Tiia-Liisa

Morsian
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

About Tiia-Liisa

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Oulu
 1. Kuvaaja hukassa!! Kaikki suositukset otetaan vastaan!
 2. Oon ihan kujalla täällä! :) löysin sen päiväkirjan ja luin läpi. Hyvä! Mut nyt taas eksyin enkä löydä takas sinne. :)

 3. Oisko kellään laittaa kuvia omista tatuoinneista joita on tullut koristeltua esim. strasseilla tai muilla koristeilla? Itelläni kaikki muut yläkropan tatuoinnit peittyvät ku kirkkoon laitan boleron mutta käsivarren sisäsyrjässä olevat tähdet jäävät näkyviin. Haluaisin koristella niitä jotenki. Muuten tatuoinnit saavat juhlassa näkyä koska ovat osa minua ja olen ylpeä jokaisesta kuvasta!
 4. Kah! Mä en ollukaan vielä tänne kirjottanu... Korjataanpa asia heti! Meidän häitä juhlitaan 27.8.2011 Oulussa. Kirkkona toimii Tuomiokirkko ja juhlat Allin Matalassa, Toppilassa. En oo hirveesti löytäny hääpäivä kaimoja täältä vaikka Oulujoen kirkko oli varattu täyteen ko. päivänä. Ehkei kaikki oo nii fanaattisia naikkareita ku minä..
 5. Meki ollaan ajateltu yhistää paikkakortti ja hääkarkki. Oisko vielä lisää kuvia noita tulitikkurasioista?
 6. Haluaisin kuulla lisää kokemuksia tuota Unelmapuvuista eli morsiuspuvut.net nettikaupasta.
 7. Mä varasin kans Goalakseen ( oulu ) meikin ja olen kuullut että tekevät ihan koko meikin. Itse ajattelin sit lähempänä häitä käydä ottaa koemeikin ja mielummin heti aamusta että näkee pysyykö meikki varmasti koko päivän vaikka mitä tekis. Ja tuolla edellä mainittiinki jo hinta eli 75€ sis. koemeikin ja sulhasen ehostuksen. Tuosta kampauksesta en vielä tiedä. Yksi ystäväni on lupautunut sen tekemään, mutta olisihan se ehkä kuitenkin helpompi yhdessä paikassa tehdä kaikki kaunistautumiseen liittyvät. Onko kellään kokemusta, että jos kampaukseen tarvitsee lisäkkeen ( siis ei pysyvää omiin hiuksiin vaan sellaisen "yhden illan" ) joka pitää kihartaa niin tekevätkö kampaajat sen vai pitäisikö mielummin viedä valmiiksi kiharrettu lisäke mukanaan? Niin ja ne jotka on menossa / käyny Goalaksessa niin onko heiltä mahdollisuus ostaa mukaan sitten huulipunaa / kiiltoa vai pyytävätkö ottamaan oman mukaan?
 8. Samaa mieltä että paikka ei kaipaa koristeluja, on sen verran tunnelmallinen ja "koristeellinen" itsessään. Jos saanen udella että kuinka paljon vieraita teille tulee sinne?
 9. Eipä taida saada violettina. Meillä on tulossa mustavalkoset häät joten tuo puku sopis siihen teemaan enempi ku hyvin. "Musta pukee mua ja mä puen mustaa!"
 10. Joo kyllä sitä rahaa varmasti muuhunki saa menemään ihan tarpeeksi. Ukon kans kun suunniteltiin budjettia ja laskeskelin n.500€ pukuun niin oli ukko lähellä tippua tuolilta.. Mä luulen kyllä et semmoset kunnon alusvaatteet mitkä tukee tai sit vaikka just korsetti tonne alle niin varmasti helpottaa omaa oloa sit hääpäivänä. Ja luulempa että kunnon alusvaateliikkeessä sua osataan neuvoo vaikkei pukua mukana ookkaan. =) Todella kaunis mekko! Mulle ois näillä näkymin tulossa: http://www.nexteve.com/shop/evening-dresses/black-strapless-dress-F6238.html ja näitä ei kyllä hinnalla oo pilattu!!
 11. ^Mä googletin tota ko. nettisivua ja löysin keskusteluita niin aika positiivisia kommentteja oli porukka kertonu. Meillä on häihin vielä "pitkä" aika, joten mullei ihan niin kiire tän puvun kans oo, mut aattelin että sit kun sen tilaan ja jos käy niinki kivasti et vielä hieman kiinteydyn niin sittenhän se on pakko kavennuttaa. Kyllä mä luulen et jos on ompelutaitoinen niin osaa kaventaa tommosia mekkoja. Jos päädyt tilaamaan tuolta niin kerrohan toki sit et menikö kaikki niinku pitiki.
 12. Meillä vihkiminen alkaa klo. 14.00 ja tää oli se aika mitä mietittiinki. Ainut et kirkkoa piti vaihtaa ku haluamme kirkko oli jo varattu koko päiväks, mut ei onneks huonompaan tarvi "tyytyä".
 13. Entäs kellään kokemuksia nexteve.com - nimisestä nettisivustosta? Sieltä löytyi niiiin ihana puku!
 14. En löytäny tästä paikasta omaa ketjua joten tässäpä semmonen. Ois kiva kuulla kokemuksia siellä juhlineilta, niin hyviä ku huonojaki. Ja ne jotka aikoo juhlia siellä niin teistäki ois kiva kuulla, minkälaisia koristuksia ootte aatellu yms.
 15. Meillä on kihlat valkokultaa ja samaa tulee olemaan vihkisormuksetki tai sitten hopeaa.. Hmmm.. Tätähän pitää alkaa jo pikku hiljaa miettimään..