vaimoke2011

Morsian
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

About vaimoke2011

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Lapsille annettiin miehen sukunimi, joten myös minun oli järkevää ottaa se. Miehelle suvun jatkaminen on tärkeää eikä olisi varmasti tullut kuuloonkaan ottaa minun nimeäni... En edes asiaa ole pohtinut, oli itsestäänselvyys.
 2. Mulla kävi mielessä idea, että tekis sellasen feikkikakun hääkakun malliin ja sitä kantava tarjoilija kompastuisi ja kakku lentäisi... No tämä nyt ei varmaan meillä toteudu ja menee ehkä kategoriaan "hyvän maun rajoilla", mutta meilläkin kakkua ei leikellä kakkulapiolla vaan: Miehekkeeni on maalari ja tämä oli lähin mitä kaupasta löydettiin hänen käyttämistään työkaluista millä pystyy kakkua leikkelemään fiksusti (huh mikä lausehirviö ;o))
 3. Meille tulee kolmen suklaan kakku (juustokakku idealla). Pohjaksi suklaakakkupohja, koska inhoan leikata niitä keksipohjaisia! Pohjaan tummaa suklaata rouheena. Täytteiksi Fazerin sininen täyte sekä valkosuklaatäyte. Parit koekakut tehty => NAM! Koristelut on kyllä vielä ihan auki... Niin juu ja jos sen nyt tässä yheydessä voi mainita niin kakkua leikkaamme muurauslastalla vai mikä lie tasoituslasta onkaan (mies ammatiltaan maalari) =)
 4. Linda_D: Aivan mahtava idea! Jotain tuollaista voisin itsellenikin kuvitella
 5. Meidän juomat kotiutui juuri Tallinnasta ja meni noin 500 euroa. Alkuun "tymäykset" minttua/salmaria, viinejä ruuan kera, kuoharit/konjakit kakkukahvien kaveriksi. Lisäksi loppuillaksi vähän booli tarpeita ja olutta/lonkeroa/siideriä. Juomia tuhoamassa arviolta 40 ihmistä.
 6. Nyt on taas kierrelty kauppoja ja lähes kaikki liiviliikkeet lähietäisyydeltä. Sellainen toteamus tuli ettei miun vartalotyypille löydy oikeen mitään kasassapitävää ratkaisua (todellinen päärynävartalo) joten päädyin ostamaan liivit ja housut. Ja ihan Anttilasta löysin - kiitos kitikoo
 7. Itse vastaan ja poistaa saa tämä viestiketjun miun puolesta... Eli ei löytynyt mitään...
 8. Meillä ei muita lastenhoitajia ole kuin mummi ja vaari (minun vanhempani). Enkä olettanut että he olisivat vahtineet lapsiamme (häissä 3 ja 1 vee), mutta itse tarjoutuivat niin en näe ongelmaa. Itse olisin kysellyt ulkopuolista ihmistä tai jos ei olisi löytynyt niin oltaisi pidetty alkottomat häät ja menty lasten kanssa illalla kotiin. Mutta hyvä näin Luulen, että hyvin jo tämän ikäiset muiden seassa juhlivat (ja varsinkin jos on muita lapsia juhlissa). Yksi kokemus vieraana on häistä viime kesältä (jolloin lapset siis n. 3 kk ja 2 vee) ja ihan hyvin meni. Mitä nyt pienempi pelkäsi meteliä ja aika paljon olin ulkona hänen kanssaan. Isompi tanssi ja söi muiden mukana, välillä nuhakti jonkun syliin juhlapaikalle ja jatkoi näppilöisten jälkeen juhlintaa. Taisi olla juhlissa noin kymmeneen asti. Tosin en koe kuuluvani hysteerisiin vanhempiin joiden mielestä tällainen normaalista aikataulusta poikkeava syöminen, limun juominen ja myöhäinen nukkuma-aika ovat turmioksi lapsilleen... Ja vähän survivol henkeä löytyy (En siis tällä lauseella viittaa ketjun vastaajiin vaan ylipäätään ihmisiin jotka jättävät lasten kanssa juhlat väliin jos lapsi ei osaa käyttäytyä lue istua hiljaa nurkassa tms.)
 9. Ollaan lähdössä metsästämään miulle alusvaatetta Helsingistä, mutta minne kannattaisi suunnata? Hakusessa body tai korsetti (siis jotain rihmaa vyötärölle mikä vähän litistäisi näitä ihania raskauslillukkeita ja ehkä ihan vähän syömiselläkin hankittuja pelastusrenkaita... En tahdo mitään henki pois versiota vaan vähän kaunistella totuutta Haastavaa tässä hankinnassa on ollut koko, kun yllättäen rintsikat ovat miulla kokoa 85C ja bodylla täytyisi olla kokoa noin 95B (noissa on ilmeisesti niin paljon isommat kupit ja tiukempi ympärys). Esim. itiksen Changessa ei ollut... Lisäksi jos joku tietää kivoja kenkä ja juhlapukukauppoja tietää... Kenkien hankinnassa ongelma on ollut lestin leveys ja lättään astuva jalka. Ei löytynyt Rainbow clubin mallistosta ainakaan istuvaa kenkää... Kengän pitäisi olla nätti koska näillä näkymin näkyy puvun alta. Ja ehkä sitä voisi vielä juhlapukujakin katsella, jos aikaa jää... Hoh näitä mun asuste ongelmia
 10. Mun mieli muuttuu sitä mukaan ku päivätkin, mutta tällä hetkellä palasin lähes alkuperäisiin suunnitelmiin ja tekisin pukuni itse?! Siis tää on ihan kauheeta. Mie kun luulin ettei tää häätouhu veis mukanansa... Tiia-maria: Laittaisin itse jonkun ryhdikkäämmän version tuosta rusetista. Tuo on jotenkin "pliisun" näköinen. Tosin voi johtua siitäkin etten pidä tuosta väristä, mutta mielestäni tuo jotenkin roikkuu tuossa vaan eikä siinä ole luonnetta. Mutta siis tuosta rusetti ideasta tykkään. (Jopas oli taas analyysi)
 11. Ei ole nyt sovituskuvaa, mutta näin lyhyelle lihavalle istui todella kauniisti! Mutta mitä mieltä tuosta väristä yms...??
 12. En osannut taaskaan oikealla tavalla tuoda pointtiani esiin, mutta yritetään toistamiseen Tuolla "minilääketiedollani" viittasin tuonne aiempaan "Parasetamol ei ole turvallista" juttuun... Eli siis juurikin niin, että helpomminkin voi päästä hengestään => mielestäni parasetamol on turvallista. Ja on jokaisen oma asia miten toteuttaa itseään, mutta itse en laittaisi yleiseen jakoon enkä sitä suosittele (ja on virallisesti kiellettyä). Ja siis tuo "mutta ehkä on suotavaa, että ne on kaasolla..." Tarkoitin, että näin itse teemme ja mielestäni on hyvä juttu. Osasinkohan nyt sanoa oikein?!
 13. klo 16.00. Oli ensimmäinen vapaa aika minkä saimme, mutta toisaalta ihan hyvä niin on aamulla aikaa laittautua (lue panikoida)
 14. Kivoja ideoita vessakoreista! En ollut ajatellutkaan, että voisi laittaa ihan yleiseen jakoon kosteuspyyhkeitä/vaippoja jos sattuu joltain unohtumaan tai loppuu kesken... Mutta pientä tarkennusta noihin lääkkeisiin, niitä ei saa laittaa yleiseen jakoon! Periaatteessahan ei saisi jaella ollenkaan, mutta ehkä suotavaa on että ne ovat esim. kaasolla josta niitä voi sitten tarvittaessa kysellä. Parasetamoli (Panadol, Paracetamol Ratiopharm ym.) on kyllä turvallista terveellä ihmisellä käytettynä, mutta alkoholin kanssa on maksavaurion mahdollisuus! Lähinnä nämäkin ovat runsaammassa käytössä esiintyviä. Samalla tavalla taas Ibubrofeiini (Ibuxin, Burana yms.) sekä asetyylisalisyylihappo (Aspirin, Disperin yms.) ja Ketoprofeeni (Ketoxin yms.) aiheuttaa alkoholin kanssa vatsahaava riskiä sekä verenvuotoriskejä... Periaatteessa jos lääkkeitä jaellaan pitäisi tietää noista haittavaikutuksista ja yhteisvaikutuksista (=olla farmanomi, farmaseutti tai proviisori ;o)). Asia tietenkin eri, jos kaikki ihmiset juhlissa ole taatusti terveitä ilman mitään perussairauksia, veritulppariskejä yms... En halua niuhottaa, mutta pakko oli kommentoida silti
 15. Käytiin noin kuukausi takaperin Kaubamajassa ja siellä tuntui olevan valikoima ihan ok. Edullisempia kuin Suomessa oli ainakin bodyt joita sovittelin ja kokoja oli aika hyvin saatavilla. Ja sijaitsee siis Viru keskuksessa. Lindexit yms on nykyisin suomen hintatasoa