MissMe

Naikkari
 • Content count

  3823
 • Joined

 • Last visited

About MissMe

 • Rank
  Konkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

9641 profile views
 1. Wedding Garage toimii nykyään Kauppakatu 2 osoitteessa ja myy käytettyjä, käyttämättömäksi jääneitä, outlet-hääpukuja ja myös jonkin verran uusia pukuja. Liike on erikoistunut kehopositiiviseen palveluun, ekologisuuteen ja taloudellisuuteen. Heillä on oma kultaseppä joka tekee kierrätyskullasta sormuksia. www.weddinggarage.fi
 2. Sinitiainen Sain lopulta pienet polttarit ja hauskaa oli. Ystäväni eivät tosin niitä järjestäneet, mutta jotain sain kuitenkin.
 3. Saako olla pettynyt polttareihin kun niitä ei ole ollenkaan? Tuntuu kurjalta että kukaan ystävistä tai kavereista ei tee mitään. En ole edes polttareiden arvoinen
 4. Kutsukortit tehty, nyt tarvii enää hakea postimerkit ja laittaa ne postiin. Hirveä homma oli niitä vääntää: ensin piti tehdä A4 kolmitaitteisena ja taittaa se siististi (eikä mies muuten taittanut sitä siististi, mutta kaikkeen eijjjaksa puuttua...) ja tehdä embossaukset kortin kansiosaan. Sitten piti paperinarusta ja pitsinauhasta tehdä koriste kortin päälle ja siitä paperinauhasta väkertää lehdet narun päihin. Joo. Valmiit on.
 5. Ai mitä tarjotaan? Ei mitään hajua Ei olla vieläkään saatu kutsukortteja liikenteeseen, ruokia ei ole suunniteltu, dj, pappi ja kanttori on tapaamatta, pitopalvelu on mutta ruoista ei ole tosiaan hajuakaan. Vieraiden lahjat on tekemättä, kouluhommat on rästissä ja ja ja ja.. ihan kohta pitäisi palata töihin vanhempainvapaalta/opintovapaalta joten eipähän tässä kiire ole. Ehei, tuskainen kiire on. En kestä... ja peilikuva, se pahenee päivittäin stressistä...
 6. Mä en osaa päättää kumman mekoistani laitan päälle! Ihan outoa kun alan tulla katumapäälle molempien kanssa. Päätin nyt että pyydän pari kaveria kylään, katsotaan molempien hyvät puolet ja mitä tarvitsee muuttaa jos tarvitsee, ja sitten teen päätöksen kumpi parannellaan täydelliseksi. Hankalaa!
 7. @johannanna Kaunis idea tuo hääkimppu. Tuosta tulikin mieleeni että pitäisi itse käydä suunnittelemaan kyseistä asiaa.. jotenkin tuntuu tuo työlista aika pitkältä, on niin paljon juttuja joita pitäisi tehdä.
 8. Mä näin ensimmäisen hääpainajaiseni. Mulla oli suurinpiirtein kolme tissiä huonosti istuvan mekon takia, pinkkiä poskipunaa ohimoilla ja tukka huonosti. Oh dear...
 9. Tuohon voi sanoa vaikka niin että kaikki jotka antavat kuvausluvan ja luvan laittaa kuvat nettiin, pitää laittaa jokin koriste vaatteeseen, kuten kukka tms. (joita on tarjolla). Siitä kaikki tietävät kenen kuvia voi laittaa esille.
 10. Jyväskylässä näyttää aukeavan Wedding Garage - niminen hääpukuliike ihan lähipäivinä.
 11. Lähetin save the date - kortit tuosta syystä joulukorttien mukana, mutta varsinaiset kutsut laitamme huhti-toukokuussa, kun häät ovat heinäkuussa.
 12. Ihan yleisestikkin kun ihmisillä on vaatteita/mekkoja mitkä ei todellakaan oo istuvia mutta niitä pidetään.. Enkä nyt arvostele niitä ketkä valintojaan tekee mut se on just yks syy miks en halua olkaimetonta mekkoa kun en halua olla sitä nykimässä ylöspäin ja pelätä että se putoaa ja vilauttaa siinä samalla. Oon mukavuudenhalunen No näinhän se on, moni ei osaa esimerkiksi valita oikeita alusvaatteita joista kaikki on kiinni / tiedä omia mittasuhteitaan / käytä oikeankokoisia vaatteita. Esim. pitkillä naisilla on monesti se ongelma, että mekon lantio-osa asettuu jonnekin kylkiluiden korkeudelle, sillä tätä mittaa ei huomioida vaikkapa juuri tuolla Light in the boxissa. Mutta tosi hienoahan se on jos sieltä saa onnistuneen asun! En kritisoi lainkaan, on vaan itselle ja useammalle kaverille käynyt tosi huonosti.
 13. Olen katsonut monta kertaa niitä kuvia joita ihmiset on Light in the boxissa laittaneet omista vaatteistaan. Surullisinta on silloin kun ihminen on tykännyt asustaan ihan älyttömästi mutta kuvasta näkee ettei vaate istu ja on kamala.
 14. Kannattaa muistaa että palautusoikeutta tuskin on!
 15. Tilasin Light in the boxin kautta hunnun joka oli muovinen ja kieroon leikattu, eikä kuvansa näköinen. Lisäksi se jäi tulliin, ja meni roskiin koska siitä ei ollut mitään hyötyä.