Jump to content
Naimisiin.info

HaLLoWeeN

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

HaLLoWeeN's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Olemme naispari ja ajattelimme yhteisistä ystävistä koostuvista kaveripiireistämme johtuen järjestää yhteiset polttarit. Ohjelmassa olisi yleistä biletystä ja.. Strippibaari!!! Tämän viestiketjun luettuani tunnen itseni kyllä aika omituiseksi, mutta meillä ajatus lähti juuri siitä kuluneesta kliseestä, että polttareissa pitää aina olla strippari. Minä en ole mustasukkainen, vaikka puolisoni näkisi vähäpukeisia kauniita naisia, koska tiedän että hän pitää myös minua seksikkäänä ja kauniina(vaikka en mikään malli todellakaan olekaan!, ei se sitä vähennä. Ehkä jos epäilisin omaa viehätysvoimaani, saattaisi asia olla minulle arka paikka.
  2. Hyvinkään maistraatissa tällainen.. Mielestäni tämä on jopa kalsea!! Hääkaava Parisuhteen rekisteröinnin tarkoituksena on vahvistaa ja tukea kahden ihmisen onnellista suhdetta. Allekirjoittamalla lupauksen puolisot tekevät sekä toisilleen että yhteiskunnalle tiettäväksi suhteensa syvyyden. (Näiden todistajien läsnäollessa) Kysyn Sinulta NN: Tahdotko ottaa tämän XX:n puolisoksesi rakastaaksesi häntä myötä- ja vastoinkäymisissä? Vastaus: Tahdon. (Näiden todistajien läsnäollessa) Kysyn Sinulta XX: Tahdotko ottaa tämän NN:n puolisoksesi rakastaaksesi häntä myötä- ja vastoinkäymisissä? Vastaus: Tahdon. Pyydän teitä nyt allekirjoittamaan asiakirjan, jolla sinetöitte antamanne lupauksen. Allekirjoitukset (nimenselvennykset): Puolisot ja henkikirjoittaja Olette vastanneet myöntävästi teille tehtyyn kysymykseen. Allekirjoitettuanne parisuhteen rekisteröintiasiakirjan, totean teidät puolisoiksi. Parisuhteenne on nyt vahvistettu. Puolisoina olette keskenänne tasa-arvoiset. Osoittakaa suhteessanne toinen toisillenne rakkautta ja keskinäistä luottamusta ja toimikaa yhdessä suhteenne hyväksi. Että en minä ainakaan omiin häihimme tuollaista kaavaa tahdo! Mä en ole vissiin mikään kauhean romanttinen ihminen, kun musta toi kuulosti tosi herkältä. Tippa ois linssissä jo tuostakin..
  3. Tarkoitus olisi mennä naimisiin halloweenina 2011. Mitään järjestelyja ei olla vielä tehty. Päänsisäisiä suunnitelmia sitäkin enemmän kyllä. Kai tässä vielä ehtii..
  4. Meillä on sama etunimi Siinä on sekaannusta kuulkaa ihan tarpeeksi.. Ei harmita, sillä olen aina ajatellut että en koskaan halua vaihtaa omaa nimeäni. Minulla on aiemmasta suhteesta tytär, jolla on isänsä sukunimi, joten jokatapauksessa postilaatikko on täynnä nimiä- ihan sama.. Lisää lapsia meille ei tule.
×
×
  • Create New...