SuzieQ

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä SuzieQ

  • Taso
    Untuvikko

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Punttisilmä Kuuslahdessa mainostaa, että heille mahtuu 150 henkeä kerralla juhlimaan http://www.pohjois-s...fault.asp?toc=6. Paikan päälle saa viedä omat juomat ja pitopalvelun voi halutessaan ottaa esim. täältä: http://www.leilanpannujapata.fi/. Heilä on myös majoitusmahdollisuus kohtuulliseen hintaan ja saunan vuokrauskin onnistuu! Myös siivous on mahdollista tilata paikan päälle, jottei bestmanin ja kaason tarvitse aloittaa juhlien jälkeisenä aamuna ensimmäisenä siivoamaan. Petri Käsittääkseni Punttisilimään mahtuva vierasmäärä on laskettu niin, että pöytätilaa on 120 ihmiselle ja loput on laskettu istumaan tilan seinustoilla oleville pitkille penkeille (siis ilman pöytiä)..
  2. Tänään tehtiin ensimmäinen ostos häitä varten. Kodin ykkösestä löytyi täydellinen, kannellinen lasimalja karkkibuffettia varten!
  3. Meidän vihkiminen tapahtuu ulkona ja meidän kummankin toiveena olisi saada saapumiseen Pachelbel´s canon yhdellä tai useammalla viululla soitettuna. Tämän kuunteleminen saa niiiin herkistymään. Poistumismusiikkia ei olla vielä mietitty ja varsinaista valssia meille ei varmaan tule.
  4. Me käytiin katsomassa Punttisilimää muutama viikko sitten. Ihastuttiin paikkaan ja vastasi juuri meidän tarpeita, joten varattiinkin se sitten jo kesälle 2013. Ensi kesäksi paikka on joka viikonlopulle varattu, joten suosittu paikka on kyseessä. Pöytätilaa paikassa on muistaakseni 120 ihmiselle. Pöydät oli aseteltu niin, että ne oli kahden pöydän riveissä salin kahdella reunalla, yhteen pöytään mahtuu neljä ihmistä. Kannattaa käydä katsomassa paikkaa jos kiinnostaa, esittelijän kanssa saa hyvin sovittua ajan.