Jump to content
Naimisiin.info

eisuliini

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän eisuliini kaikki viestit

  1. Tässä tämä siskoni tekemä ihana kakku!
  2. Menua saa muokata mielinmäärin ja meillä oli ihan erilinen jälkiruokapöytä, jonka antimet tuli kaikki siskoltani. Hän on leipuri-kondiittori. Jälkiruokapöytä oli ihan ykkösjuttu! Voin yrittää tähän liittää yhden siskoni tekemän upean hääkakun.
  3. Tilavuokra maksoi 1000e vuonna 2010. Saa viedä omat juotavat.
  4. Joo meillä oli Party For Five (Party45) turkulainen bändi, kaveri soittaa / laulaa siinä. Aivan jääääätävän hyvä ja sai vieraat mukaan todellakin!! Sitten kaveri lauloi siellä kans (hänet valittiin muuten tämän vuoden Kuorosotaan! ) Johanna Kurkelan Rakkauslaulun =) Meidät vihittiin Mikaelin kirkossa. Siellä puutarhassa on kyllä loistavat puitteet vihkimiselle, mutta sään armoilla mennään. Häitä vietimme 6.8.
  5. Kyllä olin tyytyväinen!!!! Ruoka oli hyvää (vieraat kehuivat kovasti), palvelu toimi, tarjoilijat (ainakin meidän pöydän oma tarjoilija) olivat ammattitaitoisia ja ja mitä vielä =) Vessapolulle oli laitettu ulkotulet jossain vaiheessa iltaa ja se oli AIVAN ihanan näköinen kuja! En tiedä oliko siellä jonoa vessalla, ei ainakaan pitkää jonoa silloin kun itse siellä kävin... Meillä oli noin 80-90 vierasta. Ei sinne vessalle kyllä huonojalkainen kovin usein kävele, ja ne portaat voivat olla kynnyskysymys pyörätuolilla liikkuvalle. Melkoisen jyrkät liuskat siihen joutuisi tekemään... Ja se vessa on niin kapea, että sinne ei pääse pyörätuolilla.
  6. Hehee, nuo on meidän häistä nuo koristeet! Sulhanen bestmaninsa kanssa ähelsi niitä tuonne kattoon koko häitä edeltävän aamupäivän! Mutta olivat kyllä kauniit, ja kehuja keräsivät! Olet saanut kauniit kuvat!!! Meidän palkattu "ammattivalokuvaaja" ei saanut niistä sitten yhtään kuvaa, ja melkoisen onneton tapaus oli kuvaaja yleensäkin... :/ Voisitko lähettää nuo kuvat minulle? [email protected] Minulla olisi koristelustakin kuvia, mutta liiteraja on tullut täällä vastaan, joten sähköpostilla voin laittaa kuvia =) Ja pihasta on kuvia myös, jotka on otettu noin vuosi sitten elokuussa.
×
×
  • Create New...