun äiti otti asian ihan hyvin. Ja sitä yllätyin. miehen äiti oli vain et mihin meillä on kiire kun raha tilannekkaan ei ole paras mahdollinen. siksi häistä pidämme ainakin hänelle matalaa profiilia. häät on ens kesänä tykkäs hän tai ei. sitten minun isäni mielestä lapset ja avioliitto on ihan turhia( minun vanhempani eronneet ennen kuin synnyin) ja miehen isälle ei ole viel kerrottu. johtuen et mikä reaktio siellä on.
  9. sansu86

    Saippuan valmistus

    Minäkin tilasin nyt tuolt lahtisen vahavalimosta kynttilä ainekset. muotit haen sit viel jostain unohdin ne laittaa tilaukseen. toivotaan et ne nyt sit onnistuu etten turhaan tilannut ja sit pilaisin kaiken.. niin pitääkö ne kynttilät tehdä vuosi etukäteen? ostin sellaisen valmis massan.. olen niin onnettomuus altis etten tuon lipeän kans rupea leikkimään.
  10. meillä sulhanen tulee näkemään minut kirkossa sillä mies saattaa minut alttarille. kun isääni ei kiinnosta saattaa omaa tytärtään alttarille. mut häitä edeltävä yö ollaan erillään että kirkossa vasta. ja meillä kuvajaa on koko päivän mukana joten hääkuvat otetaan jossain välis
×
×
  • Create New...