Jump to content
Naimisiin.info

LindaS

Aktiivijäsen
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki  

LindaS's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Punaviiniä 36 pulloa Valkkaria 20 pulloa 5 koria olutta 2 koria siideriä Oluita ja siideriä olisi mennyt enemmänkin. Viinejä mellä olisi ollut enemmän. vieraita oli 73. Joista nuoria n.25 vuotiaita oli 50. Nämä lähinnä joivat. Juhlat kestivät klo 01.00 joten enemmän olisi mennyt jos olisivat pitempään kestäneet. Ottavat vieraat ottivat kunnolla:) Morsian mukaan lukien.
 2. 70 vierasta noin 650 euroa. -alkumaljat 100 -viinit 450 -oluet 100
 3. Ai että!! Ihanaa. Mä tuskin maltan odottaa, että päästään sinne! Enää vajaa 5kk. OIJOI ;D Kiitos hyvistä vinkeistä! Lisää saa kirjoittaa..
 4. Saimme esittää toivomuksen papista, ja toivoimme naista. Se jotenkin tuntui luontevimmalta. Kyllä meille mieskin käy, jos ei naista saada. Saas nyt sitten nähdä mitä mun anoppi asiaan tuumaa kun kuulee -- mulla on käsitys siitä, että hänen mielestä papin tulisi olla mies Ja sekös minua hymyilyttää..
 5. Nostan tätä vanhaa; sillä kysymys on ajankohtainen meille. Sillä me menemme häämatkalle Madeiralle. ;D Vinkkejä?
 6. Lähdemme 2 viikoksi Madeiralle. Syinä mukava ilmasto, kumpikaan ei ole siellä käynyt, maisemat kuulemma mahtavat! Eikä niin kovin kaukana, mutta silti ihan kivan lämmintä kun lähdemme matkaan syyskuun lopussa. Nyt jo kova matkan odotus!
 7. Meidän menu tulee olemaan Tapas vaikutteinen seisovapöytä joka tulee sisältämään ainakin seuraavaa: Aurinkokuivattuja tomaatteja Pestoa Oliiveja Marinoituja paprikoita Juustoja: -brie -vuohenmaito -sinihome leikkeleitä: -porsas -nauta -salami Hyviä leipiä: -patonkia -maalaisleipää -tummaa -karjalanpiirakoita (munavoi) Muutama salaatti: -katkarapu -mozzarella Graavilohi Savustettu +kastiketta? Vihreitä vihanneksia ja hedelmiä -Keksejä Lämpimänä -Naudanulkofile -Kerma/valkosipuli perunat -Pippurikastike/punaviinikastike Juomina Punaviini, valkoviini ja olut +alkokolittomat Kahvin kanssa kakkua Suolaisena iltapalana: Iltapala vielä avoinna Budjetoitu on että n. 2000 euroa max. menisi tarjoiluihin. Vieraita n. 70 henkeä, ei pitopalvelua.
 8. Meikkaajalle menen; ja pidän sitä hyvänä vaihtoehtona. Mutta pidän todella tärkeänä sitä, että harjoitusmeikki kannattaa tehdä. Olin toissakesänä kasona ja silloin käytiin meikkaajalla morsiamen kanssa. Morsian näytti kyllä hyvältä; mutta hän onkin erilailla ns.helppo (hyvät piirteet ja värit jo luonnostaan) mutta minä. Hohhoh. Tuntui kun ei olisi kunnolla meikattu ollenkaan. Itse piti lisäillä kaikkea jo heti kun poistuttiin. Esimerkiksi piti tehdä rajaukset.. ja vaihtaa huulipuna +puuteria törkeesti lisää kun jo valmiiksi kiilsi pirusti!! Mutta tosiaan aijon meikkaajalle mennä; mutta sen taidon aijon testata etukäteen! Sillä sitä kaasomeikkiäni paremman olisin osannut tehdä itse!
 9. Olkapäät paljaana vaan! Jos jotakin häiritsee, häiritköön;)
×
×
 • Create New...