Jump to content
Naimisiin.info

Petra76

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Petra76's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kävin tänään sovittamassa kyseistä pukua myös Stokkalla ja nyt on maanataihin aikaa vielä miettiä, että laitanko tilaukseen vai en. Edullinenhan se on, mutta toisaalta olen ihastunut myös malliin 08-3145-CR...aaah, ihan älyttömän vaikeaa valita.
  2. Petra76

    Kreikka

    Kreikkaan ollaan menossa tänä kesänä häämatkalle heti häiden jälkeen. Ollaan matkusteltu paljon kaukomaissa ja Euroopassa, mutta itseltäni Kreikka on jäänyt kokematta. Päätimme siis tehdä "ensimmäisen" häämatkamme Kreikan saarille Santorini, Folegandros ja Milos sekä Ateenassa vietetään myös muutama päivä. Teemme todennäköisesti vielä toisen häämatkan sitten talvella jonnekin kaukomaahan.
  3. Minun kihlassani on 11 timanttia rivissä eli mielestäni kihlasormuksen ei todellakaan tarvitse olla kivetön. Vihkisormukseeni tuleekin sitten todennäköisesti vain yksi iso timantti tai yksi iso timantti ja viereen muutama pieni...riippuen ihan siitä, mikä sopii parhaiten kihlasormuksen kanssa yhteen. Olen samaa mieltä useiden muiden kanssa siitä, että kihlasormus saa olla kantajansa näköinen eikä kihlasormuksen osalta ole olemassa enää mitään tiukkoja sääntöjä, että sen pitäisi olla esim. sileä ja keltakultainen.
×
×
  • Create New...