Annie78

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Annie78's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Turussa päin jos liikkuu (ja on niillä jotain netissäkin) kannattaa pyörähtää VintagEija's-putiikissa! Myynnissä sekä aitoja vintage-pukuja että tekevät uusia "vanhantyylisiä". Samassa on siis ompelimo, joten kaikki hoituu saman katon alla. Lisäksi löytyy tyyliin sopivia asusteita yms.
  2. Taitaa olla myöhäistä nyt tähän vastata, mutta jos muutkin etsii... Eli Helsingissä kannattaa käydä katsomassa ainakin kaksi paikkaa, jotka on vieläpä hyvin lähekkäin. Kampin vieressä oleva Lorella omaa hyvän valikoiman isojen kokojen alusvaatteita, myös bodyja yms. Lisäksi siinä lähes tien toisella puolella on WEK-Liivipuoti (Wiipurin Erikoiskorsetti), jossa on hyvät valikoimat, tekevät alusvaatteisiin muutos- ja korjausompeluita sekä käsittääkseni valmistavat myös korsetteja mittojen mukaan.
  3. Meilläkin elämä jo vakiintunutta. Häiden aikaan (kesällä 2011) ollaan oltu yhdessä 13 vuotta ja yhteistä taloakin maksettu pois jo melkein 5 vuotta. Molemmilla vakituiset työpaikat. Lapsia ei ole, talossa vilistää kyllä kaksi kissaa ja koira.
  4. Eikö tosiaan löydy ketään, jolla kokemusta paikasta? Jos nyt ei morsiusparina, niin edes vieraana?
  5. Ihan vain pienenä vinkkinä, jos esimerkiksi jenkkiautoa hääautoksi halajaa: Jos tiedät paikkakunnalla olevan jenkkitallin, käy siellä jututtamassa ja kyselemässä. Jos taas et tiedä, kannattaa katsella sillä silmällä esimerkiksi kauppojen parkkipaikoilla ja huoltoasemilla. Kun näkyy jenkkiautoilija, kävelee vaan reippaasti juttusille ja kysyy neuvoa asiassa. Piirit on Suomessa sen verran pienet, että kyllä jokainen tosiharrastaja paikkakuntansa hyvinlaitetut autot tuntee. Tietysti jos haluaa tietyn merkkisen ja mallisen, kannattaa ottaa yhteyttä merkkikerhoihin (joihin ei kuitenkaan lähellekään kaikki harrastajat kuulu). Täältä löytyy melko kattava lista kerhoista. Tietysti voi kysellä myös harrasteautoilijoiden sivustolta.
  6. Piti nostaa tämä aihe uudelleen esiin, jos tähän joku vaikka osaisi nyt vastatakin. Käytiin paikkaa katsomassa ja puitteet vaikuttaisi juuri sopivalta häihimme. Paikka oli muutenkin kaikin puolin viehättävä. Olisi vain kiva kuulla myös juttua ihmisiltä, jotka siellä juhliaan on viettäneet.