Jump to content
Naimisiin.info

My_Dream_Wedding

Morsian
  • Viestit

    179
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by My_Dream_Wedding

  1. Mulla on zazasta hyviä kokemuksia :)

    Rupesin etsiskelemään edullisia pukuja netistä, koska mielestäni halvalla voi saada yhtä näyttävän ja hienon puvun, kuin joku maggie sottero. Erona vain se, että edullisempi on 50% edullisempi, koska siinä ei lue maggie sottero :)

    Noh. Löysin Zazan sivuilta mieluisan puvun ja tilasin sen kaarinan liikkeestä espooseen sovitettavaksi. Toimitus onnistui alle viikossa ja he soittivat, että heti kun haluan, voin tulla sovittamaan ja varasinkin ajan parin päivän päähän.

    Kun menin liikkeeseen kaksi naista ottivat minut vastaan ja toinen tuli auttamaan päälle pukemisessa. Puku istui todella hyvin ja neitokaiset siellä kyselivät tietty olenko miettinyt mitään muuta kuten :huntua, kenkiä, laukkua, koruja, tiaraa yms. näyttivät eri vaihtoehtoja ja kokeiltiin niitä puvun kanssa. Palvelu siis tosiaan pelasi!

    Ihastuin pukuun todella ja se oli juuri sellainen kuin netin kuva kertoikin. Aluksi myöskin epäilin sitä, ettei se kuva vaan olisi kopioitu jostain muualta, mutta kyllä se tosiaan oli täsmälleen samanlainen. Päätin siis ostaa puvun ja hinta 380e... Sillä hinnalla sais niinattaressa ehkä käsipäivää:n mutta 1000 euroa siihen lisää nii sais samanlaisen puvun jollain "NIMELLÄ" varustettuna.

    Puvun sai jättää säilytykseen zazaan niin kauaksi aikaa kun haluan sen hakea ja 2vk varotusajalla tehdään vielä korjauksia jos olen laihtunut liikaa tmv ( olin sovittaessani vielä raskauden jäljiltä niin vähän kyllä nestettä lähteny poies vyötäröstä).

    Mulla ei siis pahaa sanottavaa palvelusta, puvun laadusta tai muustakaan :)

    Ps. Liitteenä kuva puvustani

    Kiva kun löysit mieleisesi puvun tuolta! Kaikille vain halpa hinta ei ole se tärkein tekijä, vaan myös palvelu ja se koko "kokonaisuus". Ja et voi tosissasi väittää, että Sotteron ja Zazan pukujen erona on ainoastaan merkkilappu, tiesithän että zaza käyttää halvimpia mahdollisia materiaaleja, mitä jostain Kiinasta vain löytyy? Ja ompelijat eivät ole välttämättä ammattimaisia, eettisesti palkattuja täysi-ikäisiä ihmisiä, vaan varmasti lapsiakin löytyy heidän hikipajoistaan. Nyt meni paasaukseksi :D! Meinasin itsekin langeta Zazaan, ja lankesinkin, mutta onneksi tulin järkiini ajoissa.

  2. Olenkohan jotenkin erilainen, kun mielestäni taas kukissa ja koristeluissa ei saisi pihistää? Luin tätä ja suurin osa pihistää juuri kukista ja yleisesti koristelusta. Olen ollut monissa häissä ja tuntuu, että ne joissa koristelut ovat olleet todella yksinkertaiset tai ei ollenkaan ovat olleet todella aneemiset. Anteeksi, jos loukkasin jotakuta tällä, mutta meillä ainakin panostetaan tähän. Muuten en suostu edes menemään naimisiin ;)

    Olen samaa mieltä että kukissa pihistäminen voi olla virhekin! Kukaton juhlasali on varsinkin aika no-no häissä, minun mielestäni! Pihistämisellä kukissa en tarkoittanut sitä, että meille tulee jotkut aneemiset viritykset, vaan että säästämme rahallisesti kun otamme ne omasta (vanhempien) puutarhasta. Äitini osaa itse sitoa kimppuja ja asetelmia, jotka näyttävät kuitenkin ammattimaisilta (mutta ovat ilmaisia ;))!

    Mut siis joo -kukat on kyllä musta tärkeä juttu häissä! Monet "kukkien korvikkeet" kuten yksittäiset kynttilät, tekokukat tai vesimalja-koristekivi-viritykset vain korostaa sitä, et "meillä ei ollut varaa/kiinnostusta hankkia kukkia, joten räpellettiinpä tällaiset muka hienot koristelut niiden tilalle" :)

  3. Meidän päivämme oli niin taianomainen etten vielä ole edes toipunut siitä huumasta. Ehkä valtavin tunnekuohu oli kirkossa. Aluksi olimme morsiushuoneessa kaasojen kanssa, psyykkasin itseäni ja katsoin peiliin, ja tunsin kerrankin että wow, näytän kauniilta morsiamelta! Sitten tuli lähtö alttarille, ja kun näin penkkiriveillä odottavat vieraat sekä sulhaseni, meinasin alkaa itkuun. Samalla hymyilin kuin naantalin aurinko ja sydän hakkasi julmetusti! Se oli uskomaton tunne!! Kirkossa mieheni loi minuun välillä rakastavia katseita, ja se tuntui ihanalta.

    Sitten vihkimisen (ja riisinheiton ;)) jälkeen istuimme hääautoon ja ajelimme vähän aikaa BM:n kanssa. Vilkutin eräälle pikkutytölle joka katsoi meihin ja osoitti sormella :) Muistan sen erityisesti. Silloin tunnelma oli todella katossa!

    Sitten juhlapaikalla parhaat muistot liittyvät ihaniin ohjelmanumeroihin, tanssimiseen ja siihen kun tunnelma oli koko ajan lämmin ja niin romanttinen. Ihmiset tanssivat ja juhlivat, meidän päivänämme! Bileet jatkuivat aamuneljään asti jatkopaikassa (eräs yökerho) jossa tanssimme ja juhlimme lisää.

    Se kokonaistunnelma jäi päällimmäisenä mieleen, se ilon ja onnen tunne.. Kun kaikki rakkaat ihmiset olivat läsnä ja saatiin toisemme :)

  4. Me olimme tyytyväisiä myös omaan hääbändiimme. Tanssilattialla oli koko ajan actionia, ja vieraat kehuivat paljon musiikkia!

    Ainoastaan yksi juttu ärsytti: bändi oli luvannut, että juhlapaikalla on taustamusiikkia ennen keikan alkua, vaan ei ollutkaan!!! Lisäksi bändi aloitti soittamaan mielestäni vähän liian myöhään, vaikka yritimme heitä hoputtaa. Tuntui hetken aikaa ettei työnteko oikein maita! Lisäksi bändin solisti veti meidän boolia monta lasillista, ja kuulutti mikrofoniin kun booli loppui!

    Kuulostaa ehkä pahemmalta kuin se oli, mutta hieman jäi v*tuttamaan tämmöinen.

  5. Mä aion hankkiutua turhimmista "hörsöistä" eroon, joko roskiin vaan, tai sitten myydään eteenpäin. Tuli hankittua PALJON kaikkea hääkrääsää!

    Muuten aion säilyttää pieniä yksittäisiä juttuja, kuten 1 pusukellon, hääohjelman, hääsivujen käyntikortin, 1 kpl hääkutsuja, hääpuvun, korut, kengät yms...

    Pienimpiä "romuja" kerään häävalokuvaalbumiin koristeeksi.

  6. Heräsimme mieheni kanssa hääsviitissä, söimme aamiaisen ja lepäilimme hieman ennen kuin jatkoimme juhlimista vanhempieni luona. Siellä oli epämuodollinen hääbrunssi, johon osallistuivat läheiset, kaasot, BM ja jotkut ystävät.

    Herkuteltiin siellä juustoilla, croissanteilla ja jäätelöllä, ja availimme lahjakuoria ;)

    Juoruttiin myös hieman edellisen päivän tapahtumista, vaikka oltiin vielä aika väsyneitä kaikesta.

    Sitten lähdimme siitä häämatkallemme kylpylään rentoutumaan ja herkuttelemaan hieman lisää, ah se oli ihanaa :)

  7. Me haluttiin paljon lapsia hääjuhlaamme, ja heistä on vain positiiviset muistikuvat :D

    Siellä ne taaperot touhottivat ihanissa juhlatamineissaan ympäri salia ja leikkivät keskenään, olivat tosi juhlatunnelmassa eikä taatusti ketään häirinnyt :). Oma tyttärenikin käyttäytyi varsin mallikkaasti eikä saanut mitään känkkäränkkäkohtauksia, vaikka oli niin hurjan pitkä päivä.

    Lapset toivat iloa ja eloa juhlaan :)!

  8. Mulla oli kyllä aikamoinen "masennus". Tai on vieläkin. Kyttään hulluna muitten pukuja ja kuvia juhlasta ja mietin mitä olisin sittenkin halunnut toisin. Todella tyytyväinen olen omiin häihini, mutta ehkä olisin sittenkin voinut laittaa toisenlaisen puvun ja olis voinu valita toinen juhlapaikka, ja jos olis ollut toinen juhlatila, niin olis voinu kutsua enemmän ihmisiä... Sulhasen suhteen en onneks oo tullu toisiin aatoksiin :D

    Ei kannata miettiä jälkeenpäin tuollaisia, teidän hääkuvista näkyy miten ihanat juhlat teillä oli :) Vaikka en ollut paikalla, niin uskallan väittää et teillä oli loistavat häät jo kuvien perusteella :)!

  9. Pelkäsin että hullu hääblues iskee, mutta todellisuudessa hääpäivän (ja sen järjettömän hössötyksen ja huuman) jälkeen olin HELPOTTUNUT ja ONNELLINEN. Stressi loppui, ei ollut enää huolta mistään. Vain ihania muistoja hääpäivästä ja onni siitä että kaikki meni hyvin (hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!).

    Jos vielä jostain syystä häähössötyskärpänen iskee, niin seuraavat häät ovat sitten tyttäreni ;) ja niihin on vielä ainakin 18 vuotta aikaa!

    Ai niin - ja onhan vielä hääalbumin askartelu!

  10. Meillä ei onneksi ollut isompia mokia, vain pieniä yksityiskohtia, jotka kuitenkin harmittaa ;)! (toivon että vieraat EIVÄT huomanneet niitä)

    - Bändillä PITI olla juhlapaikalla vastuuhenkilö koko päivän ennen bändin saapumista, joka hoitaa taustamusiikit. Vaan ei ollut! BM:n piti itse järkätä taustamusat, tämä vatutti ja lujaa.

    - Bändin laulaja joi meidän boolia monta lasillista, ja sitten kuulutti vielä juonnon aikana, että "juomat on loppu". Silloin nolotti monestakin eri syystä..

    - Kävelin alttarille & sieltä pois vähän liian nopeasti kovan jännityksen takia.

    - Booli loppui siis kesken, mutta onneksi moni ei sitä varmaan noteerannut koska kaikki olivat tanssilattialla.

    - Ruokaa ja iltapalaa ei ollut tarpeeksi santsikierrosta varten, hyvä että riitti kaikille.

    - Ohjelma loppui häistämme vähän kesken, vaikka sitä piti olla riittävästi pitkin iltaa. Onneksi tunnelma oli muuten loistava!

    Eläpä huolehi :)

    -Kukaan ei huomannu, et bm kävi laittamassa musiikkia. Tai jos huomas, niin aatteli et kuuluu asiaan :)

    -Okei, se laulajan juonto oli vähän tökerö, mutta onneks ilta oli jo lopuillaan ja kaikki tosiaan tanssimassa :)

    -Yhtään liian nopeesti et kävelly, me varmaan sulhon kanssa muistutettiin pikajuoksijoita pois lähtiessä :D

    -Musta teillä oli ruokaa ihan kauheesti! Ainoostaan iltapalalla ei saatu enää karjalanpiirakoita lisää :) Ja siinä vaiheessa oli vielä muutenkin niin ähky, et ihan hyvä :grin:

    -Mun mielestä ainakin ohjelmaa oli tarpeeksi. Mielummin niin, että on aikaa seurustella kuin että kauheeta vauhtia mennään numerosta toiseen :)

    Hyvät häät oli muutenkin :-X Tuli itelle mieleen, että mitä olisin sittenkin itse tehnyt omissa juhlissa toisin :D

    kiitos :) <3 ! Itse sitä varmaan ajattelee tosi kriittisesti asioita, nyt kun on jo 8 pv kulunut häistä niin alkaa enää positiiviset muistot tulla mieleen (ehkä mä blokkaan nyt kaiken negatiivisen :D Vaikka onneks mitään hirveitä mokia ei tullut)

  11. Meillä ei onneksi ollut isompia mokia, vain pieniä yksityiskohtia, jotka kuitenkin harmittaa ;)! (toivon että vieraat EIVÄT huomanneet niitä)

    - Bändillä PITI olla juhlapaikalla vastuuhenkilö koko päivän ennen bändin saapumista, joka hoitaa taustamusiikit. Vaan ei ollut! BM:n piti itse järkätä taustamusat, tämä vatutti ja lujaa.

    - Bändin laulaja joi meidän boolia monta lasillista, ja sitten kuulutti vielä juonnon aikana, että "juomat on loppu". Silloin nolotti monestakin eri syystä..

    - Kävelin alttarille & sieltä pois vähän liian nopeasti kovan jännityksen takia.

    - Booli loppui siis kesken, mutta onneksi moni ei sitä varmaan noteerannut koska kaikki olivat tanssilattialla.

    - Ruokaa ja iltapalaa ei ollut tarpeeksi santsikierrosta varten, hyvä että riitti kaikille.

    - Ohjelma loppui häistämme vähän kesken, vaikka sitä piti olla riittävästi pitkin iltaa. Onneksi tunnelma oli muuten loistava!

  12. My Dream Wedding: Kerro sitten miltä tuntuu kuurin jälkeen, kannattiko ostaa ja auttoiko yhtään :girl_smile:

    No nyt on 1 kk tuota Yves Rocherin ravintolisää syöty. Sanoisinko etten mitään huomattavaa kasvua tai vahvistumista huomannut kynsissä/hiuksissa, mutta hääpäivänäni kynnet olivat kyllä tavallista pidemmät kuin yleensä. Eivät siis ole nyt katkeilleet niin herkästi, eli ehkä pientä vahvistumista on havaittavissa. Mutta hiusten laatuun en sen huomannut vaikuttavan, koska tukka kasvaa niin hitaasti. Pitäisi varmaan syödä pidempiä aikoja, että alkaa näkyä hiuksissakin.

    Voin suositella tuotetta, mutta ihmeitä ei kannata siis odottaa :)

  13. Minä en itse uskaltaisi tilata pukua sivustolta missä esillä olevien pukujen kuvat on kopioitu jostain muualta, ja nettisivuilla lukee jossain pienellä että puvut eivät ole täysin identtisiä kuvan pukujen kanssa (kaikissa ei edes lue).

    Kaikista varminta on mennä liikkeeseen, joka myy suoraan valmistajalta ja aitoja pukuja. Mulla on Eddy K:n puku, ja olen ehkä turhamainen mutta tuntuu kivalta kun puvussa roikkuu ylelliseltä näyttävä hintalappu valmistajan logoineen, vaikka tosiaan tiedänkin että pukuni ei mikään houte couture olekaan.

    Plus että säästää stressissä aika lailla jos on niin onnekas että löytää puvun suoraan rekistä, ilman että sitä tarvitsee edes korjata.

    Et ole turhamainen, vaan fiksu :D! Muakin kadutti, kun sellainen rahasumma pistettiin tuohon rättifirmaan. Onneksi sain lopuksi myös laatumekon!

  14. Mutta eikö nämä asiat nyt kuitenkin hoideta yleensä ihan virallisia teitä eikä kenenkään kotiovelle mennä "ahdistelemaan" vaikka minkälaisia huijareita tahi rikollisia olisivatkin? Enpä olettanutkaan että kukaan sinne nyt ihan nyrkit pystyssä lähtisi, mutta sinällään ihan viatonkin tiedusteluretki kauppiaan kotiovelle tuntuu mielestäni asiattomalta.

    "Eli naisella on teidän rahat, eikä niitä näytä kaikille palauttavan. Henkilökohtaisella vierailulla luulisi olevan enemmän vaikutusta."

    Todennäköisesti tämä henkilö on talousvaikeuksissa ja rahat on jo käytetty ties mihin, joten tuskinpa se ovelle kolkuttelu ja rahan tivaaminen mitään tulosta tuottaa. Se tässä ihmetyttää että miten tuo putiikki vieläkin on ainakin näennäisesti pystyssä ja verkkosivujakin juuri päivitetty. Itse en ole tuolta mitään tilannut, mutta mielenkiinnolla kuitenkin seurannut tätä asiaa ja todellakin toivoisin viranomaisten taholta toimia ala-arvoisen liiketoiminnan pysäyttämiseksi.

    Omien rahojensa takaisin vaatiminen suullisesti huijariyrittäjältä, joka systemaattisesti on vedättänyt satoja (tai tuhansia) kuluttajia vuosikausia, on "asiatonta"? Niin, no.. :D

  15. Meillä budjetti on 5000-6000 € (tarkemmin en ole enää jaksanut laskea :D)!

    Panostamme (mm.):

    - Pitopalveluun & hyvään juhlapaikkaan

    - Elävään musiikkiin (hyvä bändi)

    - Kutsuihin (teetetty omanlaiset)

    - Somistukseen, koristeluihin, viihtyvyyteen

    Pihistämme:

    - Kukissa (käytämme itse kasvatettuja)

    - Hääauton vuokrassa (lainaamme isän autoa)

    - Sormuksen hinnassa (ulkomailta sai halvalla)

×
×
  • Create New...