<Miiu>

Morsian
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About <Miiu>

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Oulu
 1. Täältä kans kaikille kovasti tsemppejä asian tiimoilta! <3
 2. Mie voin kyl suositella kans. Itsellä siel häät ens kesänä. Mutta kahdissa synttäreissä olen ollut siel. Paikka on aivan loistava ja ihana! Omistaja rouva varsinki (miehen kanssa en ole paljoo jutellu) on erittäin ystävällinen ja mukava Varasimme paikan häämessuilla tammikuussa, oli viimeinen päivä sille kesälle Mut me ku käytiin siel tutustumassa paikkaan niin rakastuin täysin! Ja jäämme itsekkin sinne yöksi hääyötä viettämään Varmasti tulee just meille passelit häät ja meil kans vaikutti se et siel on paljon yöpymä tilaa ja muutenki hyvät tilat Ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Itseäki ekka arvelutti just se miten paljon huonoa kokemusta saanu täällä. Mut kyl mä luotan täysin henkilökuntaan ja omistajiin ja uskon että saadaan meille täydelliset häät suunniteltua ja pidettyä!
 3. Kaipaisin kokemuksia Hannuksen Piilopirtistä Itselläni on kokemusta vain talviajalta, mut millaista siel on kesällä. Entä palvelu ym. Ja ennenkaikke kuin myöhään siel saa juhlia jäi joko yksi tai ei?? Ja jos jollain sattuu oleen kuvia siitä kun se on laitettu juhlakuntoon niin mielellään ottaisin vastaan. Voi myös vastata yksityisesti
 4. Tää on viiminen Tätä komppaan kans, eli samaa mieltä. Jos oikeesti on ystävä nii kyl ymmärtää et haluu juhlia "polttareita" muttei välttämättä saa kutsua.
 5. Tähän minä voisin sanoa sen et meil ainaki on niin et me kutsutaan jos pariskunta on asunut yhdessä (varsinki pitemmän ajan) niin molemmat on tervetulleita häihin. Mut välttämättä polttarikutsu menee vain toiselle.
 6. Niiiiiiiin samaa mieltä! En ole ajatellutkaan polttareita minään vastalahjana hääkutsusta, vaan juhlista jonka kaverit omasta halustaan järjestävät morsiamelle. Yllätys olikin suuri kun tulin tätä ketjua lukemaan... Itse olisin otettu, jos saisin kutsun polttareihin vaikkei hääkutsua olisi tullutkaan. Kokisin, että olen morsiamelle kuitenkin sen verran tärkeä ihminen, että hän haluaa minut juhlimaan polttareitaan. Jos joku tulee minun polttareihin vain "maksumiehenä", saa hän kyllä vapaasti poistua ja minä kustannan hänen osuuden! Todellakaan halua juhlia toista tärkeää päivää sellaisten ihmisten kanssa, jotka eivät juhlia minulle omasta tahdostaan halua järjestää. Uskomatonta, miten ihmiset voivat olla niin erilaisia! (siis että joku loukkaantuisi pelkästä polttarikutsusta). Tajuavathan nämä loukkaantuneet, että morsian ei aina tiedä ketä polttareihin kutsutaan, ja saattaa olla täysin tietämätön koko asiasta. Turha tällöin on morsiamelle loukkaantua! Mä oon kans samaa mieltä! Esim. meidän tilanteessa budjetti ei anna myöten et kutsuttaisiin kaikki ystävät ja kaverit häihin. Mutta haluan silti että muutama ystävä/kaveri siel on. Mutta sitten haluan polttareihin muitaki, niitä jotka ei kutsua saa häihin. Minulle ei ole tärkeää se et polttarit maksaa ihan sikana ym. Vaan haluan juurinkin pitää ystävien kanssa kunnolla hauskaa ennen todennäkösesti jännittävää päivää ja varmasti hieman ressaavaa aikaakin ennnen hääpäivää. Esim. tossa joku sano että loukkaantu siitä jos saa vaan polttareihin kutsun mutta ei häihin nii tulee olo et sopii vain maksumieheksi. Mut eihä niitten polttareiden tarvi ees maksaa paljoo. Mä oon järjestäny yhet polttarit toisen kaason kanssa ja meidän lisäksi oli 4 muutaki tyttöö ja jokaiselle tuli maksettavaa maksim. 20e ja polttarit oli tosi onnistuneet. Tuli aika sekava postaus, sori muok* Nii ja olen sanonut kaasoille että haluan vain hauskan illan ystävien kesken et kauheet nolaus jutut saavat unohtaa et hyvää ruokaa ja juomaa ja kunnon biletys riittää mulle et ehkä senki takia mun mielestä tälläsiin polttareihin ei haittaa vaikka kutsuu sellasiaki joita ei kutsu häihin.
 7. Kuinkas ne suunnittelut etenee? Jokos teillä on päivä päätettynä millo häät? Ootteko miettiny jo häitten jatkopaikkaa ollenkaan, entä pitopalvelua vai teettekö ite? Ku meillä ois viel pitopalvelu etsinnässä mut en oikeestaan tiiä mistä sitä lähtis ees kyselee :) Nii ajattelin täällä kirjotella ku jos fb:ssä jotn nii siel leviää jutut niin äkkiä eikä haluta viel kaikille huudella :) -Ninnu

 8. Täällä yksi oulun morsian Häihin on viel pitkä matka, niitä vietetään kesä-/heinäkuussa 2012
 9. Me ostettiin hopeiset kihlat. Itse en tykkää yhtään kullasta ja valkokulta on aivan liian kallista. Yhtä tärkee ja rakas sormus se kuitenki on ja yhtälailla siinä on tunnearvoa ku kalliimmassakin sormuksessa. Vihkisormuskin minulle tulee hopeisena. Sitten ku on rikas nii voi olla et vaihdetaan valkokultaan mut muuten kyl pysytään hopeassa
 10. Suostuisitko paljastamaan hintaa? Ku itseä kiinnoistais kans ku on tosi ihana paikka ja tilavakin. Mut en ihan viel viitti alkaa soitteleen. yv:llä vaikka tai jotain?
 11. Mä pyysin yhtä kaasoa oikeestaan heti ku hääpäivä tai siis kuukausi oltiin päätetty