My_Dream_Wedding

Morsian
 • Content count

  179
 • Joined

 • Last visited

About My_Dream_Wedding

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Kiva kun löysit mieleisesi puvun tuolta! Kaikille vain halpa hinta ei ole se tärkein tekijä, vaan myös palvelu ja se koko "kokonaisuus". Ja et voi tosissasi väittää, että Sotteron ja Zazan pukujen erona on ainoastaan merkkilappu, tiesithän että zaza käyttää halvimpia mahdollisia materiaaleja, mitä jostain Kiinasta vain löytyy? Ja ompelijat eivät ole välttämättä ammattimaisia, eettisesti palkattuja täysi-ikäisiä ihmisiä, vaan varmasti lapsiakin löytyy heidän hikipajoistaan. Nyt meni paasaukseksi ! Meinasin itsekin langeta Zazaan, ja lankesinkin, mutta onneksi tulin järkiini ajoissa.
 2. Olen samaa mieltä että kukissa pihistäminen voi olla virhekin! Kukaton juhlasali on varsinkin aika no-no häissä, minun mielestäni! Pihistämisellä kukissa en tarkoittanut sitä, että meille tulee jotkut aneemiset viritykset, vaan että säästämme rahallisesti kun otamme ne omasta (vanhempien) puutarhasta. Äitini osaa itse sitoa kimppuja ja asetelmia, jotka näyttävät kuitenkin ammattimaisilta (mutta ovat ilmaisia )! Mut siis joo -kukat on kyllä musta tärkeä juttu häissä! Monet "kukkien korvikkeet" kuten yksittäiset kynttilät, tekokukat tai vesimalja-koristekivi-viritykset vain korostaa sitä, et "meillä ei ollut varaa/kiinnostusta hankkia kukkia, joten räpellettiinpä tällaiset muka hienot koristelut niiden tilalle"
 3. Meidän päivämme oli niin taianomainen etten vielä ole edes toipunut siitä huumasta. Ehkä valtavin tunnekuohu oli kirkossa. Aluksi olimme morsiushuoneessa kaasojen kanssa, psyykkasin itseäni ja katsoin peiliin, ja tunsin kerrankin että wow, näytän kauniilta morsiamelta! Sitten tuli lähtö alttarille, ja kun näin penkkiriveillä odottavat vieraat sekä sulhaseni, meinasin alkaa itkuun. Samalla hymyilin kuin naantalin aurinko ja sydän hakkasi julmetusti! Se oli uskomaton tunne!! Kirkossa mieheni loi minuun välillä rakastavia katseita, ja se tuntui ihanalta. Sitten vihkimisen (ja riisinheiton ) jälkeen istuimme hääautoon ja ajelimme vähän aikaa BM:n kanssa. Vilkutin eräälle pikkutytölle joka katsoi meihin ja osoitti sormella Muistan sen erityisesti. Silloin tunnelma oli todella katossa! Sitten juhlapaikalla parhaat muistot liittyvät ihaniin ohjelmanumeroihin, tanssimiseen ja siihen kun tunnelma oli koko ajan lämmin ja niin romanttinen. Ihmiset tanssivat ja juhlivat, meidän päivänämme! Bileet jatkuivat aamuneljään asti jatkopaikassa (eräs yökerho) jossa tanssimme ja juhlimme lisää. Se kokonaistunnelma jäi päällimmäisenä mieleen, se ilon ja onnen tunne.. Kun kaikki rakkaat ihmiset olivat läsnä ja saatiin toisemme
 4. Me olimme tyytyväisiä myös omaan hääbändiimme. Tanssilattialla oli koko ajan actionia, ja vieraat kehuivat paljon musiikkia! Ainoastaan yksi juttu ärsytti: bändi oli luvannut, että juhlapaikalla on taustamusiikkia ennen keikan alkua, vaan ei ollutkaan!!! Lisäksi bändi aloitti soittamaan mielestäni vähän liian myöhään, vaikka yritimme heitä hoputtaa. Tuntui hetken aikaa ettei työnteko oikein maita! Lisäksi bändin solisti veti meidän boolia monta lasillista, ja kuulutti mikrofoniin kun booli loppui! Kuulostaa ehkä pahemmalta kuin se oli, mutta hieman jäi v*tuttamaan tämmöinen.
 5. Mulla oli niin upea fiilis hääpäivänä, että en kiinnittänyt oikeastaan huomiota mihinkään negatiiviseen. Tai no okei, tunnustetaan... alkuillasta stressasin hieman ohjelman kulkua, mutta se unohtui sitten nopeasti, kun kaikki alkoi rullata. Sitten keskityin vain hyvään oloon
 6. Mulla oli aika jumalaton laahus, kirkossa pidin sitä auki, sekä hääpaikalla vähän aikaa (koska se oli NIIIIN ihana!). Sitten häätanssin kohdalla kiinnitin sen (loppuillaksi) ylös nappiin. Ehdin siis jonkin aikaa fiilistellä sen kanssa!
 7. Mä aion hankkiutua turhimmista "hörsöistä" eroon, joko roskiin vaan, tai sitten myydään eteenpäin. Tuli hankittua PALJON kaikkea hääkrääsää! Muuten aion säilyttää pieniä yksittäisiä juttuja, kuten 1 pusukellon, hääohjelman, hääsivujen käyntikortin, 1 kpl hääkutsuja, hääpuvun, korut, kengät yms... Pienimpiä "romuja" kerään häävalokuvaalbumiin koristeeksi.
 8. Ei ollut haikeaa, vaan oikeastaan jännittävää! Mulla on nyt uus nimi, ja tosi kivan kuuloinen Olen alkanut pitää siitä!!!
 9. Yhdessä kolmisen vuotta, naimisissa pari viikkoa
 10. Mulla ei ollut tarkkoja odotuksia päivältä, vain pelonsekainen toive, että kaikki osuu nappiin! Ja niinhän se osuikin! Päivämme oli niin onnellinen ja upea, että ihan kyyneleet tulee silmiin kun muistelen kaikkia ihania hetkiä sinä päivänä
 11. Heräsimme mieheni kanssa hääsviitissä, söimme aamiaisen ja lepäilimme hieman ennen kuin jatkoimme juhlimista vanhempieni luona. Siellä oli epämuodollinen hääbrunssi, johon osallistuivat läheiset, kaasot, BM ja jotkut ystävät. Herkuteltiin siellä juustoilla, croissanteilla ja jäätelöllä, ja availimme lahjakuoria Juoruttiin myös hieman edellisen päivän tapahtumista, vaikka oltiin vielä aika väsyneitä kaikesta. Sitten lähdimme siitä häämatkallemme kylpylään rentoutumaan ja herkuttelemaan hieman lisää, ah se oli ihanaa
 12. Me haluttiin paljon lapsia hääjuhlaamme, ja heistä on vain positiiviset muistikuvat Siellä ne taaperot touhottivat ihanissa juhlatamineissaan ympäri salia ja leikkivät keskenään, olivat tosi juhlatunnelmassa eikä taatusti ketään häirinnyt . Oma tyttärenikin käyttäytyi varsin mallikkaasti eikä saanut mitään känkkäränkkäkohtauksia, vaikka oli niin hurjan pitkä päivä. Lapset toivat iloa ja eloa juhlaan !
 13. Tää lahja oli kyllä aikamoinen! Ja tuo hyvästelemättä lähteminen on kyllä noloa. Meillä onneksi kaikki vieraat meidät hyvästeli, paitsi tää YKSI (u know who!) lähti yökerhosta (jatkoilta) sanomatta mitään.
 14. Ei kannata miettiä jälkeenpäin tuollaisia, teidän hääkuvista näkyy miten ihanat juhlat teillä oli Vaikka en ollut paikalla, niin uskallan väittää et teillä oli loistavat häät jo kuvien perusteella !
 15. Pelkäsin että hullu hääblues iskee, mutta todellisuudessa hääpäivän (ja sen järjettömän hössötyksen ja huuman) jälkeen olin HELPOTTUNUT ja ONNELLINEN. Stressi loppui, ei ollut enää huolta mistään. Vain ihania muistoja hääpäivästä ja onni siitä että kaikki meni hyvin (hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!). Jos vielä jostain syystä häähössötyskärpänen iskee, niin seuraavat häät ovat sitten tyttäreni ja niihin on vielä ainakin 18 vuotta aikaa! Ai niin - ja onhan vielä hääalbumin askartelu!