NinnuK

Morsian
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä NinnuK

  • Taso
    Untuvikko

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Sipoon Paippisissa on myös Lampetas, joka on edullinen ja todella viihtyisä paikka. Paikka on tunnelmallinen pieni maatila. Vietimme siellä häämme viime viikonloppuna ja kaikki sujui erittäin hyvin! Vieraat kehuivat kovasti sekä ruokaa että paikkaa. Ruoat, kakkukahvit ja yöpala oli 25 €/hlö. Vuokra 100 € klo 24 asti, siitä ylimenevät tunnit 50 €/h. Omat juomat saa tuoda. Vieraita meillä oli 50, ja oli meille juuri sopiva, tanssilattiakin saatiin hyvin mahtumaan. Isommalle joukolle jää kyllä pieneksi.
  2. Minäkin suosittelen tuota Washingmania! Ostin puvun käytettynä, ja se oli sisäpuolelta ihan itseruskettavassa ja tietysti helma likainen. Vaikka tahrat olivat saaneet pinttyä pukuun ilmeisesti ainakin vuoden niin kaikki, lukuunottamatta pientä tahraa helmassa, lähti! Hintaa pesulle ja silitykselle tuli 45 €. Puku oli melkein kuin uusi pesun jälkeen. Ja luulen, ettei tuo pukuni ollut ihan se helpoin pestävä, koska siihen on kirjailtu paljon kukkasia lasihelmillä.
  3. Meillä oli "sisääntulobiisinä" Joe Cockerin You are so beautiful, koska sen mies laittoin soimaan mua kosiessaan <3
  4. Mä en jostain syystä saanut liitettyä ees ton 480x640 kokoista kuvaa... ?
  5. Meillä minä maksoin omani, ja mies omansa..
  6. Minun kihlasormukseni maksoi 169 €(valkokultainen, pari ihan pikkuriikkistä timanttia) ja miehen 149 € (valkokultaa).
  7. Minua kosittiin ilman sormusta ja olin siitä tyytyväinen, kun sain sitten itse valita sormuksen
  8. Tietäiskö joku suositella hyvää ja mukavaa kuvaajaa pääkaupunkiseudulta???
  9. Mä haluaisin kans tollasen boudoir-kuvan antaa huomenlahjaksi, mutta taitaa tässä jo kohta tulla kiire.. Olispa vaan saanut treenattua itteensä timmimpään kuntoon, niinkuin suunnitelma oli.. On vaan tosiaan suunnitelmaks jäänytkin... Mutta ehkä ammattikuvaaja vois silti saada otettua(ja muokattua ) hyviä kuvia....
  10. Kiva, että löytyy muitakin joilla järjestelyt sujuu stressittömästi Alkuun hieman hirvitti, miten ehditään:Me ollaan tässä hääjärjestelyjen aikana myyty vanha kämppä, ostettu uus ja meillä on pieni tyttö. Kaikki on silti sujunut oikein mukavasti ilman stressiä! Tai sitten ollaan unohdettu jotain
  11. Hääpuku minullakin Löysin aivan ihanan puvun käytettynä, niin oli pakko ostaa.
  12. Meillä häät 5.2.2011, kihloihin mentiin 29.5.2009 eli melkein kaks vuotta on kihlapäivästä häiden aikaan
  13. Itse maksetaan pääosin. Mun vanhemmat lupasivat auttaa hankkimalla juomat