My_Dream_Wedding

Morsian
 • Content count

  179
 • Joined

 • Last visited

About My_Dream_Wedding

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Kiva kun löysit mieleisesi puvun tuolta! Kaikille vain halpa hinta ei ole se tärkein tekijä, vaan myös palvelu ja se koko "kokonaisuus". Ja et voi tosissasi väittää, että Sotteron ja Zazan pukujen erona on ainoastaan merkkilappu, tiesithän että zaza käyttää halvimpia mahdollisia materiaaleja, mitä jostain Kiinasta vain löytyy? Ja ompelijat eivät ole välttämättä ammattimaisia, eettisesti palkattuja täysi-ikäisiä ihmisiä, vaan varmasti lapsiakin löytyy heidän hikipajoistaan. Nyt meni paasaukseksi ! Meinasin itsekin langeta Zazaan, ja lankesinkin, mutta onneksi tulin järkiini ajoissa.
 2. Olen samaa mieltä että kukissa pihistäminen voi olla virhekin! Kukaton juhlasali on varsinkin aika no-no häissä, minun mielestäni! Pihistämisellä kukissa en tarkoittanut sitä, että meille tulee jotkut aneemiset viritykset, vaan että säästämme rahallisesti kun otamme ne omasta (vanhempien) puutarhasta. Äitini osaa itse sitoa kimppuja ja asetelmia, jotka näyttävät kuitenkin ammattimaisilta (mutta ovat ilmaisia )! Mut siis joo -kukat on kyllä musta tärkeä juttu häissä! Monet "kukkien korvikkeet" kuten yksittäiset kynttilät, tekokukat tai vesimalja-koristekivi-viritykset vain korostaa sitä, et "meillä ei ollut varaa/kiinnostusta hankkia kukkia, joten räpellettiinpä tällaiset muka hienot koristelut niiden tilalle"
 3. Meidän päivämme oli niin taianomainen etten vielä ole edes toipunut siitä huumasta. Ehkä valtavin tunnekuohu oli kirkossa. Aluksi olimme morsiushuoneessa kaasojen kanssa, psyykkasin itseäni ja katsoin peiliin, ja tunsin kerrankin että wow, näytän kauniilta morsiamelta! Sitten tuli lähtö alttarille, ja kun näin penkkiriveillä odottavat vieraat sekä sulhaseni, meinasin alkaa itkuun. Samalla hymyilin kuin naantalin aurinko ja sydän hakkasi julmetusti! Se oli uskomaton tunne!! Kirkossa mieheni loi minuun välillä rakastavia katseita, ja se tuntui ihanalta. Sitten vihkimisen (ja riisinheiton ) jälkeen istuimme hääautoon ja ajelimme vähän aikaa BM:n kanssa. Vilkutin eräälle pikkutytölle joka katsoi meihin ja osoitti sormella Muistan sen erityisesti. Silloin tunnelma oli todella katossa! Sitten juhlapaikalla parhaat muistot liittyvät ihaniin ohjelmanumeroihin, tanssimiseen ja siihen kun tunnelma oli koko ajan lämmin ja niin romanttinen. Ihmiset tanssivat ja juhlivat, meidän päivänämme! Bileet jatkuivat aamuneljään asti jatkopaikassa (eräs yökerho) jossa tanssimme ja juhlimme lisää. Se kokonaistunnelma jäi päällimmäisenä mieleen, se ilon ja onnen tunne.. Kun kaikki rakkaat ihmiset olivat läsnä ja saatiin toisemme
 4. Me olimme tyytyväisiä myös omaan hääbändiimme. Tanssilattialla oli koko ajan actionia, ja vieraat kehuivat paljon musiikkia! Ainoastaan yksi juttu ärsytti: bändi oli luvannut, että juhlapaikalla on taustamusiikkia ennen keikan alkua, vaan ei ollutkaan!!! Lisäksi bändi aloitti soittamaan mielestäni vähän liian myöhään, vaikka yritimme heitä hoputtaa. Tuntui hetken aikaa ettei työnteko oikein maita! Lisäksi bändin solisti veti meidän boolia monta lasillista, ja kuulutti mikrofoniin kun booli loppui! Kuulostaa ehkä pahemmalta kuin se oli, mutta hieman jäi v*tuttamaan tämmöinen.
 5. Mulla oli aika jumalaton laahus, kirkossa pidin sitä auki, sekä hääpaikalla vähän aikaa (koska se oli NIIIIN ihana!). Sitten häätanssin kohdalla kiinnitin sen (loppuillaksi) ylös nappiin. Ehdin siis jonkin aikaa fiilistellä sen kanssa!
 6. Mä aion hankkiutua turhimmista "hörsöistä" eroon, joko roskiin vaan, tai sitten myydään eteenpäin. Tuli hankittua PALJON kaikkea hääkrääsää! Muuten aion säilyttää pieniä yksittäisiä juttuja, kuten 1 pusukellon, hääohjelman, hääsivujen käyntikortin, 1 kpl hääkutsuja, hääpuvun, korut, kengät yms... Pienimpiä "romuja" kerään häävalokuvaalbumiin koristeeksi.
 7. Ei ollut haikeaa, vaan oikeastaan jännittävää! Mulla on nyt uus nimi, ja tosi kivan kuuloinen Olen alkanut pitää siitä!!!
 8. Yhdessä kolmisen vuotta, naimisissa pari viikkoa
 9. Heräsimme mieheni kanssa hääsviitissä, söimme aamiaisen ja lepäilimme hieman ennen kuin jatkoimme juhlimista vanhempieni luona. Siellä oli epämuodollinen hääbrunssi, johon osallistuivat läheiset, kaasot, BM ja jotkut ystävät. Herkuteltiin siellä juustoilla, croissanteilla ja jäätelöllä, ja availimme lahjakuoria Juoruttiin myös hieman edellisen päivän tapahtumista, vaikka oltiin vielä aika väsyneitä kaikesta. Sitten lähdimme siitä häämatkallemme kylpylään rentoutumaan ja herkuttelemaan hieman lisää, ah se oli ihanaa
 10. Me haluttiin paljon lapsia hääjuhlaamme, ja heistä on vain positiiviset muistikuvat Siellä ne taaperot touhottivat ihanissa juhlatamineissaan ympäri salia ja leikkivät keskenään, olivat tosi juhlatunnelmassa eikä taatusti ketään häirinnyt . Oma tyttärenikin käyttäytyi varsin mallikkaasti eikä saanut mitään känkkäränkkäkohtauksia, vaikka oli niin hurjan pitkä päivä. Lapset toivat iloa ja eloa juhlaan !
 11. Ei kannata miettiä jälkeenpäin tuollaisia, teidän hääkuvista näkyy miten ihanat juhlat teillä oli Vaikka en ollut paikalla, niin uskallan väittää et teillä oli loistavat häät jo kuvien perusteella !
 12. Pelkäsin että hullu hääblues iskee, mutta todellisuudessa hääpäivän (ja sen järjettömän hössötyksen ja huuman) jälkeen olin HELPOTTUNUT ja ONNELLINEN. Stressi loppui, ei ollut enää huolta mistään. Vain ihania muistoja hääpäivästä ja onni siitä että kaikki meni hyvin (hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!). Jos vielä jostain syystä häähössötyskärpänen iskee, niin seuraavat häät ovat sitten tyttäreni ja niihin on vielä ainakin 18 vuotta aikaa! Ai niin - ja onhan vielä hääalbumin askartelu!
 13. Eläpä huolehi -Kukaan ei huomannu, et bm kävi laittamassa musiikkia. Tai jos huomas, niin aatteli et kuuluu asiaan -Okei, se laulajan juonto oli vähän tökerö, mutta onneks ilta oli jo lopuillaan ja kaikki tosiaan tanssimassa -Yhtään liian nopeesti et kävelly, me varmaan sulhon kanssa muistutettiin pikajuoksijoita pois lähtiessä -Musta teillä oli ruokaa ihan kauheesti! Ainoostaan iltapalalla ei saatu enää karjalanpiirakoita lisää Ja siinä vaiheessa oli vielä muutenkin niin ähky, et ihan hyvä -Mun mielestä ainakin ohjelmaa oli tarpeeksi. Mielummin niin, että on aikaa seurustella kuin että kauheeta vauhtia mennään numerosta toiseen Hyvät häät oli muutenkin Tuli itelle mieleen, että mitä olisin sittenkin itse tehnyt omissa juhlissa toisin kiitos <3 ! Itse sitä varmaan ajattelee tosi kriittisesti asioita, nyt kun on jo 8 pv kulunut häistä niin alkaa enää positiiviset muistot tulla mieleen (ehkä mä blokkaan nyt kaiken negatiivisen Vaikka onneks mitään hirveitä mokia ei tullut)
 14. Sain erittäin avokätisen lahjakortin Sokokselle (olin vähän sitä toivonutkin, shop-a-holic kun olen!) Ai niin, ja mieheni sai puolestaan huomenlahjakuvauksista kootun valokuvakirjan.
 15. Meinasin ensin itkeä, mutta päädyinkin hymyilemään kuin naantalin aurinko