Jump to content
Naimisiin.info

Ellinora

Rouva
  • Viestit

    614
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://sugarantelope.blogspot.com/

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    The Old Line State

Ellinora's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Tulin sattumalta pitkasta aikaa naikkaroimaan Luna: Tervetuloa Kannattaa pyytaa todistukset kouluilta suoraan englanniksi. Joillekin tyonantajille kelpaa englanninkieliset todistukset sellaisenaan, toiset vaativat evaluationin esimerkiksi World Education Servicesin kautta. Pankeista itselleni oli S-Pankki edullisin, ei kuukausimaksuja ja saan silti pitaa verkkotunnukset, joilla paasee hoitamaan asioita Suomessa. Rahojen siirtoon olen kayttanyt Paypalia, mutta riippuu kuinka suurista summista on kyse. Yleisena vinkkina, jos et ole jo sellaista hankkinut, niin kannattaa hakea maistraatista ylimaarainen englanninkielinen pitka virkatodistus mukaan, johon kirjoittavat, etta Birth Certificate. Susie: Kasittaakseni Green cardilaisten puolisoiden viisumeissa kestaa todella paljon kauemmin kuin Citizen. Voitte toki aloittaa viisumiprosessin nyt ja paivittaa hakemusta sitten kun han saa citizenshipin. Oletko jo tutustunut visajourney.com ? Sielta loytyy paljon vertailutietoa tilanteeseesi.
  2. ^Et tarvitse enaa ESTAa Ottiko muut K-ykkoset mukaan jotain todistusaineistoa viela? Meilla oli mukana vihkitodistus jne., jos nyt olisivat sattuneet viela siina immigrationissa jotain kyselemaan, mutta sellaistahan sinulla ei viela ole Oikein hyvaa matkaa ensi viikolla ja tulethan sitten kertomaan miten kaikki meni!
  3. Tervetuloa mukaan Moips! Oma kokemukseni on syyskuulta 2014, mutta silloin ei vaadittu.
  4. IR-1 viisumilla sai tosiaan heti green cardin, niin kaytin sita kakkoshenkkarina. Mutta hain kylla ennen muuttoa henkilollisyystodistuksen poliisilta. Jai mietityttamaan meinaan sen viisuminhaun jalkeen, etta jos se passi haviaisi Yhdysvalloissa, niin olisi hyva olla joku juttu milla henkilollisyytensa todistaisi. Ja otin mukaan tosiaan pitkan virkatodistuksen englanniksi, jossa kirjoittivat maistraatissa pyynnostani "birth certificate"
  5. Tervetuloa ketjuun! Me asuimme nelja vuotta Suomessa (jonne muutimme aikoinaan yhdessa Yhdysvalloista) emmeka olleet erossa puolisoviisumin hakuprosessin aikana, joten se ei ole ongelma Taman ketjun ekalla sivulla on kuvattuna meidan IR1 viisumiprosessi eli ainoa "erilainen" juttu on oikeastaan se, etta Yhdysvaltain kansalaisen pitaa hakuprosessin aikana osoittaa muuttavansa/muuttaneensa (intent to re-establish domicile) takaisin Yhdysvaltoihin. edit. olipas huonoa suomea, pakko korjailla
  6. Hyvaa alkanutta vuotta kaikille! Itse kanssa lennan yleensa Icelandairilla, tykkaan kovasti Teen kaannostoita silloin talloin Suomeen ja sinne tosiaan maksan niista toista verot, koska suomalainen tyonantaja maksaa palkankin. Olen myos Suomessa yliopistossa kirjoilla, apurahat onneksi verottomia.
  7. Itse lensin Norwegianilla Fort Lauderdaleen ja ostin menopaluun, mutta kaytin kylla sen paluun myohemmin Senhan voi ottaa vuoden paahan lipun ostopaivamaarasta, jos vaikka esimerkiksi haluaa menna jouluksi Suomeen kaymaan. Peruminen ei kai ole mikaan iso juttu, kunhan muistaa vaan perua, ettei merkata maastalahteneeksi ennenkuin on saanut green cardin. Lentoyhtioidenhan ei pitaisi merkata lahteneiksi sellaisia matkustajia, jotka ei ole tullut paikalle, mutta niin vain olen lukenut visajourneysta kayneen. Meikalaisen koko Port of Entry kokemus loytyy muuten Visajourneysta
  8. Onneksi olkoon syzygy! Hieno juttu, etta kaikki meni hyvin! Uteliaana kyselen, etta minnepain Yhdysvaltoja olet muuttamassa? Tiedatko jo milloin muutat?
  9. Tervetuloa syzygy! Meikalaisen haastattelusta on jo yli vuosi, mutta silloin jatin isommat tavarat sailoon Kampin matkahuollon lokeroon ja otin mukaan kasilaukun, jossa juurikin lompakko, puhelin ja paperit. Ainoastaan paperit sai ottaa mukaan itse haastatteluun, muut jai sailoon siihen eteiseen. Itsellakin passi oli ainoa henkkari ja se jai tosiaan sinne, mutta kavin hakemassa viisumin paikan paalta. Silloin kysyivat henkkareita ja ihmettelivat, kun selitin, etta se passi on meikalaisen ainoa henkkari. Avasivat kuoren ja sain sen viisumisen sitten sen jalkeen, kun tarkistivat passista, etta se olen mina. Postissa eivat ehken availe kuoria, joten toivottavasti joku muu osaa neuvoa tassa asiassa. Muistaakseni joku sanoi, etta kirje oli tullut ihan postilaatikkoon asti? Tsemppia haastatteluun!
  10. Tuohon kolmoskohtaan voin kommentoida, etta itsellakaan ei ollut tietoja aikaisemmista opiskelijaviisumeista, joten jatin numerot yms. tiedot tyhjaksi. Jos siina oli jokin viimeisimman viisumin myontamispaiva, niin siihen heitin arviosta jotain. Mitaan ei kysytty haastattelussa. Toivottavasti kaikilla oli mukava Thankgsiving!
  11. Onneksi olkoon Vanya! Mihin pain olet muuttamassa? Tervetuloa VTgirl ja Houston! VTgirl, co-sponsoreina voi toimia vaan Yhdysvalloissa asuvat Yhdysvaltain kansalaiset tai Green cardin omaavat. Meilla co-sponsorina oli miehen tati, koska miehella ei ollut Yhdysvalloissa tuloja, eika sen kanssa ollut mitaan ongelmia. Eli tuleva puoliso toimii paasponsorina ja sitten co-sponssina esim. tulevat appivanhemmat, kaikki tayttavat samat formit. Houston, periaatteessa ESTAlla ei pitaisi voida hakea suoraan AOS CR-1 viisumiin, mutta olen kuullut muidenkin niin tehneen. Lisatietoja voi loytaa esim. taalta: http://www.visajourney.com/forums/forum/130-adjustment-of-status-from-work-student-tourist-visas/
  12. Tsemppia winterset paperisodan kanssa, toivottavasti saat kaikki tarvittavat kasaan! Taalla on pakollinen autokoulu, jos ei ole ollut korttia eli $350 jouduin maksamaan kurssista, jolla kaytiin lapi 30h teoriaa ja 6h ajo-opetusta. Ulkomaan kortilla olisi selvinnyt lyhyemmalla alkoholivalistus kurssilla. Sen lisaksi itse kortti taitaa olla $65. Toivottavasti tolla hinnalla saa kokeilla ajokokeessa sen 3 kertaa
  13. Laakarintarkastus tosiaan riippuu laakarista. Minulla oli Borgstrom, joka ei turhia kysellyt. Kysyi pari kertaa olenko terve, johon vastasin kummallakin kerralla kylla Allergiat taisi kysella tarkemmin.
  14. Ei ne kasittaakseni kysele maahanmuuttajan tuloista tai tyohistoriasta, koska petitioner on velvollinen elattamaan maahanmuuttajapuolisonsa. Itse olin useamman vuoden homemaker ja taallakin taas olen sellainen, koskaan ei kysytty mitaan. Viisumissakin luki occupation: housewife/househusband
  15. Colored, tsemppia, toivotaan, etta saat matkustusluvan ja tyoluvan pian! Vanya, meilla ei ainakaan ollut mitaan todisteita saastoista. Kasittaakseni niita katsotaan vain, jos petitionerin tulot ei ylita 125% koyhyysrajasta.
×
×
  • Create New...