Jump to content
Naimisiin.info

MissMe

Naikkari
  • Viestit

    3823
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän MissMe kaikki viestit

  1. Wedding Garage toimii nykyään Kauppakatu 2 osoitteessa ja myy käytettyjä, käyttämättömäksi jääneitä, outlet-hääpukuja ja myös jonkin verran uusia pukuja. Liike on erikoistunut kehopositiiviseen palveluun, ekologisuuteen ja taloudellisuuteen. Heillä on oma kultaseppä joka tekee kierrätyskullasta sormuksia. www.weddinggarage.fi
  2. Sinitiainen Sain lopulta pienet polttarit ja hauskaa oli. Ystäväni eivät tosin niitä järjestäneet, mutta jotain sain kuitenkin.
  3. Saako olla pettynyt polttareihin kun niitä ei ole ollenkaan? Tuntuu kurjalta että kukaan ystävistä tai kavereista ei tee mitään. En ole edes polttareiden arvoinen
  4. MissMe

    Häät 2016

    Kutsukortit tehty, nyt tarvii enää hakea postimerkit ja laittaa ne postiin. Hirveä homma oli niitä vääntää: ensin piti tehdä A4 kolmitaitteisena ja taittaa se siististi (eikä mies muuten taittanut sitä siististi, mutta kaikkeen eijjjaksa puuttua...) ja tehdä embossaukset kortin kansiosaan. Sitten piti paperinarusta ja pitsinauhasta tehdä koriste kortin päälle ja siitä paperinauhasta väkertää lehdet narun päihin. Joo. Valmiit on.
  5. MissMe

    Häät 2016

    Ai mitä tarjotaan? Ei mitään hajua Ei olla vieläkään saatu kutsukortteja liikenteeseen, ruokia ei ole suunniteltu, dj, pappi ja kanttori on tapaamatta, pitopalvelu on mutta ruoista ei ole tosiaan hajuakaan. Vieraiden lahjat on tekemättä, kouluhommat on rästissä ja ja ja ja.. ihan kohta pitäisi palata töihin vanhempainvapaalta/opintovapaalta joten eipähän tässä kiire ole. Ehei, tuskainen kiire on. En kestä... ja peilikuva, se pahenee päivittäin stressistä...
  6. MissMe

    Häät 2016

    Mä en osaa päättää kumman mekoistani laitan päälle! Ihan outoa kun alan tulla katumapäälle molempien kanssa. Päätin nyt että pyydän pari kaveria kylään, katsotaan molempien hyvät puolet ja mitä tarvitsee muuttaa jos tarvitsee, ja sitten teen päätöksen kumpi parannellaan täydelliseksi. Hankalaa!
  7. MissMe

    Häät 2016

    @johannanna Kaunis idea tuo hääkimppu. Tuosta tulikin mieleeni että pitäisi itse käydä suunnittelemaan kyseistä asiaa.. jotenkin tuntuu tuo työlista aika pitkältä, on niin paljon juttuja joita pitäisi tehdä.
  8. MissMe

    Häät 2016

    Mä näin ensimmäisen hääpainajaiseni. Mulla oli suurinpiirtein kolme tissiä huonosti istuvan mekon takia, pinkkiä poskipunaa ohimoilla ja tukka huonosti. Oh dear...
  9. MissMe

    Häät 2016

    Tuohon voi sanoa vaikka niin että kaikki jotka antavat kuvausluvan ja luvan laittaa kuvat nettiin, pitää laittaa jokin koriste vaatteeseen, kuten kukka tms. (joita on tarjolla). Siitä kaikki tietävät kenen kuvia voi laittaa esille.
  10. MissMe

    Häät 2016

    Lähetin save the date - kortit tuosta syystä joulukorttien mukana, mutta varsinaiset kutsut laitamme huhti-toukokuussa, kun häät ovat heinäkuussa.
  11. MissMe

    Häät 2016

    Ihan yleisestikkin kun ihmisillä on vaatteita/mekkoja mitkä ei todellakaan oo istuvia mutta niitä pidetään.. Enkä nyt arvostele niitä ketkä valintojaan tekee mut se on just yks syy miks en halua olkaimetonta mekkoa kun en halua olla sitä nykimässä ylöspäin ja pelätä että se putoaa ja vilauttaa siinä samalla. Oon mukavuudenhalunen No näinhän se on, moni ei osaa esimerkiksi valita oikeita alusvaatteita joista kaikki on kiinni / tiedä omia mittasuhteitaan / käytä oikeankokoisia vaatteita. Esim. pitkillä naisilla on monesti se ongelma, että mekon lantio-osa asettuu jonnekin kylkiluiden korkeudelle, sillä tätä mittaa ei huomioida vaikkapa juuri tuolla Light in the boxissa. Mutta tosi hienoahan se on jos sieltä saa onnistuneen asun! En kritisoi lainkaan, on vaan itselle ja useammalle kaverille käynyt tosi huonosti.
  12. MissMe

    Häät 2016

    Olen katsonut monta kertaa niitä kuvia joita ihmiset on Light in the boxissa laittaneet omista vaatteistaan. Surullisinta on silloin kun ihminen on tykännyt asustaan ihan älyttömästi mutta kuvasta näkee ettei vaate istu ja on kamala.
  13. MissMe

    Häät 2016

    Kannattaa muistaa että palautusoikeutta tuskin on!
  14. MissMe

    Häät 2016

    Tilasin Light in the boxin kautta hunnun joka oli muovinen ja kieroon leikattu, eikä kuvansa näköinen. Lisäksi se jäi tulliin, ja meni roskiin koska siitä ei ollut mitään hyötyä.
  15. MissMe

    Häät 2016

    Mulla on yhdet pieneksi jääneet 39 kokoiset punaiset platform-piikkarit joiden ostohinta oli 179€ ja olen käyttänyt niitä kerran omilla kolmekymppisillä. Kun tulin raskaaksi, kengännumero kasvoi 2 kokoa. Voisin myydä jos on ottajia, mutta ihan ilmaiseksi en anna.
  16. MissMe

    Häät 2016

    Tervetuloa joukkoon, täällä on mukava olla Mitä toivot omilta häiltäsi meer?
  17. MissMe

    Häät 2016

    Riippuu varmasti ihan siitä miten asian sopii. Yleensä maksut pitää hoitaa viimeistään liikkeestä poistuttaesta mutta voihan ne kai etukäteenkin hoitaa. Itse saan meikin ja kampauksen häälahjaksi alan ammattilaiselta niin pääsen miettimästä tätä asiaa ja saan säästöä.
  18. MissMe

    Häät 2016

    Itse kirkkoa varatessa kerroin toivomuksen papista ja sitten Lidlissä pappiin törmätessäni sanoin että laitahan kalenteriin, ollaan bookattu sut
  19. MissMe

    Häät 2016

    En luota kovin paljon noihin nettikauppoihin, varsinkaan ulkomaisiin. Palautukset eivät useimmiten onnistu ilman ongelmia.
  20. MissMe

    Häät 2016

    Hotellihuone kannattaa kyllä varata ajoissa. Varasin oman sviitin viime kesänä, ja niitä oli jo tiedusteltu mutta varaus oli tekemättä. Ja lisäksi ennakkovarasimme 5 huonetta pitkän matkan vieraille - hyvästä hotellista siis. Vieraiden pitää vahvistaa varauksensa huhtikuuhun mennessä.
  21. MissMe

    Häät 2016

    Kivaa kun on näin paljon juttua tässä ketjussa Meillä on häiden valmistelu edennyt, lähetimme save the date - kortit joulukorttien mukana vieraille.
  22. MissMe

    Häät 2016

    Mä työstän paikkakoristeita vielä päässäni, mutta maksoin juuri miehelle yllätyksenä häämatkan, annan sen kai joululahjaksi. Palatsimainen hotelli Roomasta, nam!
  23. Some nostaa kyllä kovasti paineita. Onko sinulla ystävää jonka kanssa voisitte jonain iltana sovittaa pukua ja kokeilla onko parempi pitää hiukset auki/kiinni/huntua jne? Uskon että olet varmasti kaunis kun tunnet olosi hyväksi, toisin sanoen luotat itseesi ja onnellisuuteesi. Kaikkein kauneimpia ovat ne ihmiset jotka säteilevät onnea
  24. MissMe

    Tietokilpailu / häävisa

    Olipas kiva lukea tätä ketjua kun omia häitä suunnittelee. Hyviä ajatuksia häävisailuista. Itselle tulee mieleen Bridget Jonesin lakimiespäivälliset joissa kisailu oli tyylikäs tapa nolata itsensä helposti Onko mitään uusia ideoita?
×
×
  • Create New...